Hoofdstuk 32

1.9K 87 11
                                    

Hoofdstuk 32

'Als ik te ver ga moet je het zeggen he?,' fluisterde Levi. Ze lagen op bed, allebei alleen nog in hun ondergoed. Tess knikte, maar voelde zich alles behalve bang.

En in plaats van zo ver mogelijk van Levi weg te willen springen, wilde ze zo dichtbij mogelijk zijn. Ze genoot van zijn warme lichaam tegen het hare.

Levi zoende haar weer. Tess streek ondertussen met haar handen over zijn rug en eindigde bij de band van zijn boxershort. Even twijfelde ze, maar daarna trok ze in één beweging de boxershort uit.

'Oh, toe maar...,' Levi keek haar met wat dichtgeknepen ogen aan. Tess kon zien hoe positief verrast hij was en grijnsde.

'Ik vertrouw je helemaal,' zei ze. Levi had gelijk gehad, tot ze wist wat hij voor haar gedaan had en dus waarom hij gevochten had, had ze hem niet volledig vertrouwd.

'Lieve, mooie Tess...mag ik dan ook iets uit doen bij jou?,' glimlachte hij lief.

Tess keek hem verliefd aan en knikte.

Levi ondernam meteen actie en greep naar het slotje van haar bh. Toen haar bh losschoot en langzaam naar beneden gleed schoten zijn ogen ook gelijk omlaag.

Tess ging rechtop zitten en drukte haar lippen tegen de zijne. Ondertussen duwde ze hem van zich af en ging toen bovenop hem zitten. Met haar hand pakte ze voorzichtig zijn stijve vast. Ze kreeg gelijk reactie, Levi kreunde zachtjes.

'Levi?,' zei ze na een tijdje zachtjes, toen ze zag dat hij met moeite zijn handen verder thuis liet. 'Je hoeft je niet in te houden, ik vind het echt prima.'

'Echt?,' vroeg hij.

'Echt,' gniffelde ze.

Levi ging rechtop zitten en zoende haar zachtjes in haar nek. Tess schrok eventjes toen ze zijn hand af voelde glijden tussen haar benen. Maar die schok was alleen maar positief.

Al snel trok Levi ongeduldig ook haar onderbroek uit. Daarna keken ze elkaar even aan.

Tess wist niet of Levi nog steeds hetzelfde dacht over hen, maar hoe dan ook wilde ze dit nu met hem. Er was niemand anders met wie ze dit zou willen doen dan met Levi.

Voorzichtig draaide Levi zich en legde Tess op haar rug neer. Daarna voelde ze weer zijn hand tussen haar benen. Zonder dat ze het zelf door had ontsnapte er een zachte kreun uit haar mond.

Levi grijnsde en werd steeds sneller in zijn bewegingen.

'Levi...,' kreunde Tess zachtjes. Ze wist niet wat er met haar gebeurde, maar ze ademde hard in en uit en pakte het kussen waar ze met haar hoofd op lag vast om het vol te houden. Uiteindelijk schreeuwde ze het uit toen ze een geweldig gevoel door zich heen voelde gaan.

Niet lang daarna kwam ze een beetje bij en gelijk voelde ze zich stom dat ze het zo had uitgeschreeuwd. Wat moest Levi wel niet denken?

'Sorry...,' hijgde ze nog een beetje.

'Waarvoor?,' grijnsde Levi.

'Het was niet de bedoeling om zo hard eh...'

'Dat vond ik juist wel leuk,' Levi drukte een kus op haar voorhoofd. 'Jij bent leuk.'

Tess kon haar glimlach niet onderdrukken. Ze streek een pluk haar uit haar gezicht en begon toen aan wat ze Levi nu verschuldigd was. Terwijl ze langzaam heen en weer ging met haar hand zoende ze hem. Zo lang mogelijk.

'Levi...,' fluisterde ze toen.

'Ja panda?,' vroeg hij zachtjes. Tess was blij dat hij haar weer zo noemde.

BUITEN DE LIJNENWhere stories live. Discover now