Bölüm 5 'Ne İşler Çeviriyorsun?'

132 6 2
                                    

Medyada Aqua Bar (Feris'in barı) ve bardaki şarkı var şarkıyı şimdi başlatmayın ben söyliycem :)

♣♣♣

"Ben üzerimi değiştirmeye gidiyorum Mert."

"Tamam, bende şu sarışını tavlıyım." Kafasına vurup kıkırdadığımda sırıttı arkamı döndükten sonra merdivenleri çıkıp V.I.P bölümüne geçtim siyah kapıyı açıp içeri girdikten sonra merdivenleri çıkmaya devam ettim. Karşıma çıkan kapıyı açıp odaya girdim ceketimi yatağa bıraktıktan sonra dolaba yöneldim. İçinden rastgele bir şortla siyah büstiyer çıkarıp hemen giyindikten sonra siyah mat topuklu ayakkabılarımı giydim. Makyaj masasındaki kolye gözüme çarptı Simay'ın hediyesiydi onuda boynuma taktıktan sonra saçlarımı dağınık topuz yaptım. Gözlüğü elime aldım ama sonra kapalı alanda takmak saçma olacağı için bıraktım. Son olarak parfüm sıkıp odadan çıktım.

Merdivenleri inmeye başladığım sırada telefonum çaldı aşağısı sesli olduğu için odaya geri girdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merdivenleri inmeye başladığım sırada telefonum çaldı aşağısı sesli olduğu için odaya geri girdim. 'Vicky arıyor...'  yazısını gördüğümde açtım.

"Efendim bebeğim."

"Aşkım bizde gelelimmi?"

"Biz?"

"Ben,Burak,Merve işte."

"Merve gelemez."

"Niye ya?"

"Vicky salak mısın kızın ayağı çatlak!"

"Ha doğru ben unutmuşum ama V.I.P bölümünde otururuz yaramazlık yok söz."

"Off başımın belaları."

"Bu evet demek mi?"

"Evet gerizekalı evet, hadi ben kapatıyorum."

"Gö-" Telefonu yüzüne kapattıktan sonra telefonu burda bırakmamın daha mantıklı olduğunu düşündüm ve komidinin çekmecesine koyup kilitledim. Anahtarıda çantama koyduktan sonra çantayı dolabtaki kasanın içine koydum. Ne? İşimi her zaman sağlama alırım ben. (Şarkıyı şimdi başlatın.) Aşağı inip kendime bira aldıktan sonra fondipledim. Şarkı değişmişti. Dans edenlerin arasına karışıp deliler gibi dans etmeye başladım. Omzuma biri dokununca arkama baktım o gün dans ettiğim çocuktu gülümsedim sonra beraber dans etmeye başladık, kalabalık etrafımızda daire oluşturmuştu. Tezahürat yapıp alkışlıyorlardı. Bizde sanki daha önceden prova yapmış gibi dans ediyorduk. En hareketli bölümüne geldiğimizde  içten gelen bir çığlık attım ve dansa devam ettim.

Dansı bitirdiğimizde yapılan alkışlarla gülümsedim kendimi konserde hissetmiştim bir an hani hayranlar en ufak bir hareketinde çığlık atarya öyle. Onunla barmen bölümüne gelip oturduk kendime içki söyleyip ona döndüm.

Karanlığın SırrıWhere stories live. Discover now