30.

1.7K 45 13
                                    

P.O.V Lauren

Bliep, bliep, bliep, bliep. Argh! 'Godverdomme zet die kut wekker uit!' Roep ik gefrustreerd. Dan stopt het afgrijselijke geluid van de wekker. 'Rustig babe, nu we toch wakker zijn kunnen we ons beter klaar maken voor school.' Zegt de hese ochtend stem van Duke. Hmm sexy die wil ik wel elke dag horen. 'Okay.' Zeg ik hees.

Ik open mijn ogen en zie dat Duke boven me hangt. 'Goedemorgen prinses.' Zegt met zijn heerlijke ochtendstem. 'Goodmorning prince.' Zeg ik terug hij geeft me een kusje op mijn lippen en sprint van bed af. Even later hoor ik de douche. Gelukkig heb ik me gisterenavond al gedoucht nu hoef ik me nog enkel op te frissen. 'Doe je door?' Roep ik als ik naar de inloopkast loop. 'Jaahaa!' Roept hij terug.

Ik pak een donker blauwe ripped jeans en pak een licht grijs navel topje met vanachter 97 op. 'Babe ligt hier nog kleding van mij?' Vraag Duke aan mij. 'Uhhu, daar zo dat ik jou gedeelte van de kast.' Ik wijs naar de andere kant van de kast terwijl ik mijn kleren nog pak. Mijn ouders hebben aan alles gedacht wel slim. 'Thanks babe!' Hij geeft me nog een kus en loopt naar zijn kleren toe.

Ik draai me om naar hem toe en zie hem enkel in zijn boxershort staat. Mijn ogen glijden naar zijn eightpack. Mijn ogen blijven er aan vast geplakt. 'Like what you see?' Vraagt hij zwoel. Ik kijk hem arrogant aan. 'Natuurlijk! Trouwens ik mag er naar kijken want ik ben je vriendin!' Zeg ik brutaal. 'Inderdaad jij mag dat! Enkel jij my princess!' Zegt hij zwoel en dan lachen we. Wat hou ik toch van hem!

Als ik me heb opgefrist en mijn kleren heb aangedaan ga ik terug naar de inloopkast voor mijn schoenen. 'Wat doe je hier nog?' Vraag ik verward aan Duke. 'Ik weet niet wat ik aan moet!' Zucht hopeloos. 'Ja dat komt er van als je geen zin hebt om naar huis te gaan en een heel deel kleren mee te brengt! ' Beschuldig ik hem. Ondertussen neem ik mijn Nike Janoski galaxy uit het rek en doe ze aan. Ik rol ook de broekspijpen een beetje om omdat mijn broek een beetje te groot is.

'Sexy!' Fluit hij. 'Dank je! Nu moet ik je helpen zeker?' Vraag ik terwijl ik een wenkbrauw omhoog trek. Hij knikt en krijgt rode wangen wat is hij toch schattig. 'Hmm pak die zandkleurige broek, een zwart T-shirt met V-hals en die donker blauwe pul.' Wijs ik hem aan. 'Schoenen?' Vraagt hij. 'Ga je maar aankleden die breng ik wel.' Zeg ik. Ik bekijk de kast met schoenen van Duke en pak een stel Nike zwarte Janoski's uit het schap.

Ik ga naar Brandon zijn kamer want ja Duke wou een mannen badkamer en geen vrouwe badkamer. Hij is soms zo kieskeurig maar ja dat zijn bijna alle jongens of mannen. 'Is de outfit goed?' Vraag ik als ik aan de deur van de badkamer sta. 'Ja zeker! Dank je babe! Voor het helpen van mijn outfit vandaag heb je mijn schoenen?' Vraagt hij. 'Jup die heb ik zeker ik zal ze je geven als ik binnen mag?' Vraag ik. 'Ja kom maar binnen.' Zegt hij.

Ik trek de deur open en stap binnen meteen word ik overvallen door een walm van deodorant en parfum. Ik begin als een gek te hoesten en meteen komt Duke op me afgelopen. 'Gaat het?' Vraagt hij bezorgd. Ik snel de badkamer uit om op adem te komen. 'Wat is er nu?' Vraagt hij bezorgd. 'Doe het raam van de badkamer open!' Beveel ik hem. Hij kijkt me raar aan maar ik kijk indringend terug. Ik hoor hem nog net een kleine oké mompelen.

'Waarom moest het raam nu open?' Vraagt hij raar. 'Waarom? Ik weet niet hoeveel deodorant en parfum je gebruikt maar in ieder geval veel!' Zeg ik. 'Wow wie wou hier iemand vergassen met parfum en deodorant?' Vraagt mijn broer die binnen gewandeld komt. 'Euhm ik. Maar dat was helemaal niet de bedoeling!' Zegt Duke ter verdediging met rode wangen van schaamte en wrijft ongemakkelijk met zijn hand in zijn nek.

'Nice outfit by the way! Zeker dat mijn zusje je kleren heeft gekozen.' Zegt Brandon trots terwijl hij de ramen van zijn kamer wagen wijd open zet om zijn kamer te verluchten. Ik zet dan ook nog eens het ventilatie systeem wat harder. 'Je vind het niet raar dat Lau mijn kleren heeft gekozen?' Vraagt Duke verward. 'Nope, ze doet het ook bij mij. Als ze dat niet deed weet ik niet hoe ik er uit zag!' Grinnikt Brandon.

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now