25.

1.9K 52 4
                                    

P.O.V Lauren

We zijn een week later er zijn vele mensen langs gekomen zoals mijn vrienden, familie, Caine die langs komt en tenslotte Duke hij is niet van mijn bed weg geweest. Ik heb hem gezegd dat hij naar school moest omdat hij anders te veel zou missen zelfs zijn vader gaf me gelijk. Maar goed ik wacht op Chris ik hoop dat ik naar huis mag.

Want ik moet de deadlines van vorige week inhalen. Bran had er al een paar gedaan van de minder sportieve wagens, ik doe altijd de sportieve wagens omdat hij bang heeft dat hij er mee verongelukt wat best te begrijpen is die auto's zijn net als wilde dieren je moet ze eerst temmen en dat heeft heel veel ervaring nodig.

'Babe?' Vraagt Duke ik kijk hem aan en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Ah Lau! Ik heb heel goed nieuws! Je mag naar huis!' Roept Chris enthousiast. Hij is soms gek in zijn hoofd geloof me maar! Ik ben wel blij dat ik naar huis mag dat wel eindelijk! 'Lieverd?' Zegt mijn mama. 'Ja mama?' Vraag ik. 'Volgende week moet je het rustig aandoen en daarom hebben we besloten dat er een leerkracht van school langs komt om de lessen die je gemist hebt in te halen. Zegt ze en richt zich daarna op Duke. 'Dat geld ook voor jou Meneer Cooper.' Zegt ze op strenge toon maar na een aantal seconden schiet ze in de lach.

'Schatje kom je?' Vraagt Duke lief. 'Jahaa ik kom, heb geduld. Opjager!' Het laatste mompel ik zacht in de hoop dat hij het niet heeft gehoord. 'Ik mis je gewoon, ik wil je in mijn armen hebben liggen en kleine kusjes geven. Oke ik ben een softie aan het worden!' Het laatste zucht hij dramatisch en maakt rare bewegingen met zijn armen. 'Dat ben je niet! Okay ja je gedraagt je minder als een asshole  that's it.' Glimlach ik naar hem.

'Lieverd!' Roept mijn mama. 'Ja mama?' Vraag ik. 'Iemand is langs geweest een zekere Jasper?' Ik zucht lang en diep. Dit meen je niet! 'Wanneer is hij langs geweest? Wat wou hij van me?' Vraag ik poeslief. 'Euhm ongeveer een kwartiertje geleden hij zei dat hij in het Hilton hotel verblijft. Hij zei tegen mij dat hij je wou spreken maar waarover weet ik niet dat wou hij niet zeggen.' Zegt mama verward.

'Ik ben even wandelen!' Roep ik na vijf minuten na het gesprek met mama. 'Okay lieverd, neem Duke mee!' Roept ze. Dacht het dus niet sorry mama. Ik loop de voordeur uit en wandel naar mijn garage. Waarom ik het zo doe? Ze houden me tegen als Jasper voor de deur staat. Why? I don't know! Ik neem de Volkswagen Golf GTI Sport. Ik heb gewoon even zin in deze auto. Deze auto haalt bijna even veel als de Chevrolet Camaro dankzij een nieuwe motorblok die zeldzaam is.

Ik weet dat ik eerder ben dan Jasper. Yes people i can do anything in America. Why? My name is Lauren Smith. In de verte zie ik een Audi A6 rijden dat is hem. Ik ga hem zo verrassen met dit bezoekje. Ik wandel het hotel rustig binnen en ga naar de balie. 

'Hallo, wat kan ik voor je doen?' Vraag het meisje beleefd. 'Ik zou graag de kamersleutel willen van Jasper Jacobs.' Vraag ik zo beleefd mogelijk. 'Sorry miss maar dat mag ik niet doen.' Zegt ze. 'Lauren Smith.' Zeg ik. 'Sorry miss!' Zegt ze en ze kijkt in de computer voor de sleutel. Dan gaat ze naar een kast waar alle sleutels hangen en neemt er eentje vanaf. 'Alstublieft miss Smith.' Zegt het meisje uiterst beleefd. 'Zeg maar Lauren.' Glimlach ik naar haar. Ze knikt en gaat verder met haar werk. Hmm verdieping 23 kamer 110 een suite dus. Domme domme jongen was me nu maar niet komen opzoeken.

Ik wandel de kamer binnen en bekijk alles goed. Oh man ik heb dorst! Eens kijken in de ijskast aha cola lekker. 'Glas waar ben je? Aha hier!' Mompel ik. Nu maar wachten op die domme jongen pff. Ik plof neer in de zetel en speel een spelletje op mijn mobiel. Na ongeveer vijf minuten hoor ik dat er iemand aan het slot zit van de kamerdeur. 

The Badboy And My Life || ✔Onde histórias criam vida. Descubra agora