11/ bozuk

7.6K 268 14
                                    

Sevgili okuyucular; söz verdiğim gibi bu bölümü daha erken yazdım.

birde önemli bir konuya değinmek istiyorum. Bugün arka sokağımızda bir kıza acımasızca döverek tecavüz etmişler. biliyorsunuz ki ülkemizde birçok kadına şiddet uygulanıyor. Kocalarından dayak yiyenler, Doğuda töre Yüzünden katledilenler, sevgilisinden ayrıldı diye Şiddete maruz kalanlar ve en kötüsü de vicdansızca tecavüze uğrayan kadınlar. ben bu Bölümde bu insan dışı Davranışları protesto etmek Amaçlı yazdım. Lütfen sizde böyle durumlarda duyarsız kalmayın. komşunuz veya bir akrabanız olabilir eğer görür, tanık olursanız 183'ü arayıp ihbar edin.

Deniz mavisi 11. bölüm

Keyifli okumalar...

"Deniz bir Ömür Yanımda ol. Benimle evlen."
Yemeğin ortasında Buda nerden çıkmıştı. henüz erken değilmi ? Ben buraya biraz vakit geçiririz diye gelmiştim fakat batunun daha farklı Düşünceleri varmış. süpriz demişti. Demekki kastettiği süpriz buydu. ah hadi ama ne tatlı bir süpriz. kocaman bir tektaş birde Süslü sözlerle evlenme teklifi. Ne kadar da harika.
Şu an burda olmam bile saçmaydı. Ben Batı'yu sevmiyordum ki. sadece söz verdiğim için onunla birlikteydim. daha batuya sevgili Gözüyle bakmaya alışamamışken Bu evlilik teklifi biraz fazlaydı benim için. Ne kadar inkar etsemde kalbim bir başkası için atıyordu. bedenim burda olabilirdi peki ya kalbim? O nerde? O şuan benimle değildi. Batuyu sevmeyi denedim ama olmuyor işte yapamıyorum. Daha fazla ona da kendimede haksızlık etmek istemiyorum. Bu gece bitireceğim bu saçmalığı. Asıl Aptallık bendeydi bunu daha önceden yapmam gerekiyordu. üzerimdeki şoku atlattığıma emin olduktan sonra konuşmaya başladım.

"Batu bak ben yapamam,olmaz. daha fazla Sanada kendimede haksızlık etmek istemiyorum. böyle olacağını.."
Dedim ve batunun konuşmamı bölmesiyle yarın kaldı.

"Deniz ne yapmaya çalışıyorsun sen!!?" Dedi sesini yükselterek.

"Lafımı kesme beni dinle. böyle olacağını ikimizde biliyorduk daha fazla zorlamanın bi anlamı yok. sevmeyi dene dedin, denedim ama olmadı anla beni" dedim sakince konuşarak.

"Başka biri mi var?"dedi benim gibi sakince

"Hayır batu birbirimize yeterince eziyet ettik bitirelim artık" dedim. Oh be sonunda söylemiştim.

"Benden daha mı zengin?" Diye sormasıyla başımdan aşağı kaynar suların döküldüğünü hissetim.

"Ben seninle asla paran için birlikte olmadım,sadece ailem zor durumda kalmasın diye teklifinizi kabul ettim bunu sende biliyorsun" dedim sesim biraz yükselmişti

"Bu sefer ne Kadar'a sattın kendini? Ha ne kadar verdiler?" Sorusuyla bir An sersemledim. ayaklarımın tittrediğini hissettim.

"Sen ne dediğinin farkında değilsin batu ben iniyorum daha fazla birbirimizi kırmayalım. herşey için teşekkürler" dedim ve tekneden indim arkadamdan geliyordu. Hızlı adımlarla Yürürken arkamdan kolumu tutmasıyla durmak zorunda kaldım.

"Bırak canımı yakıyorsun?" Dedim bağırarak.

"Canını yakıyorum öylemi" dedi ve beni sürüklemeye başladı.

"Batu yeter artık bırak bu saçmalığı" dedim acı içinde. kolumu çekmeye çalıştığımda bana tokat atarak sürüklemeye devam etti.

"Bırak beni hayvan herif"dediğimde yanağımda bir tokat daha hissettim. Çok sinirliydi. onu hiç bu haliyle görmemiştim.

"Ne kadar verdiler!!?" Diye gürledi bu sefer. eğer yolda birileri olsaydı yardım isteyecektim ama bu saatte kimse yoktu.

Deniz MavisiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt