FENALET KADIN

29.1K 1K 68
                                    

@burcudemet ZAMANSIZ bölümlerini yüklemezse ve DÜĞÜM'ü geciktirirse ne mi olur? İşte bu küçük bir uyarı;)


Timur ile bir kafede oturmuş kahvelerimizi yudumluyorduk. Gün dışarıdan göründüğü kadar sıcak değildi. Berrak havaya karşın keskin soğuk insanın iliklerine kadar işliyordu ve sinir benim tepeme vurmuştu. Oysa bu gün en mutlu olduğum günlerden biriydi, Nalan'ı görmüştüm. Teni çok daha sağlıklı, bakışları aklı başındaydı. Saatlerce konuşmuştuk ve Timur da bizi yalnız bırakmıştı bir süre. Huzurluydum, ta ki o doktor kadın çıkagelene kadar.

Allahım! Hep bu zerzevatları benim karşıma çıkartmak zorunda mısın? Uzun boyu ve iri dalgalar halinde omuzlarından dökülen kızıl saçları ile gördüğüm en şahane kadınlardan biriydi ve gözlerini Timur'a dikerek elini uzattı! Sesinde ki o işveli tını! Tanrımmmmmm!!!! Çıldırmamak içten değil ki ben de çıldırmıştım haliyle. Ne günahı var demeyin! Neydi ismi fenalet kadının? Hah Fenalet kadın...


...

@burcudemet canım dostum seni ne kadar sevdiğimi ve kalemine nasıl hayran olduğumu biliyorsun değil mi? @corleonis ve @Gercek_Masallar bu asla demek değil ki aynı ihtarları sizlere de yapmayacağım:) Affınıza sığınarak aman diyorum hanımlar:) @yamakk Burçincim @EceAltnkaya ve @BasakKiziltan ibreti alem olsun efendim:)

FREZYA (raflarda) / BESTE ÖN OKUMAWhere stories live. Discover now