15.

3K 64 4
                                    

P.O.V Lauren

Ik draag dit stuk op aan supergirl2323 omdat ze me helpt met mijn verhaal! Dankje meid voor alles! ♥

'Is ze al wakker?' Vraagt iemand maar ik herken de stem niet direct. 'Nee.' Zucht de andere persoon. Ik open mijn ogen maar sluit ze al snel voor het felle licht, deze keer doe ik ze een stukje open en gaat het al wat beter. 'Wat is er gebeurt?' Vraag ik schor 'Oh Lau je bent wakker gelukkig!' En voel dat iemand me knuffelt 'Bran?' 'Ja?' 'Mag ik drinken?' 'Ik ga wel halen!' Zegt de andere persoon 'Wie is dat?' 'Duke, hij heeft je hier gebracht je bent flauwgevallen' 'Oh' hij grinnikt zachtjes. 'Hier Lau.' Duke geeft me het glas met water en ik drink het gulzig leeg. Ik kijk de kamer rond en zie dat het mijn eigen kamer is. 'Hoelang?' Zeg terwijl ik voor me staar '1 dag, Duke is zelfs hier gebleven.' Ik trek mijn wenkbrauwen op en kijk hem aan hij heeft niet geslapen zo te zien. 'Ga liggen, en slaap' zeg ik tegen hem hij schud zijn hoofd ik sta op en duw hem mijn bed in en loop mijn kamer uit. 'Uhm mag ik naar de stad?' 'Ja, ga maar' 'Is mijn babe hier?' 'Ja Duke heeft Chase opgebeld om te vragen of hij je auto naar hier kon brengen.' Ik zucht van opluchting. Ik ga naar de garage en ga naar het paneel en neem de Nissan GTR Nismo en rij naar de stad.

Ik loop de starbucks in een neem een cappuccino. Ik loop de starbucks uit en ik bots tegen iemand 'Sorry ik had je niet gezien sorry!' En kijk het meisje aan. Oh wat is ze mooi! Ze heeft bruin krullend haar tot op haar schouders mooie donkere bruine ogen en ze is mooi slank. 'Geeft niet, Ik ben trouwens Selma wie ben jij?' 'Ik ben Lauren, ik wil het goed maken dus wil je met me shoppen?' 'Jaa graag!' 'Naar welke winkels?' 'Primarkt, Zara, H&M' zegt ze 'uhm jij zult wel weten waar ze liggen zeker?' 'Haha, laat me raden je houdt niet van shoppen?' 'Zoiets, af en toe en ik heb er nu wel zin in.' Ik lach naar haar 'Ik leid je de weg wel!' Zegt ze enthousiast en neemt me mee. Eerst komen we Zara tegen ze neemt me mee en geeft advies over wat me zou staan. Ik neem haar advies aan en ga opzoek naar kleren voor mij. Ik doe een kort jeans schortje aan en een zwarte hempje met dont wait op ik stap uit het pashokje en zie Selma in een prachtige jurk staan. Het is een witte jurk dat strak om haar bovenlijf zit en dat aan haar heupen uitwaaiert er zitten witte parels op het is gewoonweg een prachtige jurk! 'Selma! Je ziet er prachtig uit! Neem die jurk!' Zeg ik bewonderend. 'Echt?' 'Ja echt.' 'Jij ziet er ook mooi uit neem die outfit maar het staat je beeldig!' 'Mwah, ik weet het niet. Het is niet zo echt mijn kledingstyl.' 'Geloof me maar het staat je goed, en een verandering van kledingstyl kan nooit kwaad.' Lacht ze. 'Okay kom dan gaan we verder.' Lach ik. Ze knikt en we gaan verder.

Na zo een 4 uur shoppen hebben we besloten om ergens iets te gaan drinken. We gaan naar een leuk cafeetje en bestellen wat. Net wanneer ons drinken op is staart Selma achter me. 'Lau! Kijk eens achter je daar lopen twee knapperds.' Zegt terwijl ze achter me staart. Ik draai me om en zie Duke en Caleb. Ik zucht en Selma kijkt me vragend aan. 'Ik ken ze, dat zijn de badboy's van school die met het zwarte haar noemt Caleb en die met het bruine haar noemt Duke en zit ook nog is achter me aan.' Zeg ik dan maar. 'Hallo Lauren' zegt Duke. 'Hallo Duke, goed geslapen in mijn bed?' Vraag ik en ik zie Caleb raar kijken. 'Ja ik heb heerlijk geslapen.' Glimlacht hij wow dat is ook de eerste keer. 'Zo en wie is dat mooie meisje Lauren?' Vraagt Caleb. 'Dat is Selma.' Zeg ik met een glimlach. 'Sorry Selma maar ik moet er eigenlijk vandoor.' 'Owh geeft niet hoor, zolang die knapperd maar hier blijft.' En ze kijkt Caleb aan hij glimlacht naar haar. Opeens gooit Duke zijn sleutels naar Caleb ik kijk hem vragend aan. 'Laat die twee maar, ik denk dat Caleb net verliefd is geworden!' Zegt hij met een grijns. Ik knik en ga naar de auto en hij volgt me. Ik had al mijn kleren in de auto gelegd. 'Is deze van jou?' Vraagt Duke met bewondering ik knik en stap in, hij stapt ook in. 'Durf je dat wel aan?' Vraag ik met een grijns. 'Hoe bedoel je?' 'Je hebt echt geen idee hé?' 'Sorry Lau maar ik snap het niet.' 'Ooit snap je het wel' zeg ik op een troostende manier. Ik start de auto en scheur weg 'Wow Lau, ik heb het nooit willen zeggen maar ik bewonder je wel je bent het enige meisje dat zo met een auto overweg kan en je weet er ook zo veel van!' Zegt hij op den toon die mij totaal niet aanstaat ik weet dat hij probeert achter mijn geheim te komen maar het gaat nu nog niet lukken over anderhalve week zal iedereen het weten. Waar ik me dus niet op verheug.

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now