Bölüm 10 'Helen...'

55 5 0
                                    

Feris'ten

♣♣♣

Parmağımın ucundaki unu Mert'in burnuna sürdüm. Gülümsedi ve oda benim yanağıma sürdü. Sonra ben kaçtım ve masanın üzerine çıktım. Bana arkası dönük olan ve yumurtayı çırpmaya çalışmaya çalışan Serdar'ın sırtına atladım.

"Hass- lan Feris in lan sırtımdan davar mısın kızım sen!? Bak bide boğazımı sıkıyo!? Lon nofos olomoyom."

Kollarımı boğazından çektim ve yere indim. Serdar haince sırıtınca bunun bir oyun olduğunu anlamam kısa sürdü. Elini yumurta dolu kaba batırınca arkama bile bakmadan mutfak kapısından bahçeye çıktım. Ben yardırırken Serdar'da peşimden geliyordu. Bende göt korkusundan bağırmaya başladım.

"LAN GELME LAN!?!? SERDAĞAĞAĞR!?!? KULUN KÖLEN OLAM O ŞEYİ SAÇIMA SÜRME!?!? AĞAĞAHAHAĞAĞA!?!?"

Saçıma sürülen şeyle çığlık atmıştım ve sanırım yan komşumun oğluyla, arkadaşlarının dikkatini çekmiştim. Sinirli, öfkeli, kızgın, öldürücü artık hangisi daha çok korkutuyorsa Serdar'a öyle bakmaya başladığımda yüzündeki gülümseme biranda silindi ve gerilemeye başladı. Cebimdeki çakıyı çıkardım -ki orada ne işi var bilmiyorum- ve Serdar'ın üzerine yürümeye başladım.

"Sen.Şimdi.Saçıma.O.İğrenç.Şeyi.Sürerken.Zevk.Aldın.Dimi.Bende Şimdi.Senin.Karnını.Deşerken.Aynı.Zevki.Yaşıycam."

Konuşmamı sakin yapmamda kullandığım alta sıçırtıcı dercede korkunç ses tonumun etksini iki katına çıkarmıştı.

"Seni daha önce uyarmıştım Ateş sen kaşındın."

Dedikten sonra üzerine yürüdüm.

"Bak canım kardeşim tatlı insan dünya güzeli varlık hadi bırak o çakıyı hadi güzelim hadi bebeğim agugugugu."

"Hatanın bedelini ödiyceksin Serdar Ateş."

Yutkundu sonra evin kapısıyla arasında olan mesafeyi ölçtü, gidemeyeceğini anlayınca kolların iki yana açtı ve kendini çimlerin üstüne bıraktı. Gözlerinin kapalı olmasından faydalanarak bahçe hortumunu aldım ve suyu açarak Serdar'ın üzerine tutmaya başladım.

"Anan- ohhhh dünya varmış phe."

Güldüm bu sefer yüzüne tuttuğumda uzun bir küfür savurdu.

"O hortumu yapan firmanın sahibinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin karısının kardeşinin kuzeninin kocasının halasının anasının oğlunun ebesinin ecdadını sikim."

Ben şok.

Ben bim.

Ben A101.

Bizımla dıyilsın Serdar. İvananın ağzına boklu kazıkla vurduktan sonra suyu kapattım hortum elimden düştü. Bende dizlerimin üstüne düştüm. Ellerimi ve kafamı havaya kaldırtan sonra bağırdım.

"ALLAH'IM NEYDİ GÜNAHIMMM. GÜNAHIM NEYDİ ALLAH'IMMM."

Sonra kendimi yüzüstü çimlere bıraktım. Birsüre sonra kapı sesi gelince hızla kafamı kaldırdım. Bahçede kinse olmadığını görünce hızla ayağa kalktım ve mutfak kapısına depar attım.

***

Siyah bikinilerimin üzerine siyah tül elbisemi giydim. Güneş gözlüklerimide taktıktan sonra aşağı indim. Bizimkilerin sesi bahçeden gelince dışarı çıktım ve havuzun olduğu yere yürümeye başladım. Sabahki çocuklar yine oradaydı. Tınlamadım ve tül elbiseyi üzerimden çıkardım. Havuzun kenarına geldiğimde balıklama daldım. Ben daha suyun altındayken bir ses duydum.

Karanlığın SırrıWhere stories live. Discover now