B&13&

14.1K 710 22
                                    

benim ağladığımı nerden biliyoki ben o gittikten sonra ağlamıştım yoksa kaan işim var deyip gittiği emreye ağladığımı söylemekmiymiş aşşalık herif. yavaş yavaş gözlerimi açtığımda emrede bana bakıyodu.

"emre ben o söylediklerime kendim bile inanamadım hem ben guruptan çıkmak falanda istemiyorum özür dilerim"dedim ve mahcup bakışlarımı emre gönderdim işallah beni affeder.

"tamam taş kafa bende biraz sert çıktım sanırım ağlamışsın özür dilerim"

"bunu sana kim dedi ?"

"önemsiz birisi...hadi çıkıyoruz burdan"

"tamam ama ben yurda gitmek istemiyorumm"

"o zaman bizde yurda gitmeyiz "

nasıl ya nereye gidicez.gerçekten dışarıya çıkmayı özledim .revirden çıkıp koridorda yürürken emre birisiyle konuşyodu .


"ben geliyorum"

"....."

"tamam iki kişilik hazırla"

"....."

"tamam"

emre telefonu kapattığında bana dönerek gülümsedi bende ona karşılık verdim.okul bahçesine çıktığımızda etrafıma baktım yok artık yiğile esra bankta oturuyo hadi onuda geçtim esra kafasını yiğitin omzuna koymuş eee hani bu yiğit benden hoşlanıyodu beni odada sıkıştırmıştı şimdi noldu anladım ben bu yiğit şıpsevdi. ama beni unutması iyi olmuş.okuldan çıktığımızda emrenin gittiği yöne baktım yok artık.

"ay,bu araba seninmi çok şekerr"deyip arabanın etrafında dolandım çok şekerdi (multimedya)

"evet benim beğendinmi ?"

"beyenmesem bu kadar iltifat edip ağzım açık arabaya bakmazdım dimi emre "

başını sallamakla yetindi.

"ee hadi binsene "

başımı tamam anlamında salladım ve ön kapıyı açtım koltuğu öne yaslayıp arkaya geçiyodumki emre elime dokundu ona 'ne var ' bakışı atığımda ön koltuğu gösterdi ama ben elimi elinden kurtarıp arka koltuğa kuruldum ban önde rahat edemem koçum.

"duygu öne geçsene"

"ben önde rahat edemiyorum arkada yatıla yayıla oturucam "

"sen bilirsin "

************20 dk sonra******

artık sıkılmıştım nerdeyse 20 dakikadır yoldayız ve daha gelemedik

"daha gelmedikmi ?"

aynadan bana baktığında bende ona baktım sonra gözlerini yola tekrar dikti .ya bari şarkı açsa oda yok bari ben uzanıyım.öne doğru uzandığımda omzum emrenin omzuna geliyodu ben tam düğmeye basıcakken araba hızlı bi şeklde kenara çekilip durdu bende dengemi saşlayamadığım için mrenin kucağına düştüm şuan çok yakındık ve benim kalbim benden bağımsız bi şekilde çok hızlı atıyo.ellerini belime koyup bana yaklaştığında bende ona bön bön bakıyodum napıyo lan bu biraz daha yaklaştığında kendimi hafifgeri çektim ama elleri buna izin vermedi ben ellerimi kullanarak onun göğüsüne koydum ama tekfark onun kalbide benimki gibi hızlı atıyodu.aramızda 1 milimlik mesafe kaldığında dudakları tam olmasada dudaklarıma deyiyodu ve nefesini hissediyodum.

"meraba"

arkamaızda duyduğumuz sesle ikimizde oraya baktık benden hemen emrenin kucağından kaltım ve yan koltuğa geçtim az önceki kişiler tekrar konuşmaya başladılar.

"biz yolda kaldıkta acaba yolunuz esenyurtun o tarafsa bizide burakabilrmisiniz "

emre baktığımda oda bana baktı ben kafamı tamam anlamında sallatığımda emrede karşımızdaki kıza ve oğlana bakıyodu .

"atlayın"dedi. kız ve oğlan arabanın arka yerşne binince malesefki öne oturmak zorunda kaldım yola tekrara çıktığımızda arada bi emreyle göz göze geliyoduk başka ne konuşulma vardı ne bişey .araba durduğunda arka tarafa baktım arkadakiler inip bize teşekkür ettiler ve gittiler .kafamı emreye doğru çevirdiğimde arabayı çalıştırıyodu yola çıktığımızda artık bu yol işkencesinin bitmesini istedim. araba bi 5 dakika sonra biyerde durdu burası tepe gibi biyerdi emreye baktığıda kaafasıyla yukarıyı gösterdi yok daha neler bide tırmanmıcaz demi.

"tırmanmıcaz demi ?" tek kaşımı kaldırarak sormuştum ama başını salladı ve elimi ttutu ve yukarıya tırmanmaya başladı .ama sen benim elimi tutarsan ben nasıl tırmniyim elimi çekmeye çalıştım ama iz vermedive dha sıkı kavramaya başladı.

"ya,elimi buraksana"

"duygu yürü sinirimi bozma tek başına çıkamassın ... sonra düşüceksin hemsi senin suçun diceksin "

"peki peki"

en sonunda su yamaçı tırmandığımızda karşımda gördüklerime şaşırdım çok güzel bi masa etrafında güller ve birsürü yemek .

"emre bunlar çok güzel... ah acıkmıştımda çok iyi oldu "deyip oyurdum sandalyenin birine.

"valla kızlardan odun olsaydı başlarında el sallayan sen olurdun "

"gene naptım be sadece açım dedim ve oturdum"

hem konuşuyorum hemde sarma yiyordum.emreye baktığımda onunda beni izlediğini gördüm ama yinde yemeye devam ettim .

"bu gün sen revirdeyken okula birisi geldi seni sordu ama biz senin revirde olmaduğunu söylemedik ne yalan uydurduğumuzu boşver seni buraa getirme sebebim benimle yemek yemen deil ."

"nasıl ya kim geldiki?"

emre ilk önce arkama baktı sonrada bana.

"arkana bak "

aarkama baktığımda içimdeki özlem kırıntıları yerinden öynama başladı ve yanağıman 1 damla yaş aktı onu gerçekten çok özlemiştim.telefonla bile konuşmamıştık

"annecim"



Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now