6. Bölüm: Ev değil kerane kapısı

342K 13.9K 3.5K
                                    



Selam canlar,

Saatlerce uğraştıktan sonra sabaha karşı 4:28 itibarıyla Wattpad bölüm yüklememe izin verdi. Acayip uykusuzum ve o yüzden çok uzatmadan gidip uyumak istiyorum:))

Bu hafta hiçbir mesajı cevaplayamadım çünkü aşırı yoğun bir şekilde çalıştım. Ama mesaj kutuma bıraktığınız her mesaja geri dönceğim, sadece biraz zamana ihtiyacım var.

Hepinizi çok seviyorum:)

Ayşe


EV DEĞİL KERANE KAPISI


Tokat suratında patlamadan bir saniye önce, Serdar hissettiği tutku yüzünden felç olmuş gibi hissediyordu. Sanki evren sadece yoğun bir arzudan ibaretti ve bu yoğun, çok yoğun bulutun içinde düşünceleri slow motion bir film gibi yavaşlamış, kelimeler arzu evrenine dağılmıştı.

V-a-y   a-n-a-s-ı-n-ı...


Hale'nin dudakları onunkilere kapandığı an aklı başından gitmişti. Tek düşünebildiği, o dudakları içmek, yoğurmak, onlara sahip olmaktı artık. Sertti, talepkardı, hakimdi.


Hale boğuk bir inlemeyle ağzını açınca dilini içeriye daldırdı ve o sıcacık ve çok tatlı ağzın her noktasına sahip olmaya koyuldu. Dilini kızın dilinin üstüne kaydırdı, sonra dişlerini yaladı, sonra ağzının tavanında dolandı. 


Hale'yi sadece öpmüyor, onu emip bitiriyordu sanki. İçinde yanan ateşi kıza geçiriyor, dudaklarıyla ve diliyle onu yakıyor, sonra aldığı o inanılmaz tat yüzünden daha da yanıyor ve bu döngü ikisini de yakıcı bir arzu evreninde boğarken durmuyor, duramıyordu. Aslına bakarsan, durmak aklına bile gelmiyordu. Sonsuza kadar bu inanılmaz gerçeklikte yaşayabilirdi.


Hale birden ondan ayrıldığında şaşırdı. İçinde yüzdüğü yoğun arzu evreninden çıkmayı beceremedi. Felç olmuş gibi kıza bakmayı sürdürdü. Kanı ağır ve güçlü darbelerle kulaklarında uğuldarken, o güçlü gümbürtülerle senkronize bir şok, zihninde dağılıp duruyordu.

Vay anasını vay anasını vay anasını vay anasını....


Tokadı yediği an, beşinci vay anasına falan denk geliyordu herhalde.

Ananı!!!


Hiç bi halt anlamadan kızın yüzüne baktı önce. Kelimeler yavaş yavaş zihnine geri dönmeye, hatta çeşitlenmeye başlanmıştı.

Niye vurdu şimdi bu manyak?


Sonra Hale'den duyduklarıyla sırıtmaya başladı.

"Ne biçim öpüyosun orospu çocuğuuu!!! Ben bundan sonra başkasıyla nasıl öpüşücem!!!"


Bir saniye sonra kahkahalarla gülüyordu. Bu kız inanılmaz bir şeydi. Bu kız çok acayipti. Bu kız... Bu kız...

"Gülmeeee!!! Gülme dedim sana!!! Ya gülme çakıcam bi tane daha ha!!!"


Hale bir kaç saniye önce hayatında hissettiği en yakıcı duyguları ona tattıran adamın şimdi karşısında kahkahalarla gülmesine çok fena sinir olmuştu.

ÇATLASIN DÜŞMANLAR (Savaşma seviş Serisi 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin