26.

1.8K 53 5
                                    

P.O.V Lauren

Hier staan we dan. Ik kijk nog steeds met grote ogen naar wat Duke voor romantische date heeft geregeld. We zijn aan de zee. We staan nu op dit moment op de dijk,voor ons leid een pad van lampjes naar een pier in de verte zie ik iets maar ik kan het nog niet goed waarnemen. 'Kom dan wandelen we er naar daar toe.' Zegt hij geheimzinnig ik kijk hem aan in zijn ogen en zie de twinkeling in zijn ogen. Ik geef hem een kusje op zijn wang. Dit is de eerste keer dat ik zoiets doe, blijkbaar schrok hij er wel van.

We bewandelen de pier en hoe verder we komen hoe beter ik het iets beter kan waarnemen. Als we er zijn staat mijn mond open van verbazing. 'Babe je mond staat open.' Grinnikt hij nadat hij dat heeft gezegd klap ik mijn mond dicht.

'Wat vind je er van?' Vraagt hij. 'prachtig!' Zeg ik enthousiast. 'We kunnen komen wanneer we willen, mijn vader heeft het gegeven voor mijn kerst. Dus als we even willen ontsnappen aan de drukte of stress dan kunnen we naar hier komen.' Zegt hij blij. 'Dit huisje moet vast veel gekost hebben! Zo zien de hotel's er uit op Bora Bora!' Zeg ik verbaasd.

'Ik heb er altijd al van gedroomd om er zo één voor mezelf te hebben! Daarbij ik was net zo verbaasd als jij hoor ik wou een deel terug betalen van mijn eigen verdiende geld. Maar je kent mijn vader en wil hij dat niet hij zegt zelfs dat ik niet mag gaan werken! Ik ben een keer zo boos geworden dat ik het wel mocht!' Glimlacht hij. Het is waar zijn vader heeft hem al op safe gezet als hij moest overlijden of er moet iets anders gebeurt zijn.

'Het is hier prachtig binnen!' Zeg ik tegen hem ik draai me om en zie dat zijn gezicht nog maar iets van een vijf centimeter bij mij vandaan is. 'Weet ik, heb ik zelf gedaan!' zegt hij met zijn volledige vertrouwen en grijnst naar mij.

Nog geen seconde later voel ik zijn lippen op die van mij de kus wordt een zoen zijn tong gaat langs mijn onderlip en vraagt om toestemming die ik hem maar al te graag geef. Mijn mijn worden slap hij heeft het door een neemt me op en ik sla mijn benen om hem heen. Hij wandelt naar de zetel en legt ons er in. De zoen is zacht en zo liefdevol! Dit heb ik nog nooit niet meegemaakt het laat mij stralen. Hij gaat met zijn handen onder mijn shirt. Ik stop de zoen en kijk weg.

'I-ik ka-an h-et niet so-sorry!' Stotter al hijgend. 'Hé het geeft echt niet, snap best wel dat het veel te snel gaat.' Zegt hij lief maar toch zie ik teleurstelling in zijn ogen. 'Jawel je wilt dit graag maar ik ben er niet klaar voor sorry echt waar!' Breng ik er tegen in. 'Babe het geeft echt niet! Ik heb alleen maar one night stands gedaan. Ik begrijp heus wel dat je dit niet in een relatie doet je moet elkaar vertrouwen en begrijpen. Begrijp me niet verkeerd maar ik heb nog veel te leren in een relatie.' zegt hij droevig en glimlacht klein.

'Hoelang blijven we?' Vraag ik om het onderwerp van net te laten rusten. 'Dit weekend enkel meer heb ik niet kunnen regelen met je moeder.' Grinnikt hij. 'Ze kon het onderwerp school niet laten vallen ook al is het gewoon thuis les.' Een ondeugende grijns speelt om zijn lippen. Dit beloofd niet veel goeds! Ik denk dat deze week een moeilijke week gaat worden dat beloofd wat.

'Schat zullen we film kijken?' Vraagt hij aan mij. 'Is goed! Welke?' Vraag ik vanuit de keuken omdat ik drinken aan het nemen ben voor ons beiden. 'Zeg is wel genre.' zegt hij op du-hu toon. 'Moet dat u echt nog vragen?' Zeg ik nep teleurgesteld. 'Grapje!' Zegt hij met een grappig stemmetje. Hij is gewoon uber schattig! Wow wow gedachtes? Wat zijn we aan het doen?

'Ik was aan het denken aan Barely Lethal?' Zegt hij er snel achteraan. Dat doet hij gewoon zodat ik het vergeet dat hij net een stomme en domme grap heeft uitgehaald. 'Is goed.' Ik bijt op mijn lip omdat ik weet dat hij daar niet tegen kan. 'Babe?' Kreunt hij. 'Stop daar bij please! Ik kan daar niet tegen en zeker niet als mijn babe dat doet!' Kreunt hij weer.

'Is je eigen schuld! Had je me zo maar niet moeten pesten!' Zeg ik eigenwijs. 'Sorry my lady ik zal het nooit meer doen!' Zegt hij met deftige stem. 'Dat is je geraden my man!' Zeg ik deftig terug. 'Mag ik nu een kusje?' Vraagt hij met puppy ogen. 'Sorry ik kan tegen puppy ogen.' Glimlach ik naar hem. 'Maar! Je krijgt wel een kusje!' Ik spring op hem en geef hem een kusje op zijn mond.

