B&9&

13.8K 755 0
                                    

esranın odasından çıktığımda direk esrayı aramaya koyuldum onu bulup gitmesini engellicektim.kantine indiğimde içeriye ve masalara baktım ama bulamadım,okul bahçesine çıktığımda etrafa göz gezdirdim ve bi bankın üstünde tek başına oturan esrayı gördüm yanına yavaş adımlarımda gittim . esra beni gördüğünde kalkmak istedi ama kolundan tutp onu tekrar otutturdum .

"ne var ne istiyosun ?"

"okuldan ayrılmamanı"

ilk dediğimde biraz şaşırdı sonra kendini topladı.

"anlamadım "

"şey.. yani gitme ben seninle arkadaş olmak istiyorum bu zamana kadar fazla arkadaşım olmadı ha ne dersin sen gitme ve ikimiz bu erkekleri dize getirelim hem tek başıma bi erkek lisesinde ne yapabilirimki?"

"sen ciddimisin ?"

"evet çok ciddiyim senin arkadaşın olmak istiyorum "

"sana dediğim onca şeyden sonramı?"

"haklısın bazı kırıcı sinirlendirici şeyler söylemiş olabilirsin ama ben onları geride burakıp arkadas olmak istiyorum " dedim. bana bi anda sarıldı.

"bu kabul ettiğin anlamına mı geliyo?"

"evet ve şey ya ben şimdiye kadar dediklerim hakkında özür dilerim beni bu zamana kadar dışlıyorlardı o yüzden bu okula geldim sonra sen gelince öyle davrandım "

"ah hadi ama olanları unuttum artık hadi gel kantine gidelim birşeyler alalım "

"tamam"

bakalım onunla iyi arkadaş olabiliceğizmi aslında çok iyibi kız. kantine geldiğimizde ben tam bişeylar almak için gidecekken beni durdurdu. 

"sen emregilin yanına git ve olanları açıkla ben birşeyler alıp gelicem "dediğinde etrafıma baktım ve bize bakan 3 şaşkın surat görüş alanıma girdi onlara doğru ilerleyip sandalyeye oturdum evet başlıyoruz.

"sen az önce esrayla yakındın ve sen ona dalmadın noluyor?"

ilk atak ufuktan geldi oda güzel.şaşırmalarına şaşırmıyorum çünkü gerçekten ESRA ve benim arkadaş olmamam atomu parçalamam kadar zor.

"evet noluyor duygu ?"

açıklamaya yapmadan yiğitin noluyo demesinide bekledim ama demedi bende açıklamaya başladım.olan biteni onlara anlattığımda onlarda şok oldu . esra daha yanımıza gelmeyince meraktan arkama baktım esrayı 2 erkeğin sıkıştırdığını gördüm yani öyle umuyordum eğer o benim arkadaşımsa buna el atmam lazımdı hızla sandalyeden kalkıp yanlarına gittim oğlanlar beni görünce gülümsedi.

"esra noluyor sorun mu var  ?"

"sorun olsa nolcak güzelim "

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now