Aşka inanmıyorum ama bi seks var(+18)

383K 11.5K 4.1K
                                    


Selam canlaaar:)))

Aslında gece geç saat yayınlayacaktım ama bölümü biraz daha uzatmaya karar verince bi baktım saat sabahın yedisi olmuş:) Umarım seversiniz.

Giriş taksimini uzatmayayım diyorum ama profilden ve özel mesajlardan sorduğunuz sorulara tek tek cevap vermeye vakit bulamazsam diye burda bir kaç maddeyle geçeyim.

1- Evet İnadına Aşk bitti, hayır başka bir kanala geçmeyecek. Evet doğru dürüst bir final yapamadık çünkü dizinin kaldırıldığını son bölüm çekilirken öğrendik. Oyüzden final yazma ve çekme şansımız olmadı. Bunun için çok üzgünüm, umarım günün birinde diziyi kitap haline getirip doğru dürüst bir final yapabilme şansımız olur. Ve evet, inşallah yakında başka bir projeyle ekranlarda huzurunuzda olacağız.

2- Bu dönemde biraz daha müsait olacağım, o yüzden Çatlasın Düşmanlar'a haftada bir bölüm yayınlamayı umuyorum.

3- AşkYakarmi twitter hesabim hacklendiği için oraya giremiyorum, isterseniz kişisel hesabım olan www.twitter.com/ayseferdaeryil adresini kullanarak beni takip edebilirsiniz.

4- Sevgiliortim @NehirErdem7'nin biricik kahramanı İsmail'in hikayesi İki Entrika Bir Düğün sevgililer gününden bir gün önce yani 13 şubatta raflarda olacak. İsmail'i, İnci'yi ve Ayten Teyze'yi özlediyseniz alın:)

5- Bölümde sürpriz bir ateşli sahne var ve birazcık +18, o yüzden minnaklar gözlerini kapasınlar:)

6- Hepinize çok çok sevgiler, öpücükler:)

Ayşe


AŞKA İNANMIYORUM AMA BİR SEKS VAR

"Bana aşık mısın?"

Soruyu duyduğu an Serdar başını kaldırıp Hale'ye baktı ve bunu sorabildiği için ona bir kez daha aşık oldu.

Saatler önce pelüş ve dantellerle kaplı odanın ortasında dikilip  aşırı dozda pembe komasına girmek üzereyken Hale'ye niye aşık olduğunu merak etmişti ama şimdi nedenlerden bir tanesini biliyordu. Patavatsızlık bu kızın üstünde çok iyi duruyordu. Hayatı sır saklamakla geçmiş bir askeri kendisine deli gibi aşık edecek kadar iyi.

Aynı patavatsızlıkla cevap vermek isterdi. Hayatını askeri ve sivil diye ikiye ayırabilseydi verirdi de. Derdi ki, "evet çok aşığım, ya sen?"

Ama demedi tabii. Demesine daha altı ay vardı, o yüzden demedi.

Onun yerine, gidip kıza sarılmamak için ellerini cebine soktu, hafifçe sırıtarak Hale'nin elindeki tabancayı işaret etti ve sesine muzip bir tını verdi.

"Hayır dersem beni vuracak mısın?"

Hale kendi ağzından çıkan lafı kulağında duyduğundan beri olmayan beyin-çene bağlantısına küfretmekle meşguldü, o yüzden elinde bir tabanca tuttuğunu çoktan unutmuştu. Gözlerini aşağı çevirince tabancayı tutmakla kalmayıp namluyu Serdar'a çevirmiş olduğunu farketti ve ateşe değiyormuş gibi irkilerek ellerini bıraktı. Tabanca gürültüyle yere düştü.

Serdar içini çekip eğildi ve tabancayı yerden aldı.

"Bir tabancayı asla düşürmemelisin. Patlayabilir."

Hale dişlerinin arasından tısladı.

"Sen de bi kız sana aşık mısın diye sorduğunda asla tabancalardan bahsetmemelisin. Kız da patlayabilir."

ÇATLASIN DÜŞMANLAR (Savaşma seviş Serisi 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin