B&22&

10.6K 614 61
                                    

"Hiç bisey!"

Duyduğum tanıdık erkeksi sesle arkama döndüm. Benim cevaplamam gereken soruyu o cevaplamıstı kalbimi kıracak o sözleri duymusdum onun burda ne işi vardı bizden önce çıkmıştı. şaşkın ve afallamıs şekilde emreye bakarken oda tam benim gözlerime bakıyordu ama normal bakışlarla deil benden tiksinircesine saguk bakıyordu. Bu beni biraz ürpetsede duruşumu bozmamıs bende onun gözlerine bakmaya başlamıştım ama uzun sürmedi yanımda benden farksız olan buse konuşdu.

"Şey ..ıı ben.. Sen nerden çıktın ya!" (buse)

İlk başta ne diyeceğini bilemezken sonradan toplayan buseye 'Ne Diyon la' bakış attım ama nasıl attım bende bilmiyorum.oda bana bakıp 'başka bisey bulamadım ne var yani' der gibi omiz silkti artık o nasıl oluyosa. Emreye tekrar döndüğümda elleri cebinde gözleri hayla bende olarak gördüm ve bu anı yapmacık bi öksürükle ben bozdum.

"Öhöm neyse artık gidelim ?"

Buseye sormusdum ama emreye bakarak söylemiştim buse anlamamis olacakki sesi soluğu çıkmıyordu.yan tarafıma baktığımda busenin olmadığını gördüm kaslarımı kaldırarak sola döndüm ordada yok arkama baktım yine yok gottimiydi yanı beni burda bıraktı ha hemde...emreyle. Emreye döndüm ve buse yokken sormak istediğim soruyu sordum.

"Neden öyle dedin?"

Emre ilk önce kaslarını çatmıs sonra tekrar düzelmisdi.ellerini cebinden çıkarmadan bana yaklaştığında ben yerimden kıpırdamadım yanıma gelip kafasını hafif yana çevirdi ve ileriyi gösterdi.gösterdiği yere bakınca temizlik malzemelerinin olduğu odayı gösterdi.ona anlaşmamış gibi bakarken tek kelime ederek önden yürüdü.

"Yürü"

Arkasından gittiğimde beni beklemedi yanına yetişmek için biraz daha hızımı arttırdığımda hemen hemen ona yetişmişdim.odaya girdiğimizde hafif bi koku vardı ellerimle burnumun önünü hava gelmesi için yelpazelerken emrenin ellerime baktığını gördüm bende ellerimi hemen indirdim ve kollarımı göğsümda birleştirdim.

"Eee anlat buraya da geldik neden öyle dedin?"

Yüzüme ruhsuz gibi bakınca gerçekten sorunun ne olduğunu merak etmisdim.

"Neden demiyim?"

"Neden diyesin?"

"Benim hiç biseyim olmadığın için olabilirmi ?"

Yüzüme bakarak söylememisdi belliki bu doğru deil.

"Senin göç biseyin deyilmiyim"

"Evet öyle"

"Pekala "

Bi süre sesizlikten sonra tam konusacakken nerden olduğunu bilmedim bi yerden ses geldi yaslandığım yerden yoğrularak etrafına baktığımda kapının kapalı olduğunu gördüm hayır olamaz!!.hemen kapıya gidip açmaya calisdiğinda açıklayınca emreden sessiz ama duyulan küfür.emre bana döndüğünde korkarak ona baktım.

"Karanlıktan korkarmısın?"
(Emre)

Kafamı olumsuz anlamda sakladım.

"Sadece yanlız olursam yani yanında birisi var"

Dediğimde kafasıyla onayladı.
Bende yere oturup beklemeye basladım.

"Telefonumun şarjı bitmiş" emrenin sesiyle ona döndüm telefonu cebine sokuyodu aklıma benim telefonun geldi sevinmisdim ama sevincin gitti çünkü son ders benimkode bitmisdi.

"Benimki de bitti"
Emre kafasını bana çevirip bi süre baktı sonra yanıma gelip oturdu o yanıma gelince omzuna yatıp uyumak istedim.

"Şey.. Omzuna yatabilirmiyim"

Kafasını bana çevirince yüzlerimiz baya yakındı nefesini yüzünde hissediyordum. Kafasını aşağı yukarı sallayınca hafif gülümseyip Kafamı omzuna koydum ve gözlerimi kapattım, uyumaya çalıştım ben çabuk uyuyan insan olduğum için bu uzun sürmedi.son duyduğum sesle uyanmak istedim ama gözlerim buna izin vermedi..

"Benim için çok değerlisin"


Kusura bakmayın çok geç oldu.ama valla vakit bulamıyorum bide internet sıkıntım vardı.

Oyuncuları değiştirmek istiyorum bi sonrakinde seçtiğimiz kişiler olcak sizlerde beğenirseniz.... Sağolun okuduğunuz için..

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now