15/ başka tenler

13.8K 349 55
                                    


Herkese merhaba uzun bir aradan sonra yeni bölüm geldi. çok rica ediyorum okuduktan sonra beğenip votelemeyi unutmayın :)

Birde değişik kapak yapabilen birileri olursa sevinirim, eğer güzel olıursa kapak Yaparım

iyi okumalar...

sevgimidir bize hayatı öğreten yoksa nefretmidir. sevgi masumcadır. sevgi bize nefreti öğretir. nefret ise kapkara çamurlu bir deniz gibidir, içinde düştünmü boğulur gidersin. bir kere o çamurlu suya düştünmü bir daha çıkamazsın. çabaladıkça daha çok batarsın. nefrete bulaşırsan kendi kendini batırırsın. peki ya güvenmek? bir kere o güven duygusunu iliklerine kadar hissetmelisin. karşında gördüğün kişi sana buram buram güven kokmalı. güven olmadıktan sonra istediğiniz kadar yakın olun yine gelir en olmadık bir zamanda sizi sırtınızdan bıçaklar. bu kural tek iki sevgili için geçerli değil. bir arkadaş veya yakın bildiğin bir dost. herkes olabilir. o güven hissedilmeli...

Genç kadın uzun bir süredir, soğuk taşın üzerinde bileklerinden kanlar boşalırken yatıyordu. bileğinden boşalan kanlar içinde biriktirdiği acılardı. şimdi o acılar teker teker boşalıyordu ve sonsuzluğa gidiyordu. şu kısacık zamanda yaşadığı şeyler yetmişti ona. önce batu,sonra devrim ve şimdide ailesi. oysa sırf ailesi için vermemişmiydi kendini devrime? anlayıp dinlenmenden şiddete mağruz kalmıştı. bundan sonra yaşaması için küçücük bir neden bile yoktu. devrim aksoy, bütün nedenleri yok etmişti. banyonun kapısını ilk açan kuzey olmuştu. böyle bir manzara beklemiyordu. kardeşi kanlar içinde soğuk taşın üzerinde yatıyordu. kendine gelip kardeşinin yanına gitti nabzını kontrol etti. varla yok arası bir şeydi.

''anneee!!! babaa!! koşun'' diye haykırdı. kuzeyin sesini duyan ünal bey ve gülfem hanım yataktan kalkarak hızla kuzeyin sesine doğru koştular. kuzeyin kucağında banyodan çıkan kızlarını görünce şok oldular.

''ne olmuş kızıma kuzey'' diye ağlamaya başladı.

''bileklerini kesmiş, ambulansı arayın nabzı çok yavaş'' dediğinde gülfem hanım titreyen elleriyle telefonunu çıkarıp ambulansı arayıp haber verdi. kısa bir süre sonra mahallede ambulansın siren sesleri duyulmaya başladı. kuzey kardeşini kucaklayıp ambulasın sedeyesini yatırdı ve onunla birlikte ambulansa bindi. arkalarından gülfem hanım, eşine hastaneye gitmeleri için taksi çağıracağını söyledi. şeref bey gitmek istemediğini açık bir dille beli etmişti. bunun üzerine gülfem hanım yoldan geçen bir taksiye bindi ve hastanenin yoluna koyuldu.

ambulans hastaneye geldiğinde denizi indirip hemen amaliyathaneye aldılar. ardından gülfem hanım da hastaneye gelmişti. hastanede oğlunu görünce ona doğru hızlı adımlarını attı.

''deniz nerde? kızım nasıl?'' diye sordu büyük bir endişeyle

''ameliyathaneye aldılar anne. nasıl olduğunu bilmiyorum bilgi vermediler'' dedi. gülfem hanım aldığı cevapla ağlaması daha da çok şiddetlendi. kuzey ağlayan annesini teselli etmek amaçla sarıldı. çaresiizce ameliyathanenin önünde beklediler. daha sonra sonra nefes almak için bahçeye çıktılar bir süre sonra bahçeye gazeticiler akın etmeye başladı.

''gülfem hanım, deniz hanımın intihar ettiği söyleniyor doğrumu?''

''kuzey bey, deniz hanım devrim aksoyla olan ilişkisi yüzünden mi batu beyle ayrıldı?''

Deniz MavisiWhere stories live. Discover now