B&4&

20.3K 848 25
                                    


Evet demişti ama napiyim benmi dedim gel benim kalçama dokun bunuda emre görsün ve çocuğun üstüne atlasın diye.şimdi ne mi yapıyorum okula hazırlanıyorum, üstümü giyindim çantamı ve telefonumu alıp odadan çıkmamla yiğitle göz göze geldik ben kaşlarımı çatarak ona bakıyordum.o ise kaşlarını çatmış bana.

"Seni almaya geldim ve emreden talimat kısa bi şey giymicekmissin ki görüyorum ve bu hiçte kapalı degil değiştir" hadi canım ben niye bu emrenin dediklerini yapmak zorundayım ki.

"Bana ne emreden veya o bana niye karışıyoki " her insan özgürdür. Ne giyeceğime,içeceğim.yiyeceğime kimse karışamazdı. ailem harici kişiler yani.

"Orasını bilemem ama o giydirsede ben giydirmem o yüzden yürü odaya "
Yok artık ya 2 tane öküz çekilmez ki

"Ama ya offf! "

Kıyafetlerimi aldım ve banyoya gittim üstümü değiştirip odaya döndüm. yiğit üstüme baktı ve olduğunu anladığım bir gülümseme gönderdi bende gözlerimi devirdim ve kapıya doğru adımımı attım ve kapının koluna elimi uzattım tam açacakken yiğit beni duvara yasladı ve bedenini bedenime bastırdı. ben gözlerimi iri iri açmış yiğite bakıyordum o sadece bana biraz daha yaklaştı nefesini yüzüme üfledi ve konuşmaya başladı.

"Çok güzelsin " dedi.Kanım dondu sanki ama hem söyleyip hemde dudaklarını yanağıma deydiriyodu.

"Beni çekiyosun şuan seni öpmemek için neler veriyorum bir bilsen"

Tamam bu kadarını da beklemiyordum onu itecekken kapının tıklatılma sesi odada duyulunca.bende fırsattan istifade yiğiti iteledim ve kapıyı açtım nefes almakta zorlanıyordum korktuğumda yada heycanlandığımda böyle olur du. kapıyı açtığımda karşımda emreyi beklemiyordum ilk bana baktı sonra içerdeki yiğite sonrada inip kalkan göğüsüme. yiğite tekrar baktı ve kaşlarını çattı bende onlardan ve olanlardan kaçmak için hızlıca önden gittim. Sınıfa gittiğimde sıraya oturdum ve kafamı sıraya koydum aradan bi 5 dakika sonra saçımda bir el hissettim ilk başlarda birşey yapmadım sonradan kıpırdandım ve kafamı diğer tarafa çevirdim şimdi tam olarak ona dönüktüm elleri saçlarımdan yüzüme ordanda dudaklarıma geldi baş parmağıyla okşuyordu sonra elini birden çekti. sebebini anladım yiğit gelmişti aralarında konuşma başladı. evet yiğit ve emreyle aynı sınıftaydık ne şans ama.

"Emre bişey dicem" bende varım beni neden saymiyorsun. Pis sapık.

"Söyle" kaba bir emre.hiç şaşırmadım !.
"Duyguya karşı ne hissediyorsun?"

Çüs soruya bak daha tanışalı yeni oldu sen gibi benden haz almıyodur o !

"ona karşı hiç bişey hissettiğim yok aynı esra gibi işte"

Duyduklarım karşısında ağlamak istedim beni esranın yerinemi koyuyordu..insanları yargılamayı sevmezdim ama esra geldiğimden beri bana davranışları ve ufuğun söylediklerine göre esranin iyi bir kız olmadığına emindim.

"Oh be iyi o zaman bu kız benim. kızdan acayip etkilendim çok güzel ve biliyorsun okulda erkenden bol bişey yok esra herkesin orta malı oldu gören dayıyo neyse bu kızıda kimseye kaptirmak istemiyorum." Deid

Oha ya bodoslama daldı hadi uyumuyo olsam.bir süre sessizlik oldu sonra gözlerimi yavaşça açtığımda bana bakan bir adet emreyle karşılaştım

"Ne uyudun be kızım"

"Şey ya dün uyuyamamıştımda"

Aslında uyumuyodumda neyse ben öyle saf saf etrafa bakarken emre bana doğru yaklaştı ben geri gittikçe o geliyordu sırtım duvara çarpınca ofladım bunlarda iyi alışdı ha sırtımı duvara yaslamaya bana biraz daha yaklaştı ve durdu benim yine heycandan nefes alma zorluğu çekiyordum o yüzden göğsüm inip kalkmaya başladı. emreye baktığımda onunda göğüslerime baktığını gördüm ve iki elimle onları kapatmayı denedim emrede bu kapatma çabama bakıp gülümsedi ve beklemediğim en boktan soruyu sordu.

"Yiğitle aranda ne var?"

"Hiç bişey yok o nerden çıktı?"

"Eminmisin sabah kapıya geldiğimde ikinizde içerdeydiniz ki sen zor nefes alıyodun yoksa sevişiyomuydunuz ?"
Dediği anda yüzüne bi anda tokat attım lanet olsun ben naptım ama beni esranın yerine koyduğu için de hakketti bunu. ben ve sevişmek o kelime bile bana tersken başka birisinin bana böyle birşey söylemesi sinirlerimi hoplatmıştı.

"Şey.. Ben özür dilerim isteyerek olmadı ama yinede oh olsun sen nasıl biseysin ya benim yiğitle aramda bişey yok olmayacakta bana nasıl böyle birşey dersin daha öpüşmemiş bi insanım ben be " dedim emreye baktığımda bana sinirle baktı sonra ayağa kalktı ama gitmeden bana eğilerek o sözleri söyledi.

"Öylede kalıcaksın zaten ! "

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now