7.

3K 74 10
                                    

P.O.V Lauren

'mama heeft papa dan een nieuwe auto gekocht of is het een huurauto? ' 'nee lieverd het is een nieuwe auto' 'hoe kan dat nu?' dan zie ik de auto en herken hem uit duizenden 'we heb-' 'DIT MEEN JE NIET!' Roep ik boos 'sorry' zeggen mijn ouders 'het is jullie geraden hoe durven jullie, dit is mijn eigendom en jullie hebben het afgenomen' zeg ik nog steeds boos ik kijk naar de Range Rover het is de nieuwste en is pas goedgekeurd om in Europa rond te mogen rijden omdat deze het aller nieuwste model is van Range Rover en al goedgekeurd voor in Amerika te rijden. Dit is gewoon niet te geloven! Ik haat het als ze aan mijn eigendom zitten godverdomme en ze weten het goed genoeg wat doen ze me toch aan!

Ik ga naar mijn zussen en broer die teleurgesteld naar onze ouders kijken. Ze weten precies hoe ik me voel vol veraad stap ik in de auto en luister niet naar wat ze zeggen en luister terug naar mijn muziek het is 2u en 15min rijden naar Hollywood, oh had ik dat nog niet gezegd? Dan weet je het nu dus wel. Na zo een anderhalf uur muziek geluisterd te hebben begin ik te praten 'Brandon?' 'Ja?' 'ik heb een vraagje' 'vraag maar raak' 'ik heb jou auto al laten overkomen maar dat wist je al, maar nu is mijn vraag mag ik de eerste maanden met jou mee naar school?' 'Jou auto is hier toch ook?' 'Ja dat is net het probleem ik bouw altijd mijn auto's gewoon wat te sportief en dat zou raar zijn als ik met mijn golf of mustang of nog maar te zwijgen van mijn camaro naar een nieuwe school te gaan en daarbij als ze me uitdagen om te racen weet je even goed als ik wat er gebeurt' 'Lauren je gaat niet weer beginnen met street races oke' 'bemoei je niet het is mijn leven en ja ik zal het niet doen' zeg ik nog steeds boos tegen papa.

* Flashback *

Het is ongeveer 2 en een half jaar geleden toen het gebeurden: een jongen van school daagde mij uit om mee te doen met een street race ik zei dat ik het goed vond en deed mee ik won elke race want ze dachten dat is maar een meisje die kan niet zo goed rijden als de jongens. Verkeerd hadden ze gedacht ik won tegen hun toen zeiden ze tegen mij 'jij bent toch dat meisje dat beste drifter en coreur is' ik knikte en ze keken vol verbazing naar mij ik kreeg het geld en ging weg. Ze beleven vragen of ik bleef mee doen ik stemde altijd mee in tot de laatste keer, ik ging winnen ik wist het zeker toen de jonge achter mij de hoek afsneed waar door ik overkop vloog iedereen had het gezien het was bijna mijn dood en heb dus ook bijna een half jaar in coma gelegen.  Mijn papa was boos op mij omdat ik s'avonds weg ging om te gaan street racen ik ben er nog goed van afgekomen maar de andere jongen zit nog steeds in de gevangenis hij een paar moorden op zijn naam staan en moest mij ook doden maar toen hij mij afsneed kantelde zijn auto ook en werd later gearresteerd hij heeft 10jaar gekregen. Nu ik er terug aan denk spooken de beelden terug in mijn hoofd, ik heb een jaarlang nachtmerries gehad en durfde uiteindelijk niet meer te gaan slapen zo er is het dus.

* Einde flashback *

'Lauren kom je?' zegt Layla 'ja ja ik kom al' glimlach ik naar haar en stap de auto uit. Als ik naar binnen wil lopen blijf ik staan en bewonder de mooie villa het is geen kleine villa het is een van de grootste villa's die ik heb gezien zeker zo 10 keer zo groot als onze villa in België dit is bijna een hotel. 'wauw' roep ik met een glimlach en kijk de anderen aan 'sorry Lauren dat we een auto hebben genomen hebben maar hij paste bij het plaatje en daarbij er staan er nog een stuk of honderd' zegt papa een beetje beschaamd 'het is al goed en je hebt gelijk en zijn onze auto's dan ook al hier? Maar je weet toch dat dit de nieuwste is?' 'ja die zijn hier ze staan achteraan in de garage en sorry ik dacht dat deze van vorig jaar was' zegt hij met een glimlach en nog steeds beschaamd. Wow hoeveel garages hebben we dan wel niet vooraan het huis staan er al vier, hoeveel staan er dan wel niet achteraan? ik moet nog een goede plaats vinden voor mijn auto's ik hoop een goede plaats te vinden, geduld zal ik moeten hebben.

Ik loop verder het huis binnen en de woonkamer is reuzen groot, een dubbele deur leid naar de tuin en daar staat een heel groot ingebouwd zwembad ik lach en ga naar buiten ik kijk en achteraan zie ik een deur en loop er naar toe en daar zie ik wel een stuk of 4 garages staan ik begin te glunderen een weg leidt naar voren dat komt goed uit. Ik ga terug en kijk mijn papa grijnzend aan 'je hebt ze gevonden hé' zegt hij lachend ik knik en vraag 'waar is mijn kamer' 'je mama is boven vraag het haar maar' ik knik en ga naar boven en vraag 'mama waar is mijn kamer?' 'op het einde van de gang zegt ze' ik loop naar het einde van de gang waar ik een kamerdeur zie waar mijn naam staat ik ga naar binnen en kijk in mijn kamer. Er staat een 2 persoons kingsize-hemelbed als ik verder kijk zie ik een inloop kast die bijna een tweede kamer is verder zie ik nog een deur ik open die en zie dat het een badkamer is en ga me meteen douchen dan wordt ik misschien wat wakkerder.

Als ik terug loop ga ik op het bed zitten en zie ik recht voor mij op de muur een mooie wallpaper er staat RACE IN PACE PAUL WALKER met daarbij een foto van hem ik vind hem prachtig, ik kijk langs mij en zie een afstandsbediening liggen wat raar is want er is helemaal geen tv. Ik druk op de aan knop en de muur waar juist de wallpaper hangt komt er uit en draait dan ik kijk vol verbazing naar dan zie ik een hele homecinema voor me staan 'OH MIJN GOD' roep ik uit , Brandon loopt mijn kamer in 'wat is e-' hij maakt zijn zin niet af en kijk vol verbazing naar de homecinema 'hé ik heb dat niet dat is niet eerlijk' zegt hij bijna boos, ik druk op de uit knop en de homecinema verdwijnt in de muur en grond en dan zie nog alleen maar een muur met mijn wallpaper die schuift dan dicht. Brandon zit nog steeds vol verbazing te kijken en zegt 'WHAT THE HELL ik ga het meteen proberen' en loopt dan naar zijn kamer.

Ik sta lachend op en ga naar mijn mega grote bureau daar zie ik een folder van "Hollywood High School" liggen ik ga achter mijn laptop en doe wat opzoek werk over die school. Het is best een prachtige school. Ik ga naar beneden en ga wat drinken en zegt tegen papa 'wel leuk gezien van die homecinema' ' ja hé we dachten wel dat jullie het leuk zouden vinden' ineens horen we geschreeuw van niemand minder dan een hysterische Layla 'ik ga wel kijken' zeg ik en papa zegt 'ik weet al waarom ze zo doet' zegt hij geheimzinnig.

Ik loop naar boven en ga naar Layla haar kamer daar staat ze te hyperventileren ik kijk naar haar "wall" en daar staat niemand minder dan Marin Garrix op. Ik lach en ga naar haar nachtkastje en zet de aan knop op en de wall verandert in een homecinema, ze kijkt vol bewondering naar mij 'hoe cool is dit wel niet, ik wil het ook proberen' en geeft haar de afstandsbediening en lachend ga ik terug naar beneden.

'Waarom heb ik geen tv op mijn kamer?' zegt Nikki 'omdat jij te klein bent hebben we besloten dat we jou afstandsbediening achter slot en grendel te leggen' zegt papa serieus 'waarom mogen zussen en broer dat wel en ik niet?' 'omdat zij oud genoeg zijn en als ze moeten leren dat ze leren en geen tv kijken zoals jij' zegt hij. Als ik in de keuken kom zegt papa tegen mij 'dek je de tafel' ik knik en doe wat hij zegt Nikki roept andere dat ze moeten komen eten als we klaar zijn ruim ik af en Layla en Nikki doen de afwas. Ik loop even naar de kamer's van Nikki en Brandon. Bij Nikki zie ik een wall van de minions en bij Brandon zie ik een skyline van verschillende landen en ook een ingebouwde klok met het uur van die verschillende landen wat best wel cool is 'prachtig of niet soms?' 'Wil je me dood hebben ofzo?' Zeg ik als Brandon me laat verschieten 'nee waarom vraag je dat?' 'Omdat ik me bijna dood schrikte' 'ow sorry' 'geeft niet, maar ik ga weer eens bye' 'okidoki bye' ik ga naar beneden en neem eten en drinken dat ik mee neem naar boven, als ik boven ben zet ik de homecinema op en hou een marathon "fast and furious", de marathon is afgelopen en zie dat het al 00:00 is ik kan niet slapen door die jetlag maar dat zal wel over gaan en ik val in slaap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heey lezertjes van me ❤

Ik had ineens super veel insperatie dat ik net nog 3 hoofdstukken heb geschreven maar die zal ik de komende dagen wel publiseren, ik hoop dat jullie het nog steeds een fijn verhaal vinden! Laat maar weten!

In de media zie je de foto van de villa en het liedje see you again voor paul walker uit respect voor hem !

Vote / Comment / Follow?

Lovies L ♥

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now