12/ teklif

9.8K 310 16
                                    

kapı açıldı, içeriye gelen kişiyi görünce olduğum yerde kaldım. Devrim herzamanki korkutucu haliyle Karşımda dikiliyordu.. İnsanın odasına pat diye girilirmi böyle? Bu adam düşencesizin tekiydi. Üstüme bakmaya başladığında kafama dank eden şeyle kızarmaya başladım.

"Kapı çalma adetiniz yok mu?" Dedim sinirle.

"Bir şeye ihtiyacın varmı diye Müge yolladı" dedi umursamazca

"Müge niye kendi gelmedi?" Diye sordum bende. bu soruma Karşılık Yanıma yaklaştı ve bende biraz geri çekildim.

"Benden korkuyorsun" dedi küçümser bakışlarını atarak. Evet ondan Fazlasıyla korkuyordum fakat Şimdi devrimin aptalca davranışlarını çekecek havamda değilim.

"Hayır sizden korkmuyorum bir şeye ihtiyacım yok teşekkürler" dedim buna Karşılık iyice dibime girdi ve kulağıma yaklaşıp "Deniz"diye fısıldadı. Ben kendimi geri çekecekken ellerini belime sardı ve tekrar kulağıma Eğilip "çok güzelsin" dedi ve dudaklarını öpmeye başladı. Dudaklarımdan boynuma ordan da bornozun Açıkta bıraktığı göğüslerime doğru ilerliyordu. Bu yaptığı beni değişik hissettirmişti durdurmak istemiyordum. Bornozumun iplerini çözmeye yeltendi. daha geçen gün küçük kızlar dikkatimi çekmiyor demişti. ya şimdi ne değişmişti? Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama eğer şimdi devrimi kendimden uzaklaştırmazsam hiç iyi Şeyler olmayacaktı. üstümde bornozla bir adamın önündeydim. Bu benim için Fazlasıyla yanlıştı. Yavaşça ellerini ittim ve ondan uzaklaştım. devrime baktığımda yüzünde yine alaycı bir gülümseme vardı.

"Bana zor kız numaraları yapma deniz"
dedi gülümseyerek

"Yanlış anlıyorsunuz" dedim bıkkınlıkla

"Batuyla yattınız mı?" Sorusuyla bir an sersemledim. herkesin kafasındaki soru bu muydu yani? Benim batuyla yatıp, yatmadığım. Sustum ne diyebilirimki. cevabı söylesem bile utancımdan yerin dibine girmiş gibi olurdum.

"Ozman Bu yattım demek oluyor" dedi tekrar alaylı yüz ifadesini takınarak.

"Zor bi gece geçirdim lütfen gidin" dedim. kırılmıştım. önce ağabeyim sonrada devrim. hiç çekinmeden soruyorlardı. Tekrar Yanıma yaklaştı alaylı yüz ifadesiyle saçlarımla oynamaya başladı.

"Madem onunla birlikte oldun, benimle olmanda da bir sakınca yok bence" dedi saçlarımla oynarken. Tekrar elleri Bornozumun iplerine gitti. devrimin bu sözüne Gözlerim dolmuştu. Hızlıca onu ittim. nasıl böyle bir şeyi söylerdi bana.

"Lütfen çıkın rahat bırakın beni" dedim Gözümden istemsizce bir damla yaş damlamıştı.

"Iyi geceler " dedi gülerek ve çıktı. nasıl bir adamdı bu böyle resmen benimle eğleniyordu. Duygudan yoksun bir adamdı devrim. kalbimi ayaklarının altına Alıp parçalıyordu ve de hiç birşey olmamış gibi eğleniyordu. bugün olanlardan sonra belki biraz bana kötü davranmaz diye umuyordum ama herzamanki devrim işte. duygusuz. Kafamdaki düşünceleri atıp hızlıca pijamalarımı giydim ve yatağıma girerek Gözlerimi kapadım.

Sabah Gözlerimi araladığımda başımda fena bir baş ağrısı vardı. dün gecenin etkisiydi bu. Yüzümü yıkamak için banyoya doğru iledim. banyodaki işlerimi halledip Aşağıya indim.
Aşağıda güzel ve kocaman bir sofra vardı. hizmetçiler kahvaltıyı hazırlamak için koşuşturuyorlardı. Mügeler salonda sohbet ediyorlardı. Onların Yanlarına ilerledim ve bakışlar bana doğru çevrildi.

Deniz MavisiWhere stories live. Discover now