Author's Note

1.8K 56 26
                                    

Hoi lieve lezers!

Ik heb al een tijdje niet geupdate. Niet omdat ik niet verder ga met dit verhaal of er geen inspiratie meer voor heb, absoluut niet!

Het probleem is dat mijn revalidatie niet echt al te lekker gaat. Zoals jullie misschien weten heb ik 2 weken geleden een operatie ondergaan waarbij ze mijn kapotte kruisband hebben vervangen met een pees uit mijn hamstring en ook nog een stukje gescheurde meniscus hebben weggesneden. Best wel een heftige operatie dus, maar het zou inmiddels toch wel een stuk beter moeten gaan.

Het vervelende is dat mijn knie zich steeds weer vult met bloed. Hierdoor wordt hij super dik en kan ik hem amper bewegen, maar het geeft vooral HEEL VEEL pijn. (En geloof me, ik ben niet kleinzerig.) Het enige wat hieraan gedaan kan worden is weer terug naar het ziekenhuis waar de orthopeed er dan weer een naald injast en het bloed eruit tapt. Dit geeft gelukkig veel verlichting, maar ik ben wel elke keer terug bij af.

Door de pijn slaap ik amper, alleen een paar uurtjes elke keer als ik mijn zware pijnstiller in mag nemen. Vandaar dat ik niet echt tot schrijven kom, laat staan tot überhaupt mijn laptop aanzetten. Ik hoop dat jullie de situatie begrijpen, want ik baal er net zo goed van :(

Gisteren is er weer bloed uitgehaald, ik hoop dat mijn knie nu normaal blijft doen en ik snel weer wat meer kan doen!
Ik houd jullie op de hoogte!

xx

BUITEN DE LIJNENWhere stories live. Discover now