||kalbe vurulmuş en derin hançer izi
•my little dancer
by fin argusşarkıyı dinleyerek
okumanızı tavsiye ediyorummÇare görücü usulü spotify listemizden bir şarkı o şarkıları da dinlemediyseniz biomdaki linkten bakabilirsiniz🤭
İyi okumalar
🍿
|yazardan|
Travmalar ve onların getirileri herkesin
kaldırıp başa çıkabileceği şeyler değildir.
Özellikle güven duygusu hat safada olan Lena'nın tüm güvenini yıkacak kadar derin olan tranvmalar,bu kızın ayağa kalkmaması için bileğine bağlı bir zincire döküşmüştü.Karan ise onun anahtarıydı.
Zincirlerini çözecek,onu kendi esaretinden kurtarıp gün yüzüne çıkaracak o anahtardı. Kurtuluşuydu. Yaydığı peri tozları ile bir kanat bahşediyordu genç kıza.
Şimdi ise başka bir esaretin çıkışında bekliyordu genç kızı.
Dayısı ile birlikte kendi odasında duran kız Karan'ın sweatlerinden birini giymiş,daha hiç doya doya içine çekemediği o kokuyu ciğerlerine hapsetmişti.
Sorulan sorulara ilk başlarda kısa kısa cevaplar vermiş,yemeklerle ilgili sorulanlarda ise oldukça yapıcı olmaya çalışmıştı.
Çünkü çok istiyordu.
Karan ile yemek yemeyi çok istiyordu.
"Nasıl başladığından bahsetmek ister misin?" Ejder Dayı'dan gelen soru Lena'ya ulaşırken ekledi yaşça büyük olan. "Yani neden yemek yemek istemediğini,zayıf olmak istediğini anlatmak ister misin?"
İstemem diye düşündü Lena.
Kesinlikle istemezdi lakin artık kurtulmak istiyordu. Bu yüzden yutkunup gözlerini halıda gezdirirken cevapladı bu soruyu. "Kendimi cezalandırdım." Ejder Dayı aldığı yanıt ile birlikte dudaklarını yalayıp önündeki kağıda kısa bir bakış attı.
Şimdi bir şey not etmiyordu bilerek.
Lena gerilsin istememişti.
Zaten gergin olan bu kızın her dediği cümleyi anında yazmak yerine başka bir yere daldığı an yazmaya karar vermişti.
"Nasıl bir ceza bu açmak ister misin?"
ŞİMDİ OKUDUĞUN
ÇARE GÖRÜCÜ USULÜ|texting
General FictionKafayı video oyunları ve kitapları ile bozmuş asosyallik kraliçesi Lena için tek bir çare kalmıştı;görücü usulü! ||texting ağırlıklı düz yazı