Ben askerim barut kokarım

419K 13K 5.6K
                                    


Selam canlaaar,

Uzuuun bir aradan sonra işte yeni bölüm.

Özür diliycem ama açıklama yapmıycam, daha önce bin kere yaptım zaten, ne kadar yoğun olduğumu anlatıp kafanızı sikmek istemiyorum.

Gerçekten özür dilerim. Ama gerçekten elimde değildi.

Açıklama da yapmak istemedim, çünkü her açıklamaya gelen hakaret yorumları beni çok üzüyor, onları okumamak için sessiz kalmayı tercih ediyorum.

Bu arada belki uzun süreli yokluğum için özür hediyesi olur, Aşk Nöbeti yarın raflarda:)

Benim instagramımı biliyorsunuz;

Bu akşamdan itibaren kitaba ait sosyal medya hesaplarımız da aktif. İşte kitapla ilgili gelişmeleri okuyabileceğiniz, posterlerimizi görebileceğiniz, fikirlerinizi söyleyebileceğiniz sosyal medya hesapları:

Twitter: @asknobetii

İnstagram: @asknobeti

Facebook: https://www.facebook.com/A%C5%9Fk-N%C3%B6beti-271229433228558/

Bizi buralarda yalnız bırakmayın. Hepinizi çok seviyorum.

Ayşe:)

Veeee, işte sonunda Çatlasın düşmanlar yeni bölüm:



BEN ASKERİM BARUT KOKARIM

Kudret Komutan,  Greenpeace ile kazaklar arasındaki son görüşmelerin de kötü sonuçlandığını ve kazakların birkaç saat içinde müdaheleye başlayacaklarını  öğrenince, telefonu kapatıp kartalların kaldıkları barakaya doğru yürüdü.

Bu defa askerlerini diğer kartal operasyonlarında olduğu gibi şamata yaparken bulmayacağını biliyordu, ne de olsa tayfanın en zevzekleri olan Ulaş ve Cengo burada değillerdi.

Gerçi Volkan ve Tansel normalde onların eksikliklerini hissettirmezlerdi ama televizyonda bir amerikan haber kanalı açıp kendini kapatan Serdar'ın sessizliğinde öyle sert ve puslu bir hava vardı ki, Tansel burdaki ilk akşamından sonra çenesini kapamış ve kendini Call Of Duty oynamaya vermişti.

Tansel'in savaşmaktan ve uçmaktan sonraki  en büyük tutkusu online savaş oyunları oynamaktı ve elbette Call Of Duty Black Ops 3 favorisiydi. Operasyon emrinin çıkması biraz daha gecikirse kesintisiz en uzun COD oynama rekorunu kıracak gibi görünüyordu ve bu durumdan hiç şikayeti yoktu. An itibarıyla tek sıkıntısı,  oyundaki karakterini her seferinde sniper'iyla haklayan "Pirate" nickli oyuncuydu.

Volkan da sessiz görünüyordu ama aslında  kendi kendisine küfretmekle meşguldü. O dahice planı olmayaydı ve Serdar'la Hale'yi tanıştırmayaydı, şimdi en iyi dostu şu barakanın bir köşesinde bileğindeki gümüş zincirle oynayıp kararıyor olmayacaktı. Ayrıca tek derdi Serdar değildi, operasyonu beklerken boş boş oturmaktan fena halde sıkılmıştı.

Kudret Komutan barakaya girince uzanmış olduğu mattan zıplayarak kalktı.

"Komutanım operasyon başlıyor de hadi."

Hem şu can sıkıntısından kurtulmayı, hem de Serdar'ın bir an önce kendini operasyona verip kararmaktan vazgeçmesini umuyordu.

Kudret Komutan eliyle oturmasını işaret etti.

"Henüz değil."

Volkan zıplayıp kalktığı mata hayal kırıklığıyla geri çökerken, Kudret komutan Serdar'a baktı.

ÇATLASIN DÜŞMANLAR (Savaşma seviş Serisi 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin