22.

1.9K 60 10
                                    

P.O.V Lauren

'Prinses?' Vraagt iemand. 'Babe kun je wakker worden?!' Vraagt de stem bezorgt. Dan wordt ik ineens door elkaar geschud. 'Hmm?' Vraag ik slaapdronken. 'Gelukkig je bent wakker!' Zegt Duke die me in een wurgknuffel neemt. 'Ik heb last van een jetlag okay!' Grom ik. Ik weet het ik ben een raar persoon ik krijg altijd last van een jetlag de dag erna. 'Hu?' Vraagt hij vragend. Ik zucht en kijk hem aan. 'Ik krijg er de dag erna last van voila.' Zeg ik nors. Jep het is mijn dag niet!

'Hallo Lauren hoe was je Europa reis?' Vraagt de directeur. 'Goed, oja bedankt dat ik het optijd wist! Was wel nice de dag ervoor dat je jarig bent er achterkomen dat ik met u zoon alleen op Europa reis moest!' Grom ik. Ik leg de nadruk op alleen heel erg. Ik vind het niet kunnen dat je dat doet maar wie ben ik om daar iets van te zeggen? Een nobody inderdaad. 'Het was voor Duke zijn straf.' Zegt hij rustig. Nu ben ik er helemaal klaar mee! 'Wat heb ik daar mee te maken? Ik heb niks gedaan! Ik wordt mee gestraft ik hoop dat u dat goed begrijpt! Ik heb helemaal niks gedaan! Krijg ik nu een beloning?' Schreeuw ik woest. Hier lijkt hij door te schrikken wie zou dat niet doen? 'Babe, rustig!' Sust Duke me.

'Vader kunt je me zeggen wat er is gebeurt?' Vraagt Duke zijn vader. 'Ik heb het haar verteld en zoals je ziet is dat niet goed afgelopen.' Legt zijn vader rustig uit. Hoeckan deze man er nu zo rustig onder blijven? Ik kreun geïrriteerd. Ik loop geïrriteerd weg opweg naar de les.

'Aha mevrouw Smith is nog van plan te komen naar de les.' Zegt meneer Marshall die kunst geeft. 'Ze komt net van bij mijn vader meneer.' Zegt een stem achter mij net als ik wou reageren. 'Anders ben ik er altijd! Nu maakt u zich druk omdat ik telaat ben wat eigenlijk trouwens de directeur zijn schuld is!' Zeg ik bot en geïrriteerd. Hij lijkt te schrikken als ik het zo zeg, zou ik ook zijn hoor!

'Lauren Smith kom nu naar hier ik ga je wat aan doen hoor geloof me!' Roept Brandon. Hoe hij weet dat ik niet in de les ben i don't know. Ik loop de school uit zonder me er iets van aan te trekken. 'Lauren ik meen het!' Roept hij. 'Wat hé? Wat ga je doen me slaan? Laat me gerust dat is het enige wat ik vraag ja!' Zeg ik kwaad en wandel naar mijn baby. Ja okay ik noemde net mijn Mustang baby en dan?

U heeft 53 gemiste oproepen van Broertje♥ en 30 berichten van My Boy.

Lees ik als ik mijn gsm bekijk wat maakt het uit? Nee ik wil gewoon alleen zijn. Een zucht verlaat mijn lippen als ik zie dat ik een auto moet gaan spuiten het zal weer wat zijn. Waarschijnlijk wisten jullie dat nog niet maar ja ik spuit ook auto's en maak ook prints. Ik heb er al veel zien rondrijden die mijn prints dragen maarja dat zijn ook racers, just like me.

'MAAAMHAA?! Wat is de opracht?' schreeuw ik als ik de garage van mama binnen wandel. 'Ahum.' Ik draai me snel om maar net iets te snel want ik verlies bijna mijn evenwicht. Een stel sterke armen vangt me op. 'Dank je.' Zeg ik als ik weer sta tegen de jongen die best wel knap is. Hij heeft ijsblauwe ogen bruin haar in een kuif een stakke kaaklijn en volle lippen. 'Geen dank het was immers mijn schuld.' Zegt hij.

'Je hoeft niet zo te schreeuwen lieverd ik hoorde de auto. Maar juffrouw niet op school zijn?' Vraagt ze ik wist dat ze het ging vragen. 'Het is de directeur zijn schuld!' Zeg ik nors. 'Ahja? Uitleg graag dame!' Zegt ze. 'Ik durf te wedden dat je het al van Brandon of van Duke hebt gehoord.' Zeg ik neutraal. 'Klopt maar toch wil ik weten waarom je niet meer naar school bent gegaan.' Zegt ze. Ik zucht diep. 'Jetlag.' Één simpel woord en ze begrijpt het.

'Wat was nu die opdracht?' Zeur ik. 'Euhm ik denk mijn auto?' Zegt de jongen. 'Oh okay en wat is je naam?' Vraag ik. 'Oja mijn naam is Jace Willson.' Zegt hij met een grijns. 'Godver!' Mompel ik zacht zodat hij het niet hoort. Niet goed wat doet hij hier? Hij is namelijk 2de in de lijst van beste racers. 'Hmm je naam komt me vaag voor ik ben Lauren.' Zeg ik. 'Dat kan ik sta op nummer 2 van de beste racers.' Zegt hij met zelfvoldane grijns, mister arrogant. 'Oh okay, wat moet er gebeuren met je auto?' Vraag ik. 'Als ik het goed heb ben jij Lauren Smith toch?' Oh god daar gaat niks van goed komen ik voel het.

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now