B&24&

9.6K 516 33
                                    

Banyodan çıkıp geceliklerimi giydim duş almak iyi gelmişti uyuduğum için uykum yoktu yatağa oturup telefonumu şarja takıp elime aldım biraz instagramda dolaştım beni takip etme isteklerini kabul ettim aklıma emrenin instagramı varmıdır acaba?
İnstagramda emrenin ismini yazdim ve evet vardi hatta benden daha çok takipçisi vardı her fotoğrafına teker teker baktım hepsinde çok yakışıklı çıkmış içimden onu takip etsemmi diye düşündüm ve takip et'e bastım gitti.

Emrenin bakış açısı

Duyguyu öpünce çok tuhaf hissetmiştim ama mutluyum yatağıma yatıp duyguyu düşündüm hemen telofonumu şarjdan çıkarıp instagrama girdim ve duyguya baktim her fotarafında çok açık giyinmişti, sinirlenmiştim yarın ben ona sorcaktım her fotoğrafların hesabını, açık giyinmek neymis görsün! bunu tüm erkekler görüyor sinirden uyuyamıyordum telefonu elime aldım ve yataktan hızla kalkıp duygunun odasına yol aldım.

DUYGUNUN BAKIŞ AÇIŞI

kapı sesiyle uyandim,kapıya gidip kapıyı açtım karşımda bir adet sınırlı emre beklemiyordum ama şuan karşımda bir adet sınırlı emre vardı. beni itip kapıyı kapattı bana sinirle bakıyordu hemen telefonunu cebinden cıkarıp biseylere basto be telefonu bana gösterdi burda benim instagram fotoğraflarım vardı eee ne var bunda.

" bu fotoğraflar ne duygu !!"

"Ne varmış fotoğraflarda"

"Her tarafın görünüyor bide it kopuk görüyo bunları sil hemen bunları"

Bu beni çok kızdırmıştı ona ne benim fotoğraflarımdan ama bir yandanda mutlu oldum çünkü emrenin benim instgramıma bakması beni mutlu etmişti ama mutlu oluşumu ona belirtmedim aksine sinirle bakıyordum ki emre benim telefonumu aldı.

"Sen silmessen ben silerim"

instagramıma girmeye çalıştı ama şifresini bilmediği için sinirle soludu

"Şifre?"

Normalde çıkmazdım ama bu sefer çıkmıştır ama şimdi sifremi vermicektim çünkü fotoğraflarım çok güzel açık olabilirdi ama o kadar beni falan var şimdi silerse hepsi gidicek aman allah korusun.

"Kusura bakma veremem"

Sinirle bana baktı ama ise yaramazdi bana bunlar.

"Aq devlet sırrı sanki!"

Az önce o küfürmü etmişti ? O kadarı sinirlenmisti yani ama onaneki benim fotoğraflarımdan

"Sanane emre benim açık olan fotoğraflarımdan seni ilgilendirmezki!"

"Bal gibide ilgilendirir şimdi ver şu şifreyi!"

Nah veririm.

"O niyeymis sevgilim deilsin biseyim degilsin"

"Olalım o zaman!" dedi. Ne dedi? Beni yanlış duydum yoksa o olalım mı dedi hanı şu sevgili olmaktan bahsediyor dimi bildiğimiz iki kişiden oluşan istediği zaman sarılan istediği zaman rahatlıkla aşkım denilebilen ?. Böyle bisey diyeceğini gerçekten tahmin bile etmiyordum çok garip gelmişti ben daha önce ilimizin sevgili olmasını düşünmemiştim galiba şimdi düşünüyorum da emre ve ben sevgili ikimiz bir arada el ele tutuşmak birbirimize aşkım dicez yok olmaz ki ama aklımladilim bir olsaydı ağzımdan bu kelime çıkmazdı.

"Olalım"dedim. Emrede benim dediğine şaşırmış olmalıdır kasları havada duruşu diklesmis eli yanına düşmüştü ne dedimki canım şimdi ben bu kadar sasırcak ne vardı bunda.

" ne ?"

"Duydun işde"

"Benimle sevgilimi olmak istiyosun?"

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now