10.

3.3K 68 1
                                    

P.O.V Lauren

'

Lauren wakker worden!' Wordt er geroepen 'waarom?' En ik draai me om 'omdat het school is daarom dus, en kom nu godverdomme uit u bed of wil je dat we telaat komen?' 'Hoelaat is het?' ' 7u30' ineens ben ik klaar wakker en spring uit bed en dan zie ik dat ik mijn kleren heb geslapen. 'Brandon waarom heb je me niet vroeger wakker gemaakt?!' Vraag ik bestraffend. 'Heb ik wel gedaan! Maar jij wou niet wakker worden!' 'Het is al goed' ik neem kleren een simpel zwart t-shirt en een geruit hemdje en een lichte skinny jeans en ondergoed en doe mijn dagelijkse routine.

'Ik kan niet geloven dat je optijd klaar bent' 'daarvoor ben ik superwoman voor iets hé' en ik loop naar boven om mijn Nike air force high aan te doen en ga terug naar beneden 'Hallo Layla alles goed? Hoe ga je trouwens naar school?' 'Heey jep alles goed heb je dan mijn nieuwe vespa dan nog niet gezien?' 'Ik zal straks wel kijken ik moet dringend naar school' en ga naar de auto zonder antwoord af te wachten. 'Ik heb zo geen zin in school grr' 'en waarom dan wel?' 'Ik heb geen zin in Duke vandaag, ik voel al dat hij mij niet met rust gaat laten vandaag na gisteren' 'hoezo' 'ik heb heel misschien het type van zijn auto geraden' 'Lau dat had je inderdaad niet moeten doen' 'hmpf' als we bijna op de school parking zijn zie ik een koningblauwe Maserati GranTurismo MC Cennial staan. 'Wedden dat Duke dit doet om mij te testen?' 'Waarschijnlijk wel maar je gewoon inhouden Lau' 'uhm dat gaat moeilijk als je eigenlijk alles weet van auto's! En dan nog maar te zwijgen van als hij er vragen van gaat stellen! Ik kan niet anders dan hem ontwijken vandaag' 'je weet toch dat hij je gaat volgen vandaag?' 'Waarschijnlijk'

'Kom we gaan naar binnen' 'nee ik blijf wel hier in de auto' 'komaan Lau je kan niet gaan spijbelen' 'let dan maar is op' Brandon stapt de auto uit en komt naar mijn kant en haalt me dan de auto uit en hang ik over zijn schouder 'BRANDON LAAT ME GODVORDOMME LOS IK KAN ZELF WEL WANDELEN!' 'Nee want dan ga je terug in de auto zitten' ik grom en begin met mijn vuisten op zijn rug te slaan 'Lau stop daarbij' 'laat me dan los' 'aha als we hier Lauren hebben en mag ik vragen waarom dat Brandon je vast heeft?' 'Nee dat mag je niet en ga weg!' 'Nog is babe ik moet niet naar jou luisteren' ik negeer hem volledig en ik wurm me uit de greep van Brandon en ga naar mijn kluisje waar mijn vriendinnen al staan. 'Hai alles goed meiden' 'ja en met jou' 'nope' 'laat me raden Duke?' Vraagt Liv 'jup ik moet hem ontwijken vandaag eigenlijk altijd' 'wat is er dan gebeurt?' Vraagt Alice 'geloof me je wilt het niet weten' 'oke' zeggen ze in koor.

We gaan naar de les ik ga aan het raam zitten en als Alice langs mij wilt komen zitten wordt ze weg gejaagd door niemand minder dan Duke. En laat zich neerploffen ik probeer hem te negeren maar dat gaat moeilijk omdat hij een hand op mijn arm legt en die de heel de tijd streelt. Mijn pen is bijna helemaal fijn geknepen door frustratie. Waarom ik? Waarom kan hij geen meisje zoeken die dat wel wilt? Ik zit de hele les te piekeren met "waarom ik" als ik de bel hoor prop ik alles in mijn boekentas en ga naar buiten. Eindelijk ben ik verlost van die vervelende rotzak 'je pen ging bijna ontploffen als de bel niet was gegaan' zegt Alice 'ik erger me dood aan hem hij kan toch langs zijn vrienden gaan zitten ik snap zijn probleem echt niet!' zeg ik gefrustreerd 'weet je wat mijn probleem is? Ik wil jou graag in mijn bed maar je stribbelt nogal tegen maar dat is een uitdaging  voor mij het maakt het spel nog interessanter en ik hou wel van pittig. Eigenlijk heb ik nog een probleem ik denk dat je meer van auto's af weet dan je laat merken' zegt Duke 'kun je me nooit met rust laten? En geloof me op jou problemen zal geen antwoord krijgen nooit van mijn leven!' Zeg ik nog steeds gefrustreerd en ga weg van hem. Ik moet eventjes alleen gelaten worden voor aleer er iets erg gebeurt.

Ik storm naar buiten en loop wat rond dan zie ik een bloemen tuin en ga er in en zet me neer op een bankje. Het maakt me niet uit of ik nu een les mis maar dat kan me niks schelen ik moet even alleen zijn. 'LAUREN' 'LAU' 'WAAR ZIT JE?! Roept iemand ik ga er niet op in. Ik voel mijn gsm trillen en zie dat het Brandon is.

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now