B&21&

10.1K 597 10
                                    

Emre tenefüslerde benden önce gidip yanına yaklaşmadan hemen benden kaçıyor ve onunla konuşmak istediğimde yüzüme bakmadan 'sonra'deyip bulunduğumuz yerden uzaklaşıyor ben ona yanlış biseymi yaptım diye düşünürken okulun bittiğine dair zili çaldı son dersteydik ve zaman cokta yavaş ilerliyordu emrenin bana soğuk davranması canımı sıkıyodu.

"Hadi"

Busenin sesiyle kafamı ona çevirdim

" sen ne ara geldin?"

"Seninle biraz gezelim hem kafam dağılır hem de seni biraz düşünceli gördüm "

Ah ah evet acaba söylesem bilirmi.. Aman ya ne söylicem nedenini kendim bulmalıyım.sıradan kalkıp kitaplarımı cantama koyup sınıftan çıktım busede arkamdan çıktı ve yanıma geldi. Yüzünü bana çevirip bi süre öyle baktı bende Gözlerimi kırparak ona döndüm.

"Nee hadi söyle ne söyliceksen?"dedim.böyle bakmaya bi son vermeliydi dimi ama.

" sormak istediğim bi soru var?"

"Sor?"

"Şey.. Iı...yani-"

"Hadi ama gevelemede sor"

"Tamam tamam şey sizin emreyle aranızda ne var"

Sahi bizimkisi ney arkadasmı? Hiç sanmıyorum, yakın arkadaş? Onudu sanmıyorum, sevgili? Bilmem ben ne emreye o anlamda baktım nede başka sahı biz neyiz ?..buse tam bilmiyorum dicektim ama başka bi ses benden önce davrandı. Bu ses emrenin sesiydi.

EMRE'NİN ANLATIMINDAN

Kantinde masada duyguya mesaj attığımda başka okula neden gitmediğini sormuştum ama cevabı bizim gruptan ben hariç herkezi özleyeceğini söyle hatta toprak denen piçi bile söyledi . lan ben bu kıza değer verirken o beni bile düşünmedi.
   O mesajdan sonra cevap vermeyip kalkıp gittim sonraki tenefüslerde yanıma gelip benimle konuşmak istedi ama ben ona 'sonra ' deyip ondan uzaklasmıstım bana değer vermiyosa benim yanımda da olmamalı. Aslında beni o gün yanlışlıkla da olsa öptüğünde bana değer verir sanmıştım ama yanılmısım o bana değer vermiyor ama ben ona çok değer veriyordum. diğer zil çaldığında ben kalkmak yerine duyguyu izliyodum onun arka tarafında olduğum için onu izlediğimi bilmiyordu. Sınıfta kimse kalmadı sadece ben ve duygu kaldık ama ben ondan önce davranıp sınıfın kapısından çıkarken buseyi gördüm galiba duygunun yanına gidiyordu bende hemen yurta dönmek istemediğim için banka oturup sigaramı çıkardım ve birtanesini yavaşça içtim bi 5 dakika sonra duyguyla buse gözüktüler arkalarından gitsem mi gitmesemmi diye çok  düşünsemde merakıma yenik düşüp aceleyle arkalarından gittim . çok yakın olmadığım için beni göremiyolardı ama sesleri çok az da olsa duyuluyordu birden bire kendi kendime ben ne yapıyorum onların arasındaki konuşma beni ilgilendirmez sonuçta duygu bana değer vermiyor dedim ve tam arkamı döndüğümde benim bile merak ettiğim soruyu buse sordu.

"Tamam tamam şey sizin emreyle aranızda ne var ? "

  Duygu ne diyecek diye çok meraklandım bu cevap bizim için umut olabilir dı ama hayla duygu cevap vermedi bu sorunun cevabını benim vermem gerektiğini anladım


Duyuru : arkadaşlar sizce emrenin cevabı ne olacak yoruma yazın sizin yorumlarınızı merak içinde bekliyorum lütfen oy vermeyide unutmayın sizleri çok çok öpüyoruma......❤❤❤❤

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now