Nadat we de film hadden gekeken was het al avond. Zo snel gaat de tijd! 'Duhwke! Ik heb honger!' Zeur ik. 'Ik heb gereserveerd bij een restaurant, ik was net van plan om te zeggen dat we gingen eten!' Lacht hij, het is weer zo een schattige lach. 'My Queen?' Vraagt hij deftig en steekt zijn hand naar mij uit zodat hij mij kan begleiden. 'Thank you My King!' Zeg ik deftig terug en neem zijn hand aan.

Mijn ouders hebben mij geleerd als je geliefde je al een queen behandeld moet je geliefde behandelen als een king!

'Kom dan gaan we nu eten babe.' Zegt hij glimlach. 'Eten here we come!' Roep ik. 'Vreetzak!' Roept hij nu naar mij. Nee ik hou niet van eten maar ik heb gewoon zo honger dat het wel zo overkomt. Daarbij ik zou mijn auto's echt niet kunnen bedriegen met eten!

We wandelen terug naar de dijk en gaan we naar het restaurant waar Duke heeft gereserveerd. Als we zijn aangekomen valt mijn mond open. Again, de laatste tijd overdonderd hij me wel veel. Ik ben zo hard voor hem gevallen je kan het niet geloven.

Back to the point! Het is een super chic restaurant zeker 3 Michelin sterren. Als we binnen stappen krijg ik meteen een warm gevoel. 'Hallo ik heb gereserveerd op de naam Cooper.' Zegt Duke tegen het balie meisje.

'Dat klopt inderdaad. De tafel voor twee of de tafel die u altijd neemt meneer Cooper?' Vraagt hij meisje super vriendelijk maar één ding valt me op en ik haat het. Ze knippert net iets te veel met haar ogen. 'De gebruikelijke tafel.' Zegt hij. 'Volg me dan maar.' Zegt het meisje. 'Zo meneer Cooper wie komt er vandaag u vergezellen?' Vraagt het meisje weer.

Ik ben boos op haar. Wacht wat zeg ik? Ik ben laaiend! Nee ik ben woest op haar! Blijkbaar merkt Duke het want hij houd me tegen om haar niet aan te vallen. Hij neemt mijn hand vast en hij draait met zijn duim over mijn hand wat rust gevend werkt. 'Lieverd rustig! Ze gaat hier voor boeten.' Blijkbaar is hij ook niet zo blij met wat ze zei tegen mij. 'Ik wil graag de baas spreken!' Zegt hij bot nadat we zijn gaan zitten. Het meisje knikt en gaat weg.

Even later komt er een man naar onze tafel. 'Meneer Cooper u wou me spreken?' Vraagt de man. 'Alsjeblieft Will noem me gewoon Duke. Maar inderdaad ik wou u spreken.' Zegt Duke vriendelijk. 'Over wat dan wel?' Vraagt Will zenuwachtig. 'Over je personeel. Ben je blij met je peroneel?' Vraagt hij aan Will en hij kijkt nogal intimiderend.

'Euh ja, wat bedoel je nu eigenlijk Duke?' Vraagt Will verwarrend. 'Wel ik ben niet zo blij met je personeel.' Zegt Duke misprijzend. 'Hoezo wat is er gebeurt?' Vraagt Will. 'Wel je balie meisje is wel heel onbeleefd. Ze vroeg aan mij wie deze keer mij ging vergezellen terwijl mijn vriendin naast mij loopt! Daarbij liep ze ook nog eens te flirten met mij. Ik vind dit onacceptabel!' Zegt Duke laaiend. 'Dit is nu al de derde keer dat ik het deze week hoor van haar!' Gromt Will. 'Nora! Hier komen en wel meteen ja!' Roept Will door het restaurant.

Wow de mensen in het restaurant moeten nu wel denken dat er iets heel erg aan de hand moet zijn. 'Ja baas wat is er?' Vraagt Nora die naar hier is gesneld. 'Ik weet niet wat je van plan bent te doen met mijn vaste klanten maar je jaagt ze weg!' Zegt Will. 'Hoezo?' Vraagt Nora dom. 'Bij deze jonge man loop je te filrten en vraag je hem wie hem komt vergezellen terwijl zijn vriendin langs hem loopt! Nu wil ik graag dat je je excuses aanbied!' Zegt hij. 'Sorry maar dat ga ik echt niet doen hoor! Ik ben zoveel mooier dan dat mormel! Meneer Cooper ik kan je zoveel meer bieden.' Zegt ze verleidend.

Nu is de maar vol. Ik storm het restaurant uit en loop weg. Ik hoor Will nog net naar Nora roepen dat ze ontslagen is en Duke roept er nog eens bij dat ze nooit meer werk kan vinden. 'Lau! Stop alsjeblieft!' Hoor ik iemand roepen. Maar ik negeer het. Na een tijdje lopen kom ik terecht bij een kliff en ik kijk uit op het uitzicht op de zee.

Ben ik echt niet goed genoeg voor Duke? Ben ik echt zo lelijk als iedereen zegt? Houdt Duke wel van mij? Ik denk het niet. Een snik verlaat mijn mond. 'Niet huilen Lauren.' Hoor ik achter mij. Ik draai me snel om als ik zie wie er staat slik ik hoorbaar.

The Badboy And My Life || ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu