8.

3K 74 1
                                    

P.O.V Lauren

'Lauren wordt nu is eindelijk wakker' ik doe slaperig mijn ogen open en kijk mijn mama aan. 'ze is wakker' roept mama 'ben ik dan zo vaak terug in slaap gevallen? Dat is vast en zeker met dat uur verschil' 'ja waarschijnlijk maar stap je bed uit voor dat je weer in slaap valt. ik stap uit mijn bed en loop naar de in loop kast en neem mijn kleren dan ga ik naar de badkamer en ga me douchen, als ik klaar ben droog me af en doe mijn kleren aan ik heb een drie kwarts jeansbroek aan met daarop een geruit hemdje aan en daar onder zwarte janoskis. Ik droog mijn haren stijl ze 'Lauren ben je bijna klaar?' roept mijn mama 'bijna' roep ik terug, waarom zijn ze zo gepresseerd? ze kunnen toch nog zeker een half uurtje wachten.

Als ik beneden kom zeggen ze tegen mij dat ze voor mij een verassing hebben en blind doeken ze mijn ogen. Mijn mama heeft mijn vast en papa loopt voorop ik loop geduldig mee 'haal je blinddoek maar van je ogen' zegt mama, ik haal de blinddoek af mijn ogen moeten nog even wennen aan het licht. Dan kijk ik naar een garage die naar benden loopt 'wat is dit de verassing? Een garage die onder de grond licht?' 'wacht maar tot je ziet wat het is' zegt papa geheimzinnig. Ik loop naar de garage en zie dat ik een code moet in geven en een handafdruk 'jah die hem dan open' zeg ik dan tegen ze 'het is jou handdruk en hier is de code' hij geeft me een papiertje met de code op ik tik de code in en geef mijn handdruk. Waarom is het zo sterk beveilig? En dit is een verassing? Ik weet het toch niet hoor.

Als de poort open is ga ik naar binnen en tot mijn verbazing zie ik een super grote werkplaats met daarin nog een aantal garages in aan de andere kant zie ik nog een grote poort. 'Naar waar leidt die andere poort?' 'doe maar open' ik ga de poort open doen en daar zie ik een super groot circuit dat nog niet zo lang gelden is aangelegd is ik kijk het vol bewondering aan. 'Waarom ziet het er zo nieuw uit? 'omdat al de bedrijven die hun auto's door jou laten testen dit voor jou wilde doen en de laatste garage vanachter het huis loopt naar hier' 'wow dit is great' 'oh voor dat ik het vergeet te zeggen jou auto's zijn bijna allemaal hier' zegt papa als we terug lopen naar de werkplaats 'waar dan ik zie ze toch niet' 'ja inderdaad zie je ze niet' een luid gepiep komt van buiten en ik ga kijken.

'Jay? Wat doe jij hier? zeg ik verbaasd 'ik kom de laatste auto's brengen' 'hoelang zijn jullie hier al mee bezig?' 'een maand' zegt jay 'papa hoelang hebben ze hier over gedaan?' 'zeker een jaar waarom?' zegt hij met een raar gezicht, wat dat kan toch niet papa wist pas een maand geleden dat hij hier kon komen werken? Dan dringt het tot me door ze wisten dit al heel lang maar waarom hebben ze het een jaar geheim gehouden? Dit begint toch raar te worden. 'Lauren' wordt ik uit gedachten gehaald, 'Waarom?' vraag ik 'huh' vraagt papa 'je hebt je net verraden moest je het weten jullie wisten dit al lang is het niet? en kijk ze boos aan 'we wisten ni-' ik laat ze niet uitspreken 'jullie waren bang voor onze reactie is het niet? Nee het liever het een maand op voorrand zeggen als jullie het eerder hadden gezegd dan konden we er aan wennen om naar hier te komen' zeg ik boos ze kijken nogal bang aan alsof ze wisten dat dit ging gebeuren, logisch toch?

'Gaan jullie me nog uit leggen hoe ik naar mijn auto's moet gaan of hoe zit het?' 'Ja tuurlijk' we lopen naar een paneel waar alle merken opstaan ' alle auto's staan op naam dus bijvoorbeeld ik neem Audi dan komt die die garage open en staan ze mooi op een rij per klasse snap je?' 'Okay ik snap het dank je wel' 'oh Lauren er hangt ook camera bewaking je zal je vast wel afvragen waarom er zoveel bewaking is' ik knik 'wel dat is speciaal voor jou omdat we weten dat je nogal gehecht bent aan de auto's en langs de poort da we binnen zijn gekomen daar voor hangt een 3D scherm zodat eigenlijk niemand weet dat er een garage is' 'slim gezien maar ik denk dat we nu nog rijkere zijn dan voordien niet?' Zeg ik ze knikken en ik kijk ze verbaasd aan.

