-10-

1.8K 188 33
                                    



Merhaba karşı komşum.

Şuan kalbim ağzımda attığı için doğru düzgün yazamıyorum Ashton beni bağışla. Sen benim yatağımda mışıl mışıl uyurken konsantre olmak fazlasıyla zor. Kendimi "becer beni" diye tweet atan boyband fanları gibi hissetmem normal mi ?

Bundan sadece birkaç saat önce yatağıma kıvrılmış seni düşünürken birden kapının çalması ve karşımda sarhoş Luke, Lauren ve sarhoş seni görmem bana Tanrı'nın bir lütfu olmalı. Sarhoşken bile çok tatlısın Ashton.

Çok fazla içmişsiniz. Lauren, Luke ve seni bardan sürükleyerek çıkarıp taksiyle buraya kadar getirmiş. Tanrı aşkına, senin kız kardeşine göz kulak olman gerektiği yerde o sana oluyor. Örnek bir ağabeyi olduğun söylenemez, üzgünüm.

Üstüne üstlük bir de evin anahtarını düşürmüşsün Ashton! Gerçi bu benim için iyi oldu fakat konumuz bu değil. 21 yaşındasın, sorumlu biri olman gerektiğini artık öğren.

Lauren Luke'la ilgilenirken senin üzerindekileri çıkardım. Buna nasıl cesaret ettim inan bende bilmiyorum. Belki de ayakta uyuyor oluşundan yararlandım. Tanrım böyle söyleyince kulağa kötü geliyor.

Gömleğinin düğmelerini açarken ellerim titriyordu Ashton. Üzerinde sadece iç çamaşırın kalana kadar bütün çamaşırlarını çıkardım. Soğuk suyu yüzüne doğrulttuğumda irkildin ve çığlık atmaya başladın. Çok güzeldin, hala güzelsin. Sonra küçük bir çocuk gibi suları bana sıçrattın, gülmeden edemedim. Sarhoşken 7 yaşına geri dönüyorsun Ashton.

Sana Luke'un eşofmanlarından getirdiğimde paçaları sana fazla uzun geldi. Çünkü benim ağabeyim bir zürafa. Bunun için üzgünüm.

Şimdi ise benim yatağımda mışıl mışıl uyuyorsun Ashton. Bu olanları birine anlatsam bana kesinlikle inanmaz ama şansım dönüyor sanırım. Son dilediğim şey gerçekleşti ve ben bunun için gerçekten minnettarım.

Aman Tanrım Ashton!!! Birşeyler mırıldandığını duydum ve yanına yaklaştım. Bana "Teşekkür ederim garip kız." dedin ve gülümsedin.

Sabaha kadar seninle aynı odanın içindeyken kalp krizi geçirip ölmemem dileğiyle.

Sevgiler, aşık Milla.

UWU

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now