2.

3.9K 95 11
                                    

P.O.V Lauren

Aangekomen op school loop ik naar mijn vriendinnen Natascha, Kelsey en Jaël  'GOEIEMORGEND' roep ik als ik ze zie. Ze beginnen te lachen en zeggen 'ook goeiemorgend, alles goed'zeggen ze in koor 'ja en met jullie.' 'Ook goed.' Dan gaan we naar onze kluisjes en pakken onze boeken dan gaat de bel. We lopen naar de L.O zaal en dan begint de les l.o wat ik best wel leuk vond, ik had in de week geen tijd om aan sport te doen en daarom vind ik het wel leuk het houdt je conditie op pijl en ik moet soms die de energie kwijt en daarom vind ik het zo leuk. En het hou je lichaam ook eens mooi. Maar vandaag had ik er eigenlijk niet zo zin omdat ik nog hardstikke moe ben, maar ja wat doe je er aan.

De les ging al snel voorbij en hadden we pauze. 'Hey ik kan vandaag niet komen ik ga wat auto's testen en dan aan mijn auto verder werken ik heb net sms gekregen dat de stukken binnen zijn' zeg ik tegen Natascha 'oke maar wel een foto sturen van u Chevrolet Camaro hé' zei ze lachend. 'Jaja zal ik doen, mijn auto gaat een prachtje worden' zeg ik lachend. En de bel gaat en lopen door naar onze volgende les.

*Flashback*

Natasha is de enige weet van mijn geheim, maar na een aantal jaar werd het nieuws bekend gemaakt. Ik was 14 toen ik werd ontdekt ik reed toen al auto wat niet mocht. Maar deed het toch en uiteindelijk ben ik de beste drifter en coureur. Steeds meer auto bedrijven laten hun auto testen door mij, daarvoor ga ik af en toe ook naar Amerika om de pas gebouwden auto's te testen en te verbeteren. Ik krijg de auto's en dus nu heb ik bijna 2 grote hangar's vol staan.

Ik heb voor mij broer de nieuwste Audi RS3 sportback voor zijn verjaardag gegeven. Ik heb hem een beetje veranderd, ik heb hem nog sneller gemaakt en alles wat ik wist wat hij wil heb ik de auto gegeven. Mijn broer vond het geweldig verjaardag's kado je moest zijn gezicht eens zien toen ik hem de sleutel gaf. Ik blijf het zeggen dat gezicht was goud waard.

*einde flashback*

De lessen vlogen voorbij en nu kon ik eindelijk die nieuwe auto's testen die ik voor de deadline moest halen. Mijn stukken voor mijn auto zijn eindelijk aan gekomen en ik begin er meteen aan te werken stilaan loopt de garage leeg en zegt Jay 'Lauren doe morgen verder iedereen is weg en het is bijna 10u ik ga ook naar huis.' Zegt jay 'okay nog even dit installeren en ik doe morgen verder ga maar ik sluit wel af' zeg ik 'oke tot morgen dan' en gaat weg. Als ik klaar ben sluit ik de poort waar mijn Chevrolet staat en toets de code in en sluit al de rest. Ja ik heb een aparte garage voor mij omdat ik er anders geen goed gevoel heb, ik ben bang dat er iemand iets aan gaat doen maar ja ik vertouw niet zo snel mensen. Als ik thuis ben loop ik meteen naar mijn kamer en val in een droomloze slaap. De rest van de week ging in een vogelvlucht voorbij en nu is het lekker weekend.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik hoop dat dit een leuker deeltje is. 

Maar ik beloof het interessanter te maken maar ja dit is het begin van een geheim. 

Veel lees plezier verder.

OMG ik heb vandaag mijn rapport gehaald en zoals te verwachten was jep 2 buizen maar ik heb geen B-attest maar een A-attest (raar) maar ik zeg het nog een keer je kan niet alles goed doen zoals een ander van je verwacht!.

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now