B&1&

36.8K 1K 197
                                    


Merhaba bu benim ilk hikayem kesinlikle yanlışlarım olucak zamanla düzelteceğim ama.işallah beğenirsiniz..

keyifli okumalar.








Merhaba ben duygu 17 yaşındayım. Annemle yaşıyorum çünkü babam bizi ben daha doğmadan terketmiş beni istemiyordu galiba olsun ben annemle yaşamaya alıştım zaten.

"Kızım daha toplayamadınmı eşyalarını?"

Evet burdan gidiyoruz yani İstanbul da kalcaz ama başka bir semtine taşınıyoruz buradan hemen hemen 2:00 saatlik uzaklıktaki bir yere annem bizim için para kazanmak zorundaymış çalışmamada izin vermiyor şimdi de patronu yüzünden başka bir yere gidiyoruz orası bizim için daha iyi olacakmış.

"Toplandım annecim sen in ben hemen geliyorum."

"Tamam güzel kızım. Ama biraz acele et "
Dedi ve yanağımdan öpüp çıktı onu üzmemek için elimden geleni yapıyordum onuda kaybedersem yaşayamazdım çünkü.
Valižimide bitirdim odama son kez baktım ve aşağıya indim annem beni görünce gülümsedi ve kapıya doğru ilerledi

"Hazırsan çıkalım tatlım?"

"Hazırım " dedim ve ayakkabılarımı giyerek evden çıktım sonkez evime baktım ve arabaya valizimi yerleştirip arka koltuğa oturdum hiç bi zaman ön koltukta rahat edememişimdir.
Annemde arabaya bindiğinde yeni evimiz için yola çıktık uzun yolu sevmezdim o yüzden kafamı cama yaslayıp uyumaya çalıştım.

.....

Annemin seslenmesiyle gözlerimi açtım gelmiştik galiba.etrafıma baktığımda harika şirin bi evle karşılaştım.

"Geldik"

"Peki anne...anne bişey sorcam ben okula nasıl gidicem yani burası garip bir yer " diye anneme sorduğumda biraz duraksadı sonra bana döndü yüzünde tarif edemediğim bir duygu vardı gözlerimi kısarak anneme baktığımda o şok olacağım cümleleri söyledi.

"Ah tatlım o konu biraz karışık o konu yani şöyleki burda birtane lise var ki oda uzak yani en kötü yanıysa orası bir erkek lisesi ama merak etme sen gibi 1 tane daha kız varmış birde orası uzak olduğu için hemen yanında yurtta var orda kalacaksın hem zaten iyi de oldu beni fazla göremiyecektin benimde aklım sende kalmamış olur" deyip acınası bir tebessüm etti .

"Anne ne diyorsun ya okuyacağım okul erkek lisesi bak adı üstünde ERKEK " deyip sesimi yükselttim.

"1 tane kız var onu unutma canım."

"Ahh anne beni delimi edeceksin bide yurt diyorsun anne bunları biliyorsun ve bana yenimi söylüyorsun " bu sefer sesim daha gür ve şiddetli cıkmıştı, annemin gözleri doldu onu ağlatmak istemiyorum en son ağladığında birbirimize söz vermiştik kimse için ağlamamaya ama annemi ben ağlattım. mecburen katlancaktım erkek lisesine ve yurta

"Tamam " dediğimde az önceki annemden eser kalmamıştı hemen yüzü gülmüştü.ah anne ah

"Hadi in aşağıya eve bir bak " dedi evet belki babam bizi bırakmış olabilir ama zengin gibi yaşıyorduk annemin patronu anneme yüklü bir miktar para ödüyordu .arabadan indiğimde karışımdaki şirin eve baktım.

"Anne burası çok güzelmiş "

"Evet tatlım öyle. sen evi gördüğüne göre şimdi arabaya tekrar bin okulun yurda gidiyoruz tatlım" dediğinde biraz durdum ve nesefimi sesli bir şekilde dışarı verdim bu kadar çabukmuydu?..

"Peki anne " diyip arabaya bindim bir saatin ardında okula geldik yanında kocaman birde yurt vardı yurda gitmek için okulun içine girmen gerekiyordu okul şuan tenefüsteydi 'okula giricem şimdi herkes bana bakıcak 'her okulda olan klasik bölüm burası.yani bende olsa bende bakardım sonuçta okula yeni birisi geliyor.

"Ee hadisene kızım ordan okulu taciz etmeye devam mı ediceksin yoksa gelip keşfetcekmisin ? " dediğinde kendime geldim ve annemin yanına hızlıca gittim şimdi üstümdekiler 'de baya açık ve abazalar la dolu bir erkek lisesi bana bakar ben iyice yerin dibine geçerim (kıyafet multide) okula girdiğimizde dediğim gibi herkez bize bakıyordu gözlerimi etrafta gezdirdiğimde kahkahalarla gülen kıza baktım bir gurup erkeğin arasında oturmuş gülüyordu sonra beni gördü ve kahkahası durdu .

"Canım kızım biraz daha hızlı gel benim işlerim var " dedi.

...

Aradan bir 20 dakika sonra annem gitti müdürle konuşup yurtaki odamı ayarladı bende kıyafetlerimi odama yerleştirdim ve okulu gezmek için dışarı çıktım çıktığımda gözler yine beni buldu bende ellerimi önümde birleştirerek giderken yanımda birisi belirdi ben ona bakınca elini uzattı.

"Merhaba okulda yenisin galiba demiyeceğim bizim okulda 1 tane kız var olsa zaten bilirim neyse ben ufuk sen ? " bu kadar konuşkan insanları pek sevmezdim.ama eğer arkadaşım olacaksa alışabilirdim.

"Eee artık söylicekmisin adını?" ah doğru ya çocuğa adını söylemedin salak kız

"Duygu ... Duygu saygın"

"Mm memnun oldum bende bundan sonra yeni kankan " deyip göz kırptı.

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now