B&5&

19.6K 805 25
                                    

Öylede kalacaksın zaten !

Öylede kalacaksın zaten !

Akşamdan beri aklımdaki tek düşünce bu.ne demek istediki of ya ilk önce bana karşı hiç birşey hissetmediğini söylüyor sonra da gelmiş bana ne diyo ki ne diyo cidden anlamadım galiba çok safım yada salak. Saate baktığımda okul satimin yaklaştığını gördüm hemen kalkıp ılık suyla duş aldım ve kıyafetlerimi giydim, saçlarımı yaptım bu gün çanta almıcaktim sadece telefonumu alıcaktım bu gün beden vardı en sevdiğim ders.okula vardığımda herkez bahçedeydi ben bizim gurubu aradım ama bulamadım biri koluma dokunduğunda o tafa döndüm karşımda yiğit vardı kaşlarını çatmış bana bakıyordu ne olduğunu anlamıyorum konuşsan keske.

"Bu ne ?" dedi kafasıyla da kıyafetimi gösterdi

"Elbiseee" şaşırarak söyledim cidden elbiseyi bilmiyomu ?

"Kızım beni delimi edicen anladık elbise olduğunu da ben sana demedimmi kapalı giyceksin diye işallah eşohmanların kapalıdır "

"Sanane ve sevgilimmisin babammısın abim misin?!!" diye bağırdım gerçekten sinirlendim kimki bana karışıyo.

"Olalım o zaman " dediğinde uzaylı görmüş masum köylü gibi baktım o az önce ne dedi olalımmı ??

"Ney. Yani ney ney olcaz?" dedim şaşkınlıkla ve. salaklıkla.

"Sevgili "

"Oha lan daha tanışalı 3 gün falan oldu ne bu acele" duyduğum sesle arkama baktım esra yellozu bize bakıyordu tek sorun yanında emrede vardı .

"Ne var bunda zaten ilk geldiği günden beri ondan etkilendim şimdide sevgilim olmasını istiyorum "

Yok yok valla ben kalpten gidicem ben ve yiğit ha olmaz benim kalbim onun için atmıyor du  yani atsa hissederim.emreye baktığımda kaşlarını çatmış yiğite bakıyordu ne olmuştu ki şimdi buna.

"A-aaa ama yiğitcim bu varoşu napıcan başka kızlar buluruz sana bunun götü kalkar şimdi "
Bu bana 2.kez göt kelimesini kullandı artık ben dayanamıcam. Bu yaşıma kadar asla kavgacı bir kız olmamıştım ama bu kız böyle konuşmaya devam ederse daha fazla dayanamacaktım.

"Kızım bak simirlerim senin yüzünden yıprandı ne meraklıymıśsın lan sen benim götüme alla alla bak bak bakışlara valla dayanamıcam dalcam ben bu kıza" deyip üstüne yürüdüm ama birisi beni belimden tutunca durmak zorunda kaldım kafamı çevirdiğimde yiğitin yüzüyle çok yakın bir vaziyette buldum kendimi biz göz göze bakışırken yiğit dahada yaklaştı bir anda heycandan mı yoksa korkudan mı bilmiyorum ama nefes nefese kaldım göğsüm inip kalkarken elimle yiğiti itelemeye çalıştım. tam dudakları dudaklarıma deyecekken okulun mikrofonun da bir ses duyuldu bende hemen kulaklarımı kappattım hiç sevmezdim o sesi (hani çatalı porselen tabağa sürterler ve çıkan ses varya o )

"Duygu iyimisin " ellerimi kulaklarımdan çektiğimde sesin geçmiş olduğunu  farkettim.

"Evet. . evet "

"Evet cocuklarr size çok güzel bir haberim var yani bu haberi 2 kızımız sevmeye bilir ama mecburuz .açıklıyorum okulun formaları var artık kızlar sizede tasarım yaptırdık mecbur giyceksiniz hele sen duygucum üştündekiler pekte kapalı değil yani unutma burası erkek lisesi evet şimdi dağılabilirsiniz" dedi herkezden onaylamayan sözler geldiğinde ben suratımı astım ben seviyorum kıyafetlerimi yahu . Emre hiçbir tepki ve olumlu veya olumsuz bir yanıt vermeden ilerledi gittiği yöne baktığımda spor salonuna gidiyordu sahi ya ders beden.süper. bende spor salonuna gidip giyinebilecegim bir yer aradım. Salonun kapısından tanımadığım bir oğlan girince ona soravileceğimi düşündüm.

"Hey! "Çocuk sesimi duyunca bana dönüp kaşlarını kaldırdı.
"Buralarda giyinebilecegim bir yer varmı?"dedim.sesli cevap vermeyip eliyle sağ taraftaftaki koridora ilerledi arkasından bende gittim.eliyle karşıdaki odayı gösterdi.

"Pekala,teşekkürler "
Kafasını sallayıp geldiğimiz yöne doğru ilerledi. Kendimi duvarla konuşmuş gibi hissettim neyse bir önemi yoktu.odaya girdiğimde köşede birkaç sandalye ve dolap vardı eşyalarımı yere koyup esofmanlarımı çantadan çıkardım.

~

Esofmanlarımı giydiğimde odadan  dışarı çıktım. Karsimda yiğiti ve emreyi beklemiyordum. Emre duvara yaslanmış yiğitte omzunu kapıya dayamıştı.ikiside beni süzüp koridorda ilerledi ler bende arkalarından onu takip ettim.

"Tamam ıı nasıl yapalım buldum yiğit sen duyguyla ol ben tek" dedi emre ben onayladım yiğitte onayladı ben pasörde yiğitte ortadaydı top emreden başlıyordu topu smaç attığında top yiğite geldi oda bana attı

"Kaldır" diye söyledi bende marşetle kaldırdım oda çaktı ve sayı bizim yiğit bana elini uzatinca bende çaktım.

✴✴✴✴✴✴

Maç 21'e 16' ydı biz öndeydik sıra top emredeydi baya sinirli de gözüküyordu ben topu beklerken top yine yiğite geldi bana attığında ben kaldırıyım derken direk karşı tarafa gitti emre topa vurunca top kafama geldi bende yere düştüm ve sinirle emreye bakmaya başladım.

"Pardon bilerek oldu !"

Multimedia : Duygu

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin