2. Bölüm: Vahşi Ve Vicdansız

351K 13.8K 3.9K
                                    



Selam canlarıııım,


İyileştim ve çarşamba gecesine bölümü yetiştireyim dedim ama gece yarısını geçtik maalesef. Artık uyanık olmayanlar yarın okur.


Bitanelerim, bu ara işler gerçekten aşırı aşırı aşırı yoğun. Uykusuzluktan ve aşırı çalışmaktan sistemim çöktü resmen.


O yüzden Çatlasın Düşmanlar bir süre haftada bir gün gelecek. Böylece hem biraz uyumaya vakit bulucam, hem de size verdiğim sözleri tutmamazlık yapmıycam.


Hangi gün istersiniz? Çarşamba ya da Cumartesi? Cuma da olur. Bir gün belirleyelim ve o günler hikayemiz düzenli gelsin.


Bu arada hiçbir mesaja ya da yoruma cevap veremedim ama yarından başlayarak mesajlara dönmeye başlayacağım, geçen haftadan beri cevap alamayanlardan çok özür dilerim. Yorumlara da elimden geldiğince cevap vereceğim.


Hepinize çok çok sevgilerimle:)


Not: Ben hasta olduğum için doğum gününü geçirdim ama bu bölümle sevgili @kivirciginis'in doğum gününü kutlamak istiyorum. Çok çok sevgiler bebeğim:))


Hepinize çok çok sevgiler:))


Ayşe




VAHŞİ VE VİCDANSIZ




"Sen kenarda bekle. Makyajımı kontrol edicem"


Hale üst güverteye çıkan merdivenlerin son basamağını da topuklarıyla dövüp peşinden gelen adama hiç bakmadan tuvalete yöneldi.


Tam tuvalete girmek üzereyken aklına geldi.


"Hiçbir yere gitme. Açık büfeye falan da abanma."


"La havle..."


Dönüp arkasından la havle çeken adamın canına okumaya niyetlendi ama tuvalette bezgin bezgin onu bekleyen Gamze'yle Nilay'ı görünce şimdilik vazgeçti. Bu geceki meşum kaderi konusunda kızların beyinlerini yemek tahminen daha akıllıca bir hareket olacaktı. Hem böylece birbuçuk saat geç kaldığı için kendisine öfke dolu gözlerle bakan arkadaşlarının dırdırlarını da ekarte edebilirdi.


"Ayyy, ne yaşadığıma inanamayacaksınız! Volkan resmen beni ekti ve yerine bir adet insan azmanı bıraktı. Ay rezil oldum yaa! Kırmızı ruju olan var mı? Bu bordo açmadı beni. Sağol bebişim. Offf, ben bunu nasıl Madam Fleuri'ye tanıştırıcam şimdi? Hulk smash smash der bu anca ya!"


Tam o sırada bir kız grubu tuvalete girmek için kapıyı açınca, Hale'nin son cümlesi yan tarafta bekleyen Serdar'ın kulağına çalındı. Zaten çok keskin kulakları vardı ve aldığı eğitim de karışık sesleri ayırabilmesini sağlıyordu.

ÇATLASIN DÜŞMANLAR (Savaşma seviş Serisi 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin