23.

1.9K 53 4
                                    

(Nog niet nagekeken op spelfouten, wou zo snel mogelijk updaten! Ik heb een kleine verassing voor jullie! Een voledig hoofdstuk uit het pov van Duke! Alsjeblieft asjeblieft! )


P.O.V Duke

<Klootzak> Hallo lief broertje van me ;) Ik durf bijna te wedden dat ik er als klootzak in sta! Maar waarom ik je dit bericht stuur is omdat Mustang terug in het veld is omdat jij blijkbaar zo een sukkel bent geweest om een weddenschap met Speed af te sluiten en het haar nog te zeggen! Waarschijnlijk zijn jullie haar nu aan het zoeken? Ik had haar beloofd niks te zeggen tegen je maar die verbreek ik ze is op Blackwood en gaat tegen mij racen. Bedank me later! Caine.

Hoe erg ik ook mijn broer ook haat ik ben hem erg dankbaar dat hij me dat bericht heeft gestuurd. 'Brandon ik weet waar ze is!' Roep ik naar hem. 'Godverdomme! Die klootzak is er vandoor!' Vloekt hij. 'Kom nu we gaan je zusje halen en ik mijn vriendin, wat waarschijnlijk niet meer wil zijn.' Grom ik. 'Ik rij!' Roept hij. 'Wacht buiten!' Roept hij als hij naar de deur in de keuken loopt dat is ook de deur waar Lauren in ging.

Nog geen twee minuten later komt er een rode Mercedes amg 45 4matic aan geraced deze wil ik ook! 'Wow! Ik wist niet dat deze van jou was!' Zeg verbaasd tegen Brandon als ik in de auto ben gestapt. 'Deze is ook niet van mij. Deze is van Lau ze heeft de moter vervangen voor een hogere want ze kreeg hem niet tot het uiterste. Deze stond klaar om te testen maar dat zal ik nu eventjes doen!' Lacht hij. 'Waarom mocht ik niet met mijn auto gaan?' Vraag ik. 'Ik doe niet enkel aan kickboksen! Ik race ook maar voor de buitenwereld is dat een geheim dus mond toe!' Hij geeft me een waarschuwende blik. 'Je rijdt niet zo goed als Lau.' Zeg ik. 'Klopt ze is altijd al met auto's bezig geweest naast vechten en met wapens omgaan.' Zegt hij.

Een kwartier later zijn we op Blackwood. Ik stap uit en ren naar de baan. Ik zie Lauren de bocht in driften en er weer recht uit rijden. Maar als ze bijna bij de finish is. Zie ik Speed langs de dodenhoek verschijnen en rijd volle vaart op Lauren in. 'Nee!' Schreeuw ik niet dat het veel uit maakt. Ik loop naar het ongeluk mijn broer stopt valk langs mij. 'Speed. Gaat. Er. Aan!' Grom ik woest. Ik sta op en trek mijn wapen uit mijn broekriem. 'Duke! Nee!' Hoor ik twee mensen schreeuwen. Een stel strerke armen trekken me naar achter. 'Rustig broertje, de ambulance is onderweg.' Zegt mijn broer. 'Ze gaat dood! Zeg dat niet!' Een traan verlaat mijn ooghoek maar ik veeg hem ruw weg. 'Het is goed om te huilen Duke je bent veel van haar gan houden op korte tijd dat zie ik in je ogen zij is jou waren broer! Het was niet zo slim om op Jace zijn weddenschap in te gaan. Ik heb gezegd dat dit er van ging komen.' Zegt hij.

'Ik weet het.' Zucht ik. 'W-waar is Bran?' Vraag ik haperend. 'Bij haar, kom.' Hij trekt me mee naar de ambulance. 'H-het spijt me.' Zeg ik recht in de ogen van haar broer. Hij weent om zijn zus ze zijn twee handen op een buik zo een goede band had ik ook ooit met Caine. 'Volg ons!' Hij gooit zijn autosleutel naar me toe die ik behendig opvang. 'Dank je.' Zeg ik tegen hem, maar hij went zijn blik weer op Lau. 'Ik rij met je mee. Ik vertrouw je nu niet op de baan.' Zegt Caine tegen mij. Ik haal mijn schouders op als teken dat hij maar doet.

'Stop Duke! Ik wordt gek van je!' Zegt Caine geïrriteerd tegen mij omdat ik aan het ijsberen ben in het ziekenhuis. 'Nee! Het is mijn schuld dat ze hier ligt!' Zeg ik boos. Ik ben zo woest op mezelf! 'Het is ook mijn schuld.' Fluistert Brandon ineens hij heeft nog geen woord gezegd sinds we in het ziekenhuis zijn. 'Heb je gezien hoe woest ze was? Hoe ze me aanviel?' Fluisterd hij. 'Ik denk dat we alle drie de woeste Lauren hebben meegemaakt.' Zegt Caine. We knikken instemmend.

'Familie van Lauren Smith?' Vraagt een dokter. Het is maar een dokter die vraagt achter Lauren. Wacht wat! Ik ben ineens klaar wakker. 'Volg me maar.' Zegt de dokter tegen Brandon. Ik kijk Brandon smekend aan. Hij geeft me een knik en volg hem mee naar mijn meisje. 'Ze ligt op dit moment in coma ze vecht nog steeds voor haar leven. Die auto heeft haar goed te pakken gekregen het is een wonder dat ze het heeft overleefd.' Mijn zicht wordt troebel van dd tranen.

The Badboy And My Life || ✔Where stories live. Discover now