B&17&

13.7K 745 13
                                    

Multimedia :Duygu

Evet çok iyi başarıyo.

Bu sözün ardından 2 ders 10 dakika geçmişti ama hayla benim kafam bu söze takıl dı ne anlamdan söylediki .. Şuan basım sırada uyuyorum ama onlar öyle biliyo 1-2 defa hoca kaldırmıştı bende hasta olduğumu söyledimde , yatmama izin vermislerdi arada bir de emre tarafında atesim varmı yokmu diye kontrol ediyordu eli tenime deyince ürperiyodum . aslında gerçekten hastaydım çünkü doğru doğru düzgün bisey yemiyordum bu da beni halsiz yapıyordu uyumak istiyordum ama uyumucaktım anlıma birinin eli deyince ve bu soğuk olunca bayabi ürlerdim ve titredim bu hafif titremeden daha fazla titremeye başladı . kısık sesli bi küfür duyduktan sonra biris iki omzundan tutup kaldırdı

"Hadi güzelim dayan biraz "

Gözlerimi açamıyodum sadece üşüyodum ve ayakta durucak halim yoktu. Birden havalandığımda kollarımın birini boynuna koydum biride boşlukta kaldı.

"Hocam çok fazla ateşi var ben revire götürüyorum "

"Tamam evladım götür"

Tülin hocanın cevabından sonra emrenin kısık sesle söylenişini duydum bu benim ufakta olsa tebbesüm etmemi sağladı.

"Götürme desen götürmücem sanki geri kafalı"

~~

Sırtım yumuşak bi yere deyince yatakta olduğunu anladım Gözlerimi hafıf araladıgımda revirde deilde odmda olduğunu anladım.

"Ben hemen geliyorum"

Cevap veremiyodum oda bunu anlayınca kalkıp banyoya girdi. Elinde bi kova ve bezle geri geldi bezi ıslatım sıktı ve basıma koydu.

"Soğuk"

Çok kısık söylediğim şeyle bezi çekmek yerine biraz daha bastırdı yüzümü buluşturduğu da oda buluşturdu ve bezi çekip beni tekrar kucağına aldı ben ona bakarken o banyoya doğru gitti.

"Bu böyle olmucak "

Banyoya girdiğimizde ben ona daha da yapıstım beni burakamazdı. Zaten tepeden akmalıydı.

"Merak etme bende seninle giricem"

İyi iyi .. Suyu açtığında kollarımı biraz gevşettim su yavaş yavaş vicudumun her yerine geldiğinde rahatladıgımı hissediyordum atesliyken bazıları sevmez soğuk suyu ama ben severim hastalığım için gerekiyorsa her şeyi yaparım.

"Seni uslu kız"

"Kapat çeneni"

"Tamam abla"

"Emre!"

"Duygu. Hastasın ama hayla çok konusuyosun... Sana ne olursa olsun deismiyosun amaa -"

"Kasınıyosun sen ha kaşıcam ha"

Sözünü kesmiştim zaten konuscak halim yoktu onunda hakaretlerini dinlicek kafa yok.

"Susda dinle .... Ama nedensu bu bile benim hoşuma gidiyor "

Valla mı com konuşmam hoşunamı gidiyormuş o zaman çok konusıyım. Hayla yüzüme bakarken bende ona baktım onun gözleri dudaklarıma gidince bende onunkilere baktım sudan ıslanmış ve hafif pembeye dönüşmüş ölüleri dudaklarla karşı karşıya geldim . bana yaklaşmaya başladığı bende Gözlerimi kapatım onun öpmesini bekledim ma dudaklarım yerine anlımı öptü ve beni dışarıya çıkarttı ya niye ya ilk kez istemiştim.beni yatağa yatırdığında dolabima gitti geri elinde geceliklerimle döndü(multimetyada)ona gözlerine baktığımda onunda benim gözlerine baktığını gördüm sonra tişötümün uçlarının yukarıya çıktıklarını hissettim ve kaslarımı çattım biraz daha yukarıya çıktığında elimi zor bela elinin üstüne koydum.ama ellerimi iteledi.

"Bakmicam sadece giydiricem yemin ederim"

Bakmicağına inanıyordu cünkü tereddütle yapıyordu işini basımı tamam anlamında saladdım üstümü çıkarınca giydirdi sıra altımdaydı onuda gözlerine bakarak çıkardı ve kuru olanları giydirdi. Beni elimden tutarak kaldırdı ben ne yaptığını çözmeye çalışırken arkama geçti ve saçlarımı taramaya başladı.

"Kurutma makinesi kulanmıcam .basın ağrıo biliyorum"

O benimi düsünmüş??

"Teşekkür ederim"

Saçlarımı tarama işi bitince beni tekrar yatırdı tek fark kendiside yanima yattı tek kişilik yatakta iki kişi yatıyoruz ne güzel aslında itiraz etmem gerekiyordu ama istemiyorum kolunu karnımın üstüne koyunca ürperdim oda kolunu geri çekerken ben tutum ve geri koydum benim için sorun yoktu.

"İyi geceler hasta olmasına rağmen çok konuşan taş kafa "

Ben onun aksine iltifatla karısık kaba konustum.

"İyi geceler hasta olmama rağmen benim yanımda olan benim için değerli mağara adamı"

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now