B&25&

9.4K 490 25
                                    

emrenin kötü birisi olduğunu düşünmüyordum yani ne biliyim benim inanmamştım belkide inanmak istememiştim.bir emreye bir kaan'a bakıyodum emre bize yaklaştı ama bana bakmıyodu pür dikkat kaan'a bakıyodu,bana bakmasınıda istemezdim zaten emreye sinirlenmiştim bi insanın elinden en değer verdiğini almak hiç iyi değildi belkide kaan'ın emreye olan düşmanlığı bu yüzdendi bi yönden kaan'a hak verdim ve acıma dediği halde kaan'a acımıştım.

"Anlatmaya devam etsene"

kaan emreyi dumamış gibi bana dönüp sarıldı,anlık olduğu için ellerin boş kaldı ama emreye inat kaan'ının sarılışına karşılık bende sarıldım sıkıca, emreye baktığımda ne yaptığımı anlamaya çalışır gibi bakıyodu ama sinirlenmemişti,kaan benden ayrılıp yurdun girişine doğru ilerlemeye başladı kafamı tekrar emreye çevirdiğimde az önce bizim oturduğumuz banka oturmuş hatta sigara sigara yakmıştı gözlerimi devirip yanına oturdum ne o konuşuyodu ne de ben ona sinirliydim bi çocuğu annesiz bırakmak hiçbir zaman iyi değildi bunu tam olarak bilemezdim ama bende babasızdım ve baban yok ve üvey kardeşin yüzünden annende artık senin için yoksa yaşamanın anlamı yoktur.

"ne anlattı sana?"

içine çektiği sigara dumanını bana dönüp üfledi elimle dumanın gitmesi için sallarken ona cevap vermedim .

"sana bi soru sordum!"

"sorma!"dayanamayıp ona döndüm ve içtiği sigarayı alıp yere attım ve üstünü ayağımla bi güzel ezdim,cidden rahatladım !

"yaptığın iyi bişey değil!"

"ne yapmışşım ben !"dedi.ceketinin cebinden sigara paketini çıkarıp bi tane daha sigara çıkardı ve yaktı sigarayı içine çekip başını havaya kaldırıp üfledi üzgür kalan duman havada kaybolurken derin bi nefes aldım, içmeye devam ettiği sigarayı tekrar elinden alıp arkaya attım.

"her attığında yenisini çıkaracağım"

omuz silktim,atardım yine olsa yine atarım arkamda sicak bi his olunca kendimi garip hissettim kırmızı alevler yok artık attğım sigara kuru yaptakları yakıp etrafı ateş almıştı heycandan ne yapcağımı bilmeden emreye baktım o umursamazca ateşe bakıyodu tek korkanben miydim.

"emre napıcaz!"

"be bişey yapmadım söndürmeyip sigarayı kuru otların üstüne atan sensin sen düşün"

ah çıldırcam ! etrafıma bakıp çeşme aradım ama yoktu tek çare üstümdekini çıkarıp ateşin üstüne vurup hava yapmaktı üstümdekini bir çırpıda çıkarıp ateşin üstüne vurmaya başladım emre bana kaşlarını kaldırmış bakıyodu bunu yapcağımı beklemiyodu galiba emre yurt görevlisi gelmeden söndürmeliydim ben bu ateşi.

"napıyon lan!"

"sence!"

ateşe vurmaya devam ederken bi anda thişörtüm alev aldı ben şimdi ne yapcaktım.

"çekil şurdan !"

"bi işe yaramıyosun bari o çeneni kapat daha fazla sitrese sokma beni!"

"su getiricem bir şeye dokunma"

"çabuk ol"

emre uzaklaşırken bende etrafıma baktım gören yada gelen birileri varmı diye ama kimsecikler yoktu allaha şükür ama eğer bu ateş daha fazla büyürse işte o zaman bitmiştim iyide ufacık bi sigaradan bu kadar alev nasıl çıkmıştı onu anlamadım.

"geldim"

emre elinde kocaman bir damacanayla geldi nerden almıştı bunu. suyu ateşin üstüne döküp ateşi söndürdü bi nefes alıp elime birdaha sigarayı almamayı düşünüyodum damacanayı yanına koyup banka oturdu ben oturmak yerine yurda gitmek için ilerledim.

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now