9.

3.7K 75 3
                                    

P.O.V Lauren

Het liedje van Listenbee - Safe Me loopt af en ik probeer mijn alarm af te zetten wat dus echt niet lukt! Waarom dat mijn alarm afgaat? 1 woord "school!" Jeej denk ik sarcastisch de vakantie is snel voorbij gegaan ik heb nog geraced tegen Brandon ik heb hem wel geteld 2 keer laten winnen en dat was het! We hebben ook nog een snel cursus gehad voor Engels om het nog te verbeteren. En nu is weer is lekker school ik stap langzaam en loom uit bed en ga naar men inloopkast en pak een wit hemdje met daarover een wit kant doorschijnend bloesje ik pak een donker blauwe skinny jeans en ondergoed en ga naar de badkamer.

In de badkamer aangekomen ga ik naar de douche en zet het water open zodat het de juiste warmte heeft. Ik kleed me uit en direct krijg ik kippenvel van de koude, snel ga ik onder de douche en was mijn haar met mijn lievelings shampoo coco's ik was me en spoel me af na een kwartiertje kom ik de douche uit. Ik droog me af en kleed me aan en ik droog mijn haren en stijl ze. Ik doe nog wat mascara op en ga terug naar mijn inloopkast en ga naar de accessoire hoek en neem een lange goude kettig met als hanger een gouden diamant met bijpassende oorbellen dan ga ik terug naar de kleding kant en neem een lange vest en doe die aan nu nog schoenen ik trek de deur open met schoenen en ik kijk naar de bruine laarzen en naar mijn nieuwe Nike aire force high ik kiest toch maar voor de Nikes ookal gaan misschien de bruine laarzen beter maar ik wandel gemakkelijker met een schoen dan met laarzen. Ik neem mijn boekentas en ga naar beneden ik eet een boterham en drink rap nog fruitsap en ga mijn tanden poetsen. 'Brandon!' Roep ik 'AUWW! Schreeuw niet zo hard ik sta naast je hoor!' Ik grijp naar mijn hart dat als een gek klopt 'jij zult me nog eens een hartaanval geven! Jezus!' 'Sorry waarom had je me nodig? Oja we moeten vroeger op school zijn, dus Let's go!' 'Ja dat wou ik net vragen of je klaar was om ons naar school te brengen.' 'Ons? Ik dacht het niet' 'ah ah nee nee je moet me een maandlang naar school brengen wegens de weddenschap' 'shit vergeten' mompelt hij ik grijns en volg hem naar de auto.

Als ik in de auto zit zet ik de radio op terwijl brandon met de navigatie bezig is voor de weg naar school. Ineens hoor ik een heel bekend liedje ik weet meteen welk liedje "Higher place van Dimitri Vegas & Like Mike ft Ne-Yo". Ik zing meteen mee en ik hoor Brandon mee doen ik kijk naar hem en als het liedje gedaan is lachen we het uit 'omg da was zoo vals' zeg ik 'inderdaad gelukkig dat niemand het heeft gehoord hahaha' 'indedaad, kijk daar onze school' 'ik had het helemaal anders verwacht' 'hoe dan?' 'Zoals bij ons in België' zegt hij schaapachtig 'kiebo we zijn wel in Amerika hé!' Hij kijkt me een droevig lachje aan en rijd de parking van de school op en parkeert de auto.

We stappen uit en gaan naar de ingang van de school 'klaar? Voor de nieuwe school' zeg ik 'bwa, wel raar dat wij 2 weer samen op school zitten en dat Layla naar zo een speciale school is voor IT-ers en dat Nikki nog naar de basis school gaat' 'jah is dat niet lochisch? Layla is zo slim dat ze dat aan kan en dat is ook haar droom ook nog is. En Nikki kan hie ook nog niet zitten hé kip' 'oké nu voel ik me echt dom!' 'Misschien ben je dat ook wel' zeg ik best wel gemeen. Iedereen kijkt ons raar aan waarschijlijk omdat we gewoon nedelerlands praten maar dat is het minste wat me kan schelen eigenlijk. Als we bij de balie zijn zie ik een vrouw van rond de 25 à 30 jaar zitten. 'Hallo wat kan ik voor jullie betekenen?' Vraagt ze vriendelijk 'hallo wij zijn Brandon en Lauren Smith en wij zijn nieuw hier en ze hebben ons gezegd dat we hier onze lessenrooster krijgen' zeg ik vriendelijk terug in het Engels 'ja inderdaad ik moet nog even jullie lessenroosters afdrukken maar hier zijn alvast jullie boeken en jullie sleutel voor jullie kluisjes.' Ze klikt een anntal dingen aan op de computer en loopt dan naar de printer en komt dan terug met onze lessenroosters 'alsjeblieft hier zijn jullie lessenroosters' 'dank u' zeggen Brandon en ik tegelijk ze lacht vriendelijk terug en ik brast in lachen uit

The Badboy And My Life || ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu