B&23&

9.3K 529 35
                                    

EMRENİN ANLATIMIN'DAN

Omzumda masum bi şekilde uyuyan meleğe baktım bu kız gerçekten benim için değerliydi nasıl yaptığını bilmesemde hayatıma girmeyi başarmıstı. Arkamda duyduğum konuşma sesiyle duyguyu yavaş hareketlerle yere yatırdım ve kapıya gittim,birilerinin bizi duyması bulup çıkarması lazım yoksa soğuktan, nefessizlikten ve açlıktan ölücez.

"Biri bize yardım etsin !!"
Kapıya vurmaya başladıgımda arkama baktım duygu uyanmamış sadece kıpırdıyordu onu uynadırmamak için daha sesiz hareketlerle davrandım.

"hey kimse varmı?!"

Sesler daha belirgin olmaya basladığında bu tarafa geldiklerini anladım " burdayız!"

Ses kesilmis ve ayak sesleri duyuyordum demekki yaklaşıyorlardı bu ben biraz rahatlatmıştı doğrusu
"Hey iyimisin ?"

"Evet.. biz burada kilitli kaldıkda.kapının anahtarını bulun ve bizi burdan çıkarın!"

Karşı taraftan bi süre ses gelmedi biran gittiler sandım.tam kapıya yumruk atıcaktım ama gitmediklerini çıkan sesle anladım.
"Tamam biz hemen geliyoruz"
Kafamı kapıya yasladım"tamam ama çabuk!!"

Kafamı kaldırıp duygunun yanına gittim nasıl uykusu varsa artık uyanmadı,elimi yüzüne götürüp yanaklarını okşadım. Uyurken masum çocuklar gibi burnundan nefes alamıyordu heralde çünkü nefes alıs-verişleri duyuluyordu ve arada agızını acıyordu,kıpırdanıp ellerini iki bacağının arasına alınca üsüdüğünü anladım üstündeki ceketi çıkartıp üstüne örttüm ve yanına oturdum ama hemen geri kalıtım çünkü kapıda sesler geliyodu galiba geri gelmişlerdi hemen kalkıp kapıya koştum elimi kapının kulbuna koyup aşşagı-yukarı oynattım ama kapı açılmadı ayağınla tekme attım gerçekten artık sinirlendim kaç saattir burdayız!!!!
"Çıkarın artık şu lanet olasıca yerden!!!"
"Tamma sakin ol anahtarı getirdik açıcaz"

Derin bi şekilde ohladım gerçekten rahatladım sonunda bu soğuk yerden cıkıcaz.kapı acıldığımda gözlerimi açıp kapattım 'sonunda' rakamı dönüp duygunun yattığı yere gittim.

"Duygu"
Ellerinde omzunu dürttüm.
"Duygu"
Gözlerini açtığında ilk karşında beni gördüğü için şaşırmış olmaliki 'emre?' dedi.

"Hadi kalk kapıyı açtılar biraz daha burda yatarsan hasta olacaksın" deyip onu kaldırdım üstündeki çekti üstüne giydirdim yeni uyanmıştı ve hasta olabilirdi.

⌛⏳⌛⏳⌛⏳⌛⏳⌛⏳

Duyguyu odasına götürüp yatağına yatırım. uyumasını bekledim uyuyunca anlından öpüm odadan çıktım kendi odama gidip birazda benim dinlenmem gerekiyordu bu gün gerçekten hem üsüdüm hemde yoruldum.. 2. Kata geldigimda kendi odama gidicektim ama vazgeçip duygunun odasına tekrar gittim kapıyı rahatlıkla açtım cünkü oda anahtarı bendeydi.odaya girdiğimde duygu battaniyesine sıkı sıkı sarılmış uyuyodu bende yanına boş yere yattım bu yataklar gerçekten büyüktü battaniyeyi kaldırıp içine girdim ve kolumu duygunun beline attım elim kolunun üstüne geldi biraz ürpersem de elimi cekmedim,elimle duygunun elini tuttum ona daha sıkı sarılıp gözlerimi kapattım....

DUYGUNUN ANLATIMIN'DAN

Gözelerimi açtığımda karşımda emreyi beklemiyordum! Ama sonra yaşadığımız olay aklıma gelince sesini çıkarmadım ama bu olay onun benim yatağında olma sebebini gerektirmez yatakta oturur pozisyona geldim emreyi uyandırmayı düşünüyordum ama sonra vazgecip incelemeye karar verdim yüzüne baktığıımda derin uykuya dalmış bir emre görüyorum onu bu kadar yoran neydi ? Şahı ben buraya ne ara nasıl geldim biz en son okulda odada kilitli kalmıştık ben uyumustum sonra ne olduysa emre beni uyandırmış ve yürüyoduk gerisini hatırlamıyorum. Ben bu düşüncelerle dalmışken emrenin bana sırıtarak baktığını farkettim o ne ara uyanmıstı?ve niye mal mal gülüyo?

"Ne?... Ne var ne mal mal sırıtıyosun!??"

Tek kasımi kaldırdım ve baktim ama bana cevap vermek yerine sırıtmaya devam etti.gözlerimi devirip yataktan kalktım

"Seninle uğrasamam"
Gözüm telefonumu aradı ama bulamadım

"Telefonumu gördünmü?"
Elini cebine götürüp teleftelefonumu çıkardı onda benim telefonumun ne işi vardi.

"Sende ne ariyo?"

"Masanın üstündeymis kaybolur belki dedim aldım"

"Sen ne akıllı şeysin öyle"

Elleriyle saçlarını arkaya attı ve "Demi?"dedi. Ah gerçekten egosu kendinden büyük. Elime yastiği alıp yüzüne attım ama o yüzüne gelmeden yakaladı.

"Salak.. Çık odadan banyo yapıcam"

"Bi erkeğe böyle denmez çok yanlış"

"Neymiş doğrusu beyfendi?"
Yastığı yatağa bırakıp yanıma yaklaştı yanıma tam geldiğinde elini beline koyup yüzünü yüzüme yaklaştırdı.bu yakınlığı beni korkutsada midem halaya kalkmıştı

"Birlikte duş alalımmı denir hanım efendi"dedi.ve dudağıma ufacık minicik bi öpücük bıraktı ve benden ayrıldı ufacık diyorum çünkü hissetmedim bile ama şaşırdım beni öptü.. Ne bi dakka beni öptümü!! Gözlerini pörtletim yatağa bıraktığı yastığı alıp birçok kez vurdum ben vururken o gülüyodu gülmekten ne kahkaha atıyordu.
" gülme seni pislik"
"Aahahah ama ayh varya öptügümü sonrada farkettin çok komiktin"

"Ahh pislik "yastığı kaldırıp tekrar vuracakken durdum

"Tamam güzelim gidiyorum "

"Git artık"
Emre kapıya doğru yürürken arkasından baktım beni sinir etsede beni etkileyen bi kişiliği vardı ona kızamıyodum küsemiyodum bile.emre cıktığında giyeceklerimi hazırlayıp banyoya girdim. Bu gün baya yorucu geçmişti zaten..


Kusura bakmayin arkadaşlar biraz kısa oldu ama hem hikayeyi uzun zamandır yazmiyorum ve hatirlamadiğim için yanlışlarım olabilir okuduğunuz için teşekkür ederim....

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang