21.

2.1K 55 4
                                    

P.O.V Lauren

'Schatje word wakker je moet eventjes iets doen.' Ik word wakker en zie dat het vracht vliegtuig klaar staat. 'Ja wat is er?' Vraag ik. 'Aah de jongen had toch gelijk. Je wilt niet weten hoe vaak ze haar noemen als hun vriendinnetje om haar prive vracht vliegtuig te kunnen krijgen.' Zegt Cole. 'Laat ons maar door Cole en wat vind je van mijn nieuwe car?' Vraag ik speels. 'Your car is amazing!' Zegt hij vol met enthousiasme. 'Duke?' Vraag ik. 'Ja?' Zegt hij. 'Mag ik mijn auto sleutel?' Zeg ik. Hij knikt en gooit ze naar me toe, ik vang ze met gemak op. Ik wandel naar mijn auto daar aangekomen stap ik in. Ik start hem en scheur naar het vliegtuig. Als ik bij de oplaad klep ben rij ik er voorzichtig op. Er komt iemand de riemen aanspannen en ik stap uit.

'Klaar om 8 uur te zitten op dit vliegtuig?' Grijns ik. 'Met jou wel ja.' Zegt hij met een ondeugend lachje. 'Maar ik ga is slapen.' Nadat te hebben gezegd geeuw ik en stompel naar de slaapkamer. Ik ga op het bed zitten en voel me ineens heel moe. 'Babe? We gaan opstijgen dus moeten we naar het zit gedeelte.' Ik zucht vermoeid. Hij ziet dat ik bijna in slaap ga vallen dus komt hij naar me toegelopen en neemt me op in bruid-style. Als we bij het zit gedeelte zijn zet hij me neer op een stoel en doet mijn riem vast. 'Wat gaan we doen als we thuis zijn?' Vraag ik moeizaam. Ik kijk hem vragend aan en zie hem slikken. Dacht ik al hij wil het geheim houden voor zijn stomme reputatie! 'Je wilt het het nog geheim houden vanwegen je reputatie is het niet?' Vraag ik of het niets is maar ik ben eigenlijk diep teleurgesteld in hem!

'Nee dat wil ik niet, ik ga heel de school laten zien dat ik van je hou! Wat je juist zei is waar ik wou het doen vanwegen mijn reputatie maar die boeit me niet meer. Als ik dat wel doe, doe ik ons beide pijn en dat wil ik voorkomen.' Zegt hij zelfverzekerd. Wedde dat ik gelijk ga hebben? Net zoals altijd. Ik zucht diep en kijk uit het raampje ik kijk hoe we opstijgen. Als we in de lucht zijn maak ik me los en ga terug naar de kamer, als ik daar ben kruip ik meteen onder de lakens ik heb net mijn ogen dicht als ik het bed voel inzakken als teken dat Duke ook in bed is gekropen. 'Slaapwel lief, ik zal waken over je.' Hij drukt een kus op mijn haren en wikkelt zijn arm om me heen. Zo val ik inslaap naast iemand die ik zo gehaat heb en nu is hij gewoon mijn vriendje!

'Lau!' Ik draai me om en daar zie ik Selma staan naast Caleb! Ze zijn zo schattig! 'Nooit gedacht dat Caleb een vriendin zou nemen!' Zei ik tegen Duke. 'Inderdaad nooit verwacht.' Stemde hij mee in. 'Selma!' Roep ik terug. Ze komt hyperactief op me afgelopen en vliegt me om de nek. 'Ik ben zo blij je terug te zien!' Schreeuwt ze. 'Ha ik jou ook hoor maar wil je minder schreeuwen? Ik wil nog niet doof worden!' Zeg ik rustig. 'Ow sorry!' Ik kijk haar aan ze voelt zich schuldig. 'Geeft niet.' Zeg ik om haar wat op te vrolijke. 'Kom we gaan naar binnen!' Zegt ze vrolijk.

Nadat we een vlucht van 8 uur hebben gehad -waar ik de hele tijd heb geslapen- waren we naar mijn thuis gereden. Toen we aan gekomen waren rende Selma het huis uit om me te begroeten. Daarbij heeft ze ook Caleb mee naar buiten getrokken hij stond daar wat ongemakkelijk te lachen. Maar ja hoe zou dat nou komen als je vriendin haar vriendje mee naar buiten trekt om me te begroeten.

Ze sleurde me letterlijk mee naar binnen. Oh god dit gaat nog wat worden! We stonden voor de deur van de woonkamer. 'Blijf staan.' Zei ze bazig. 'Ja mama.' Grijns ik. Ze rolt met haar ogen en duwt de deur open. 'WELKOM TERUG LAUREN EN DUKE!' Wordt er geschreeuwd. Ik blijf even staan en staar naar iedereen die aanwezig is. Ik wordt uit mijn trans gehaald als ik een arm om mijn middel voel. Ik kijk in Duke zijn mooie blauwe ogen ik zwijmel alweer weg! 'Ik wist het wel jullie zijn gewoon perfect voor elkaar!' Zegt Alice. 'Ik zag het meteen in de ogen van Duke toen hij me vroeg wat je leuk vond! Ik zag een twinkeling in zijn ogen als hij over je praat het is zo schattig!' fluistert ze in mijn oor. 'Ik denk dat hij toch maar moet gaan studeren voor hond!' Fluister ik terug in haar oor. Ze barst in lachen uit en ik lach ook mee. Brandon komt aanlopen en kijk ons raar aan net als Duke! Arme jongens!

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now