7/ doğum günü

9.7K 284 5
                                    

bu bölümü bana kardeşten de öte @MTKara ya hediye ediyorum.

DENİZ MAVİSİ 7. BÖLÜM

Devrimle öpüşmüştüm. Devrim Aksoy beni öpmüştü. iki haftadır Düşünebildiğim tek şey buydu. bana ne oldu bilmiyordum. bu adam bütün dengemi alt üst etmişti. ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyordum. Devrimi itmek yerine aksine karşılık vermiştim. sonra ne mi oldu? O güzel yakamozu bırakıp eve döndük ve bütün tatil hiç bir şey olmamış gibi davrandı. 2 günlük yaptığımız tatil boyunca beni umursamadı. Sonraki günde evlerimize döndük. Sanırım beni herkezle öpüşen basit kızlar gibi sanmıştı. onun karşısında nişanlısı varken başka adamlarla öpüşen sürtükler gibi gözüktüğümün bende farkındaydım oysa ben ilk defa biriyle öpüşmüştüm, ilk defa kalbim bu kadar çok atmştı. Dilana, biriyle öpüşürken o kişinin kalbimi titretmesi gerekir demiştim. Nasıl oldu bilmiyorum ama devrim tamda kalbimi titretmişti.Şimdi ise beni hiç umursamıyordu. Tam iki haftadır ne konuştuk ne de görüştük. anlamsız bir şekilde kalbim acıyordu. sanki biri kalbime cam kırıkları batırıyordu. bu yaptığımın yanlış olduğunu bende biliyordum. batu ile nişanlıyken devrimle öpüşmüştüm. batu demişken tatilden sonra devrimi görmediğim gibi batuyu da görmemiştim. bu benim için daha iyi olmuştu yüz yüze gelmekten korkuyordum. sonra müge.. beni arayıp sormamıştı bile. sanırım devrim, öpüştüğümüzü anlattmıştı yoksa müge beni çoktan arardı. aslında haklıydı sonuçta kimse ağabeyini paylaşmak istemezdi. ağabeyini her kız kıskanırdı. ben bile kıskanıyorum..

Bu süre zarfında ağabeyimin yeni sevgilisiyle tanışmıştım. gerçekten çok tatlı bir kızdı. eskileri gibi burnu kalkık havalı tiplerden değildi gayet iyi anlaşmıştık. sevmiştim.ağabeyim bu kızı bırakırsa kafasını ilk ben koparıcağım kesindi. arada sırada geliyordu, sohbeti çok iyidi hemen anlıyordu beni. devrimle olanları ona anlatınca ilk başta şaşırdı. çünkü nişanlı olduğumu biiyordu sonra batuyu sevmediğimden bahsedince beni anlayıp bir abla gibi öğütler vermişti.

1hafta boyunca okuldaki finallere girmiştim. kafam dolu olduğu için pek iyi geçmemişti. .ama sonuçlara baktığımda şaşırmıştım doğrusu hiç beklemediğim notlar almıştım.Sonraki hafta evden dışarı çıkmamıştım

Sınavlar bittiği için okula gitmiyordum. okulun kapanmasına 1 hafta kalmıştı. tam biir hafta sonra mezun olacaktım. Dilanla birlikta mezuniyet için almadığım ayakkabıyı da dün almıştık. O da kendine gece mavisi bir elbise almıştı. Bunların haricinde herhangi bir değişiklik olmamıştı herşey aynıydı...Kapının çalmasıyla Kafamı Kapıya doğru çevirdim.

"Canım gelebilir miyim?" Dedi Miray.

"Tabi gelebilirsin" dedim sıcak sesimle. Bana doğru yürüdü ve Yanıma oturdu.

"Solgun görünüyorsun?"dedi Endişeli ifadesiyle

"Ben iyiyim Miray"dedim fakat sesim Fazlasıyla Güçsüz çıkmıştı.

"Eminmisin? Devrim yada Müge aradı mı?" Dedi tamda yerinden vurmuştu.

"Hayır aramadılar" dedim. Hoş arasalar ne değişicekti ki?

"Haftaya mezuniyetin var çağırsana onları" dedi aslında iyi fikirdi ama yüzsüzler gibi arayamazdım.

"Miray kaç hafta oldu bak aramadılar eğer isteseydiler arardılar ben arayıp ne diyeceğim ki onlara?" Dedim ağlamaklı ifademle. Miray biraz düşdükten sonra bana sıkıca sarıldı. galiba ihtiyacım olan tek şey buydu. birinin bana sorgusuz sualsiz içtenlikle sarılması.

"Üzülme eminim herşey yoluna girecektir" dedi omzumu sıvazlayarak.

"Üzülmemek elde değilki miray. beni öptü ve şimdi hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ki Haklı da zaten ben ucuz kadının tekiyim nişanlım varken devrimle öpüştüm" dedim sesimin Çıktığı kadar

Deniz MavisiWhere stories live. Discover now