We lopen in stilte naar huis ik begrijp nog altijd niet dat we rijker zijn dan we al zijn en dat ze het niet eerder hebben vertelt als we thuis zijn aangekomen zeg ik 'vertel het de rest nu ook maar' ze knikken en ik loop het huis wat door ik kom een sportzaal tegen een wellness ruimte tegen als ik wat verder loop zie ik een concert ruimte staan wow zouden we feestjes mogen geven dit huis is toch groot genoeg met een heel groot zwembad en een grote tuin en een buiten jacuzzi een een stuk of vijf logeerkamers als het er niet meer zijn twee aparte badkamers jep nu zijn we officieel rijker als ik het zo bekijk.

Ineens hoor ik Brandon schreeuwen en ik ga naar de sport ruimte en daar zie ik dat Brandon staat te slaan tegen een boksbal dat doet hij altijd als hij boos is en zo traint hij ook nog voor kickboksen. 'wat is er?' vraag ik hij draait zich geschrokken om en kijk me aan en zegt 'onze ouders hebben net vertelt dat ze het een jaar wisten dat we naar hier zouden komen en waar was jij trouwens ik heb jou niet gezien' 'klopt ik wist het ook maar pas vandaag want ik heb een verassing gekregen' 'wat zeg wat je hebt gekregen' hij is altijd al jaloers geweest op mij als ik een verassing krijg. 'Ik heb een circuit gekregen met een garage, anders laat ik het gewoon zien' 'is goed zullen we nu gaan anders' ik knik en loop naar de plaats waar ze mij het hebben laten zien 'huh hier is toch niks' 'jawel kijk maar' en ik haal de sleutel uit van de garage en het zet het 3D doek uit Brandon kijk met een verbaasde blik in zijn ogen naar het spektakel ik ga naar de poort en toets de code in en ik druk mijn hand tegen het paneel en de poort gaat open en we lopen allebei naar binnen en laat alles zien wat mijn ouders mij hebben laten zien.

'Nu zijn we officieel rijker dan we waren' zeg ik lachend tegen mijn broer hij kijkt mij uitdagend aan en ik kijk hem verward aan 'zullen we een race houden' ik knik instemmend 'kies maar een auto' hij gaat naar het paneel en kiest een merk ik kan al raden wel merk hij gaat pakken Ferrari 'ik neem de Ferrari 488 GTB' 'okay je neemt de gekozen auto dus niet veranderen' ik kijk naar het paneel en ik krijg zin om in een Lamborghini te rijden 'okay ik neem de Lamborghini Aventador' ik kijk hem grijnzend aan en ik ga naar de mijn auto. Degene die ik genomen heb is een beetje veranderd door mij ik heb het lucht remmen gegeven en vitesse aan het stuur wat lekker handig is ik rij het circuit op en zie mij broer al staan, we geven allebei gas en vliegen over het circuit ik geef hem een voor sprong maar zoals te verwachten was ik win. 'IK WIN HAHA IK ZEI TOCH DAT IK NOOIT VERLIES' schreeuw ik.

Als ik de auto uitstap kijkt hij droevig ik had het kunnen weten hé 'volgende keer laat ik je wel winnen' ineens krijgt hij een big smile op zijn gezicht van oor tot oor als die lach er nog verder gaat ziet het er gewoon pijnlijk uit! 'Zullen we naar de jacuzzi?' Vraag ik, ik wil effe ontspannen. 'Oke is goed.Zullen we een wedstrijdje doen?' 'Okay is goed' 'Oke dus wie laatste is bengt de winnaar een maand lang naar school' onee waarom heb ik ja gezegd okay dan zit er maar één ding op en dat is winnen! 'Dit doe je om me te pesten hé?' 'Loveee youu zussie' 'grrr' 'oke ik tel af, 3....2....1' en ik ben weg ik ga naar de laatste garage en zie dat er vanachter inderdaad een deur en loop er naar toe ik beland in de keuken en loop nu naar de wellness ruimte.

'Shit' mompel ik. als ik achterkom dat de poorten niet zijn gesloten gelukkig heb ik wel mijn gsm waar ik het mee kan bedienen. Ik sluit de poorten en ik ga men bikkini aan doen en zet de jacuzzi op en ga er in zitten. 'GEWONNEN!' Roept hij ik draai me om en zie hem op en neer huppelen ik kuch en hij draait zich om 'huh hoe kom jij hier zo snel? Ik keek af en toe achter me en zag je niet lopen' 'tja ik zal het zo zeggen ik ben een vampier' zeg ik sarcastisch ' tuurlijk joh, zeg het gewoon' 'wat moet ik zeggen?' 'Hoe dat het komt dat je hier zo snel bent gekomen want je rende de laatste garage in' en dan zie ik aan zijn gezicht dat hij het snapt 'hmpf laat maar, kheb et al door' ik grijns 'kom doe je zwemshort aan en kom er bij' hij gaat weg en komt na 5min terug en we relaxen in de jacuzzi we praten over van alles en nog wat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nieuw deeltje

Vote/ Comment / Follow?

Lovies L ♥

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now