B&15&

13K 714 15
                                    



Yok artık yahu bide başımıza kaan eksikti oda oldu. Kafamı hocadan kaana çevirdiğimde onunda bana baktığını gördüm kafamı emreye çevirdiğimde onunda bana baktığını gördüm acaba bende biseylermi var .

"Evladım otur bakalım yiğitin yanına"

Uuu iki düşman gurup aynı sıraya oturduğu için gurup başkanı düşmanını öldürdü hihihi süper spikerci olurum haa .kaan butarafa doğru gelince yiğitte yana kaydı emreyd baktığımda alnındaki damarlarının patlayacak derecede belirgin olduğunu gördüm ben ona bakarken oda kafasını çevirdi ve göz göze geldik o kusursuz ışıl ışıl parlayan gözleri şuan beni ele geçiriyordu.emreye bakmaya devam ederken ufak bi gülümseme gönderdi nolu lan gözlerim istemsizxe dudaklarına giderken arabada olan olay aklıma geldi ben hayla bakmaya devam ederken emre yaklaşmaya başladı yok artık beni derste ölcekmi? Ben ona bön bön bakarken güldü ve kafasını eydi ve sessizce fısıldadı

"Bakmayı kesicekmisin ? Yoksa nüfusuna alirmisin?yanı sonuçta gözlerinlede olsa namus gitti"

Ahh ya çocuğa rezil olduk ah salak duygu ah ben nerelere gidem kafamı hangi yumuşak taşlara vurayımmm.

"Iı şey... Yahu niye bu kadar içime gidiyosun"
Diyip iteledim ama galiba bunları bağırarak söylemisim çünkü sınıfın bazıları bize bakıyodu. İki kaşımıda kaldırdım yanı cabaladım.

"Ne bakıyonuz be ?"

Bunu dememle birkaçı döndü ama bazıları bakmaya devam ediyordu önüme baktığımda kaanında baktığını gördüm ama bu sefer sessizlik hakkımı kullandım ve basımı sıraya koyup uyumaya çalıştım son duyduğum hocanın derse devam demesiydi.

✳✳✔✔✳✳✔✔✴✴✔✔✴✴

Uyanıp elimi yüzümü yıkamak için lavobaya gitmiştim ama gitmekte istemiyorum çünkü karanlık oluyo.lavobaya girdimmi gözlerime inanamadım benmi yanlış görüyorum yoksa gözlerim uzun zamandır hem cinsinsimi görmediğim için bana bi oyunmu oynuyor . su an lavoboda elini yıkayan bi kız var.yapmacık öksürdügümda kız kafasını kaldırdı ve benim ona baktığım gibi oda bana baktı ama ilk konuşan ben oldum.

"Burda ne işin var ?"

Aha soru ya bak

"Ben bu okula kayıt oldum yanı buraya yakın oturuyoruzda bitek bu okul varmış yanı babam öyle dedi peki sen? Yani bi kızın düğünü bilmiyodum "

Hı-hım anladım benimle aynı gibi ve iyi birinde benziyordu.

"Bende seninle aynı sebepten burdayız ve bide burda 3 kız olduk "

3kız deyince esrayı uzun zamandır ortalarda görmüyorum bi ara bakmam lazım

"O zaman tanışalım yanı burda erkeklerle arkadas olmak yerine kızı secerim "

"Benim adım duygu emre gilin grubundan ım belki sende bizden olursun ha ? "

"Emre ?"

"Emre aksoy ? Neden sordun"

Kız birden gülümsedi ve bana sarıldı noluyo lan buna emre falan yoksa ona asıkmı ?.benden ayrıldığında elini uzattı bende elini sıktım.

"Bende emre aksoyun kuzeni buse aksoy memnun oldum "

Oyhaaa vallamı ay o zaman kesin bizim gurupta oh iyiki kuzenler bende yanlış anladım be

"Ay çok sevindim ee emre burda olduğunu biliyomu?"

"Evet yani gelicegimi biliyodu ama bu gün bilmiyordu sürpriz olsun dedim "

"O zaman gel yanına götiriyim seni "

"Duygu bişey sorcam"

"Sor tabi canım"

"Ufuk hayla emrenin gruptamı?"

Ufukmu ? Yok sa buse ufuktanmı hoşlanıyor yani namı değer kankamdan

"Evet hayla burda benimde kankam olur "

"Öylemi sevindim neyse hadi gidelim"

Tuvaletten çıktığımızda onları kentinde bulurum diye tahmin edip kantine indik indiğimizde etrafa baktığımızda buseninde benim gibi baktığını gördüm ama o bi noktada sabit kaldı baktığımda kentinden çay alan ufuk'a baktığını gördüm ve gülümsedim .emregili bi masada görünce onların yanına götürdüm buseyi emre bizi görünce biraz şaşırsada sonra kalkıp buseye sarıldı tam banada sarılır diye beklerken yerine oturdu . kalas işde nolcak yerlerimize oturduğumuz buseyle emre kayıt hakkında biseyler konuşuyorlardı ama ben onlara bakmayıp karşıdan çayları büyük bi konsantırasyonla taşıyarak gelen ufuka baktım masaya yaklaştığında tam koyacakken kafasını kaldır ve buseyi gördü o sırada zaten kantinde bi gürültü yere baktığımızda ufuğun elindeki çayları yere düşürdüğünü gördüm

"Buse"

Evet bu kadar .... Oylamayı unutmayınız..

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now