Timur'dan Mektup

34.5K 1.7K 62
                                    

Sayın Kardeşim,

Bir süredir kafam karışık. Cansu hiç de umduğum gibi bir kadın çıkmadı. Bir yanım umursamadan aldığım kararlarda ilerlemem ve planları uygulamam gerektiğini söylese de içimde bir yan hala beni tutuyor. Cansu ile ne yapabileceğime henüz karar veremedim. Ona bir takım tavizler vermiş olmam demek herşeye burnunu sokma hakkını da verdim demek değil!

Düşünüyorum! O bir pavyon şarkıcısı. Yetiştirme yurdundan gelme kimsesiz. Bu planlar için biçilmiş kaftan olmalıydı. O halde onda beni rahatsız eden ne? Neden her zamanki gib sonuca ilerleyemiyorum? Falaz haklı. Oyalanacak vakit kalmadı. Falaz demişken onda da bi tuhaflık var. Nedir öyle Beste'ye karşı itinalar falan! Tepemin tası atacak sonunda kıracam bacaklarını! Beste daha bebek! Hem Falaz kendini ona layık görüyorsa gebertirim onu! Kimse benim kardeşim için yeterince iyi olamaz! Bak sinirlerim atar yaptı gene!

Neyse geçelim bunları... Falaz gene iyi çocuktur. Harbi uşaktır. Yiğittir. Severim keratayı. Bari tez vakitte Hikmet Teyze'nin kulağını bükeyim.

Nerde kalmıştım? Cansu...

Başlayacam lan ben bu hayata... Ağız tadıyla bi operasyon bile yapamadıkdan sonra sı**** töbe estağfirullah çoluk çocuğun önünde bozuyolar ağızımı! Heyyy gidim hey rahmetli bey babam! Kallavi adamdın doğrusu. Olamadık bi senin gibi.

Cansu... Oturmuyo lan bu isim bu kadına. Saçları da kestirelim daha az dikkatimizi çeker dedik hepten berbat ettik. Kaşı gözü ne güzelmiş vay anasını... Hey allam bana da bi haller oldu iyice... Çatımın altında ki kadına kim olsa ne zamandan beri yan gözle bakar oldum? Amaaan  neyse ne pavyon akrısı işte sanki taze gelinlik namus belasında.

Yeter bu kadar laf bendeniz kaçar.

Saygılar

Timur Demirsoy

Not: Soy ada gel anam babam! Heyyy gidi bey babam hey! Ne soyad miras bırakmışın bana...

FREZYA (raflarda) / BESTE ÖN OKUMAWhere stories live. Discover now