nerde bu ayşe

204K 4.6K 1K
                                    

selam canlar,

biliyorum merak ettiniz, benim cephede durum şu.

bir kaç hafta önce size söylemiştim, gözüm durup dururken kanlanmış, şişmişti, enfeksiyon olduğunu düşünmüşlerdi. ama değilmiş, o gözümle başlayan sorun büyüdü, bir şeye alerjik reaksiyonum varmış, neye olduğunu da henüz bilmiyoruz. ama hastanelik oldum. olay sadece gözümle kalmadı, boğazım da kapandı, bir gece @NehirErdem7'le birlikte yazarken beni acile zor yetiştirdiler falan filan.

sonuç olarak henüz bilmediğimiz bir şeye olan alerjik reaksiyon yüzünden berbat haldeyim, sorunun ne olduğunu bulmaya çalışıyoruz, o arada kullandığım antiallerjik ilaçlar yüzünden sersemliyorum falan filan. 

burdaki mesajları okuyamıyorum bile, twitter hesabıma yüzlerce mention gelmiş,  bir iki tanesine zar zor cevap verebildim, şu yazıyı tek gözle yazmaya çalışıyorum.

bir yandan tv'de yayını süren bir iş var. biliyorsunuz diziyi birlikte yazdığım sevgili dostum NehirErdem7 de babasını kaybetti.  onun kaybı, benim sağlık sorunum derken gerçekten çok zor zamanlar geçirdik, geçiriyoruz, çoluğumuz çocuğumuz bildiğiniz perişan oldu,  halimizi görseniz ağlarsınız, böyle de ajitasyon yaparım:)

ama cidden azıcık sabra, anlayışa ve desteğe ihtiyacım var. benden haber alamıyorsanız sallamadığımdan değil, aksine içim içimi yiyor ama bu ara böyle bir durum var.

toparlar toparlamaz çatlasın düşmanlar'a yeni bölüm yayınlayacağım. 

o zamana kadar beni sevmeye devam edin, ben sizi çok seviyor olacağım.

ayşe


ÇATLASIN DÜŞMANLAR (Savaşma seviş Serisi 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin