Hoofdstuk 21

1.9K 87 12
                                    

Hoofdstuk 21

Samen liepen Tess en Naomi het grote volle stadion in. AS Roma speelde tegen Lazio, een echte stadsderby. Ze gingen zitten en keken beide met grote ogen rond. Overal werd gezongen, en overal zag je wel grote indrukwekkende banners en vlaggen.

De wedstrijd die volgde was al even indrukwekkend. Waar Tess normaal de helft van de tijd met haar mobiel zat tijdens een voetbalwedstrijd, zat ze nu 90 minuten lang op het puntje van haar stoel.

Lazio kwam in de eerste helft op voorsprong met 1-2, maar de 2-2 werd al snel na de rust gemaakt. Toen AS Roma uiteindelijk in de 87ste minuut de 3-2 maakte leek het stadion te ontploffen. Tess kon niet anders dan ook opspringen en juichen.

-

'Komen wij hier wel binnen?,' vroeg Tess betwijfelend toen ze met heel het AS Roma team plus alle mogelijke aanhang voor de deur van een exclusief uitziende club stonden.

Naomi liep de hele tijd al, tot Tess' en ook Vince zijn grote ergernis, naast Julien. Zijn arm leek permanent om haar heen te zijn gelijmd.

'Jullie zijn met ons, dat komt echt wel goed,' beloofde Vince. 'We hebben hier een VIP lounge met het team.'

Ze liepen inderdaad zonder moeite de bewaker langs. Sterker nog, de bewaker lachte vrolijk naar alle spelers en gaf hen allemaal een high five voor de overwinning.

Binnen liepen ze al snel richting de VIP lounge. Daar plofte iedereen neer op comfortabele zachte banken. Tess werd een beetje misselijk toen ze Julien en Naomi even zag zoenen.

Toen ze naar Vince keek, zag ze dat die kookte van binnen.

'Waarom doe je er niets aan?,' siste Tess.

'Ze weet wat ik over die jongen gezegd heb,' zuchtte Vince. 'Denk je nou echt dat ze naar mij luistert?'

'Zij misschien niet, hij misschien wel.'

'Julien?,' lachte Vince. 'Julien pakt alles wat hij pakken kan. Zijn drang om zijn pik achterna te lopen is echt wel sterker dan zijn wil om met mij rekening te houden.'

'Hij kan toch ook een ander meisje pakken?,' zei Tess.

'Al die meiden die hier rondlopen heeft hij al gehad joh,' legde Vince uit. 'En Naomi is natuurlijk extra interessant omdat ze...'

'Omdat ze wat?'

'Omdat ze volgens mij...tenminste ik hoop het...nog maagd is?,' zei Vince ongemakkelijk. 'Of weet jij meer?'

'Ze is maagd...,' knikte Tess. Daarna zag ze Julien en Naomi weer zoenen. 'Nog wel. Jezus, ik ga met haar praten. Zo'n arrogante kutbelg? Ze kan veel beter krijgen!'

Boos stond ze op en liep de op de twee af.

'Naomi?,' riep ze boven de harde muziek uit.

Naomi keek op en haar glimlach verdween toen ze zag hoe boos Tess haar aan keek.

'Ga je mee dansen?,' vroeg Tess.

'Ik heb m'n hakken aan,' fronste Naomi. 'Ik kan hier echt niet op dansen.'

'Je probeert het maar,' Tess pakte haar nichtje bij de arm, maar Julien begon zich er nu ook mee te bemoeien.

'Laat haar los, ze wil niet,' zei hij geïrriteerd.

'Jij moet helemaal je be-...'

'Ik kom wel even mee,' riep Naomi. Ze stond op en samen liepen ze de VIP lounge uit de dansvloer op.

'Tess ik weet dat jij hem niet aardig vind, maar ik vind hem echt heel leuk,' zei Naomi gelijk. 'Als ik Levi niet aardig zou vinden en je van hem weg zou proberen te houden zou je dat toch ook niet leuk vinden?'

BUITEN DE LIJNENWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu