B&3&

22.5K 891 45
                                    

Evet gerçekten kabul ettim ondan sonra fazla bizey olmadı zaten bu gün ders işlenmediği için yurda geri döndüm ılık bi suyla duş aldıktan sonra pijamalarımı giydim ve yatağıma yattım. Belki 1 saat uyumuşumdur belkide uyumamışımdır telefonum a gelen mesajla komidinin üstünden telefonumu aldım mesaja baktığımda tanımadığım bir numaradan olduğunu gördüm ama sonradan ufuk olduğu öğrendim

Kimden:05*********
Saat:16:45
Mesaj:fıstık ben ufuk numaramı kaydet benimkini nerden buldun dersen okul müdüründen neyse üstüne güzel bi şeyler giy 5 de seni almaya gelicem dışarı çıkıcaz yani kısaca bara gidicez

Baramı uff ne giysemki...hah buldum dolabından kıyafetini çıkardım ilk önce saçlarımı yaptım sonra kıyafetini giydim hafifte makyaj hazırım (hali multimedyada)aynada kendime son birkez daha baktım o sırada da telefonuma mesaj geldi.

Kimden:Ufukcuk
Saat:17:00
Mesaj:Geliyosun demi yani geliyosun zaten gelmesende sürükleyerek götürürüm neyse odanın önündeyim bekliyorum seni çabuk ol.

Ah ya ben ona mesaj atmayı unutmuşum..
Kapıyı açtığında ufukda kafasını bana çevirdi ve donup kaldı ben onun bi haline gülerken oda kekeliyordu.

"Çok şey olmussun.. Yani şey işde.. Uf nasıl desem hem güzel hemde seksi " derken iki kaşınıda havaya kaldırdı seksi ha peki.biliyorum daha öncede duymuştum böyle şeyler o yüzden alışkınım.

"Seksi ha " diye sordum gülerek o hala bana şaşkına bakıyordu sonradan toparladı kendini.

" emre seni böyle görmesin " dedi. ona ne alakaysa.

"Ona ne ki "

"Eğer barda sana biri laf atarsa -ki kesinlikle atıcak - emre dalar çünkü o biz kadar sabırlı bir insan değildir. suçlu yada suçsuz dinlemez.sende bizim grupta olduğuna göre böyle  şeylere alışsan iyi olur. "

" laf atana ben cevabımı veririm o emre arkadaşına söyle işime karışmasın   " emre gilin yanına giderken aklıma takılan soruyu ufuk'a sordum.

"Ufuk bisey sorcam , şey hani şu esra varya bana emreyle sevgili dedin ama biz yanlarına gittiğimizde onunla değilde diğer çocukla yakındı.yani bileyim emreninde umrundaymış gibi gözükmüyor du " dedim.cunku gerçekten onları gördüğümden beri aklımda bu düşünce hiç çıkmıyordu. Bir insan sevgilisini başka bir erkekle yakın görünce sorun çıkartır ve uzaklaştırır. Ama emrenin umrundaymış gibi bile gözükmüyordu.

"Aslında olay şöyle esra hemen hemen okuldaki herkezle yatan bir kız tipi her okulda vardır böyle kız işte onlardan. tek yatmadığı bizim gurup ki onunla yatmayı düşünmemde emreyle niye sevgili dersen emre onu sevmiyo esra,emrenin okuldaki şanı ve havası yüzünden onunla yatmaya çalışıyor. İkisinide elinde tutmaya çalışıyo ki ilk hangisini yatağa atarsa o kişiyle daha yakın oluyo ve esrada bizim berkle yatmış sadece ben emre ve yiğit kaldık.ki şuda var esrayı ne kadar yanımızdan kovsakta yüzsüz gibi gitmiyor. "dedi.ben yoruldum, Beynimdeki hücreler yandı. emre ve grup'un yanına geldiğimizde beni ilk fark eden berk oldu sonra beni emreye gösterdi emre bana bakınca aynı ufuk gibi oda dondu kaldı.esraya baktığımda bana kötü kötü baktığını gördüm. Kötü bakmasının sebebini beni gruptaki diğer erkeklerden kıskandığı için olmalı.

"Bu ne duygu?" dedi.emre kafasıyla kıyafetini gösterek

"Ney ne anlamadım?" Kıyafetime dediğine emindim ama,anlamamış gibi yapmak her zaman işime geliyordu.

"Gerçekten mi altına bişey giymemişsin ?"

Acaba körmü diye düşündümde yok ya kör falan değildi

"Giydimya uf ya hem siz benim kıyafetlerime karışamazşınız " dedim

"Belli oldu bu gün kavga etcez" (emre)

"Niyeki?"

"Bunu cidden senmi soruyosun ?" (emre)

"Evet "

"Sabrını zorlama " (emre)

"Bencede duygucu hadi gidelim bak " (ufuk)

"Peki "

Bara geldiğimizde boş olan bir gere oturduk otururken elbisenin eteklerine dikkat ediyordum zaten bara gelenedek be geldiğimizde beri emrenin ve yiğitin gözleri üstündeydi hadi emreyi anlamında yiğit ne alaka be daha çocukla hiç konuştuğum yok tabi çok erken konuştum hemen yanında oturduğu bana doğru eğilerek konuşmaya başladı müzik yüzünden duyulmuyordu çünkü.

"Selam seninle tanışmadık ben yiğit" (yiğit)

"Selam bende duygu"

"Memnun oldum duygu. Bu pek iyi karşılanmadın ama merak etme ileride alışırsınız esrayıda kafana takma " (yiğit)

Bu söylediklerine gülümsedi iyi çocuktu en azında sıcak kanlıydı ben gülümseyince oda gülümsedi . kolumda bir el hissettiğimde o tarafa döndüm ufuk bana yaklaşarak konuştu

"Dans edelim ?" bu pekte soru gibi durmuyodu ama galiba soruyordu aslında ben dans etmeyi beceremem

"Ben dans etmeyi beceremem saol ya " dediğimde ufuğun yüzü düştü tabi bende dayanamadım

"Tamam ya kalk " bir anda gülümsedi ve elimi tutup benide kaldırdı

"Nereye !" (emre)

"Dans edicez " (ufuk)

" şu elindekine dikkat et ne olur ne olmaz "(emre)

Şu dediği ben miydim

" ben neyim oyuncak falanmı ?"
Diye çıkıştım ordan gülme sesi geldiğinde yan tarafıma baktım esra bana sinsi sinsi gülüyordu pis yılan
Ufuk beni çekiştirince dans edilen yere geldik şarkıya ayak uydurup dan ederken bizim masaya baktığımda hem yiğitin hemde emrenin bana baktığını gördüm ben onlara bakarken kalçama birisi deydi yanlışlıkla dır diye düşünürken ikinci kez deydi ben rakamı döndüğümde iş işde geçmişi bile emre bana deyen çocuğu yumrukluyodu bianda durdu ve bana bakarak haklı oldugu sözleri söyledi

" ben sana demişdim senin yüzünden kavga olcak diye "

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now