B&26&

7.7K 440 13
                                    

Duyduğum şeyin şokuyla ne diyeceğimi bilemedim.kaandan hoslanabilirmiydim yada hoslanıyormuydum bilmiyordum ne desem doğru olur onuda bilmiyordum ama bi süre sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşündüm bi sessizliğin gelen anons bozdu.

"Kaan ve duygu müzik odasına"
Bizi neden müzik odasına çağırdıkları hakkında hiçbir fikrim yoktu ve neden kaan'la?.kaana bakıp birşeyler bilip bilmediğini soracakken o benden önce konuştu.

"Bilmiyorum"

"Peki gidelim o zaman"

İkimizde banktan kalkıp okula girdik birinci kata çıkıp müzik odasına girdik içerde müzik öğretmeni cansu hoca vardı.

"Sizde neden burda olduğunuzu merak ediyosunuzdur kesin?"

"Evet"

"Siz ikiniz 1hafta sonraki okullar arası müzik yarışmasına katılcaksınız "

Kim benmi?

"Nasıl yani?"

"Duydun kağancım zaten senin sesin çok güzel duygu sende okuldaki tek kız olduğunu için mecbur girceksin çünkü yarışma bir kız bir erkek mecburiyetli"

"Off hocam ya bir hafta yetmezliği hem hangi sarkı?"

"Jakson derula-ıt boy"

Bu şarkıyı biliyordum zorla ezberleyeceğim bi sözlerinde yoktu okulumuz için bunu yapabilirsin.

"Pekala kabul"

Kaan'a bakıp kabul edip etmediğini ifadesinden anlamaya çalıştım ama ilk başta hiçbir tepki vermezken sonradan bana bakıp gülümsedi.

"Tabiki kabul"

Cansu Hoca sevinçle bir bana bir da kaan'a sarıldı.

"Biliyordum"

"Ne zaman başlıcaz provalara ?"

Cansu hoca kocaman gülümseyerek ellerini çırptı.

"Hemen şimdi"

Simdimi?, pekala başlayalım 1 haftanın var ve bunu iyi değerlendirmeliyiz.

Cansu hoca ikimize 'kolay gelsin' deyip müzik odasından çıktı,bende kaan'a dönüp,"başlayalım?" dedim.kafasını tamam anlamında sallayıp masanin üstünde duran lettopu açıp söyliyeceğimiz şarkıyı açtı ve sözlerinde ayrı bir çekmeden açtı. Sonra masanın üstüne ceketini çıkarıp telefonuyla birlikte koydu,şarkıyı başlatıp yanıma geldi ve yavaş yavaş şarkının sözlerini söylemeye başladık.

(1 haftayı özetle geçiyorum)
Kaan'la prova yaptıktan müzik odasından çıkıp odalarımızda dağıldıktan sonra emre gelmesi ve beni okulda göremediği için merak ettiğini söylemişti bende olan biteni anlatmıstım kaan'la aynı oda içinde yanlız çalıştığını duyunca biraz kızmış ama ona onu ilgilendirmediğini söylediğinde odadan çekip gitmişti.ertesi günlerde hep prova yapmış kendimizi ilerletmistik kaan'la çok güzel vakit gecirmistim arada cansu hoca gelip nasıl gittiğini sormuş ve bizde süper deyince geri gitmişti emreyi o günden sonra 1 defa bahçede görmüştüm,yanıma hiç gelmemişti ve şimdide...
yarışların yapıldı salondaydık ve bizim cıkmamıza 4 kişi kaldı.heyecandan ne elim ayağını nereye koyacağımı bilmiyordum çünkü ilk defa sahneye cıkıcaktım ve dışarda 7 okulun öğrencileri vardı hemen hemen yarısı bizim okuldu ama yinede heycanlanıyordum omzunda bir el hissedince arkama döndüm ve kaan.

"Sakin ol bisey olmıyacak"

"Bilmiyorum bi hata yaparsam?"

"Bak sesin güzel ve gayette güzel söyledin ben Sana güzeniyorum"

"Sorunda burda ya ben kendime güvenmiyorum"

"Bisey olmucak !"

"Çok kişi var dışarda bu bile heycanlanmama sebeb"

"O zaman hep gözlerime bak "

Gözlerini yumup derin derin nefes aldım alkış sesiyle eren kolejinin bitirdiğini anladım yanı şuan sıra bizdeydi!

Elimde bir el hissedince kafamı yana çevirdim kaan elimi güven verircesine sıkı sıkı tutuyordu kalbimdeki hamam böcekleri hamama gitmiş dans ediyorlardı.

Sahneye çıktığımız anda kocaman bi alkışla sanki kendimi dahada güvendeymis gibi hissettim.müzik başladığında elimdeki mikrofonu

kaldırdım ve kaan'a döndüp söylemeye başladım.ilk başta tedirgin olsamda sonralarda açılıp seyircilere döndüm herkez bize tezavrat yaparken kendimi şarkıya dahada kaptirdim aralarında emreyi görmemle kendimi tuhaf hissetsemde gözlerimi kaçırıp kaan'a baktım oda bana bakıyordu.

&&&&&&&&&&&

Şarkı sonra yerlerine geldiğimizde kaan elimi tutu, saki bittiğinde ellerimizi havaya kaldırdı sonra ilimizde aynı anda seyircilere karşı eyildik,herkez bizi ışıklarla alkışlarken mutluluğundan kaan'a sarıldım. Gericekip kilise indik orda tekrar sarıldım oda beni kaldırıp döndürdü.alkış sesi duyduğumuzda kaan beni indirdi arkama baktığımda emrenin bizi alkışladığın gördüm onu uzun zaman dır görmemenin mutsuzluğuyla yanına yaklaşmak istedim ama kolundaki elle biyere gidemedim kaan kolunu tutuyodu.

"Ne kadar güzel söylediniz..tebrik ederim"dedi.kaan'la aynı anda konuştuk.

"Gerek yok"

"Teşekkür ederim"

"Çok güzel bir sevgili tablosuydu az önceki"

İçindeki itiraz etme dürtüsü coğalırken bi tarafında itiraz etme nolursa olsun diyordu,tabi ben onu dinlemedim.

"Sevgilim değil"

Emre hiçbir tepki vermiyordu bi cevap vermesini beklerken o çekip gitti ben kaan'a dönüp.

"Bende gidiyorum"
Kolunu ikinci kez tutup ona döndürdü kaşlarını çatarak ona döndüm.

"Gitme"

Erkek lisesi Gözdesi(DÜZENLENİCEK)Where stories live. Discover now