İyi biplemeler

322K 12.3K 2.7K
                                    



Selam canlar,

Çok uzun uzun konuşmadan bölüme geçeceğim, çünkü bu kadar aradan sonra kimse benim ulusa seslenişimi dinlemek istemez:) Aynı konularda çok fazla soru geldiği için bir kaç tane madde var:

1- Geçmiş olsun dilekleri için çok sağolun. Beni destekleyenler arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum, gerçekten minnettarınızım.

2- Sitem edenler, dedikodu yapanlar size cık cık cık diyorum, biliyorsunuz dedikodu piiiiis dedikodu kakaaaa:)

3- Sağlığım fena değil, alerji krizleri azalarak sürüyor. Nedeni bulunamadı ama ilaçlara cevap vermeye başladım. Ama gözüm hala şiş, boğazım hala kapalı. Hastanelik olmadım ama bu aralar.

4- İnadına Aşk bitiyor mu diye soranlara toplu cevap; hayır bitmiyor, kışa devam ediyoruz. Medyada bu haftaki bölümün fragmanı var, orman alev alıyor, benden söylemesi.  Dizinin biteceği hakkındaki söylentilere inanmayın,  ne demiştik dedikodu piiis, dedikodu kakaaa:)

5- Özel mesajlara ve profil yorumlarına dönmem zaman alabilir, binlerce birikmiş, tahminen çok geç kalacağım, şimdiden kusura bakmayın.

6- Büyük ihtimalle bundan sonra bölümler pazartesi ya da salıları gelecek, çalışma programını böyle yapabilecek gibi görünüyorum.

7- Gecikmelerin nedeni dizi değil, boşuna ona küfretmeyin. İnsanlar hasta olabiliyor, olmasak iyi ama oluyor işte.

8- İyi ki de uzatmadım ha, uzatsaymışım ne olacakmış kim bilir. Bu arada bölüm de uzun:)

9-Sizi çok çok çok seviyorum. (Hakaret edenleri pek sevmiyorum)

Ayşe



İYİ BİPLEMELER


Yıldız Serdar'ın koluna girdi, girmekle kalmayıp yanağına da bir öpücük kondurdu.

Ve aynı anda, kendisine öldürecekmiş gibi bakan Hale'yi gördü.

Bir saniye sonra, Hale Yıldız'ın üstüne atlamıştı.

"Sen... sen benim Serdar'ımı mı öptün kaltakkkkkkk!!!!!"

Serdar davranıp Hale'yi Yıldız'ın üzerinden çekene kadar, Yıldız'ın önemli miktarda saçı kopmuş, Hale'nin elinde kalmıştı bile. Yıldız acıyla kıvranırken, Serdar Hale'yi havalandırdığı gibi kucağında hapsetti.

"Hale manyak mısın???!!!"

"Ha sen Emre'nin burnunu kırınca manyak olmuyorsun, ben bu kaltağı yolunca manyak oluyorum!!! Bırak!!! Bırak dedim yolucam!!! Ulan şıllık mahvedicem seni!!!"

Serdar Hale'nin elinden dökülüp yere yayılan saçlara baktı . Kapısının önü, bir kuaför çırağı tarafından süprülmeyi bekleyen kadın kuaförü zeminine benzemişti. Bir anlığına "Gitti kızın gül gibi saçları" diye düşündü.

Sonra sağ eliyle Hale'nin ağzını kapattı. Kızı zaptetmeye sol kolu yetiyordu zaten, o kadar küçücüktü kucağında tepinen cadı.

Hale'yi tamamen zararsız hale getirince, hala ovunmakta olan Yıldız'a döndü.

"Yıldız, iyi misin?"

Yıldız ellerini acıyan saç diplerinden çekmeden başını salladı.

ÇATLASIN DÜŞMANLAR (Savaşma seviş Serisi 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin