-23-

1.5K 149 12
                                    



Merhaba karşı komşum.

Beni öptüğün günden beri karşına çıkmaya utanıyorum. İç sesim bana "Onu takip ederken, gözetlerken, stalklarken, hatta öperken hiç utanmıyordun ama!" dese de cidden içim içime sığmıyor. Menopoz öncesi sendroma giren 35 yaş üstü kadınlar gibi hissediyorum.

Aramızda 5 yaş var. Yani annen seni doğurduğunda ben daha sperm bile değildim. Bu neden aklıma geldi bilmiyorum ama seni düşünmemek için biyoloji çalışmak gerçekten işe yarıyor.

Sen 4 yaşında kocaman bir çocukken ben annemin karnında fetüstüm Ashton! Bu çok utanç verici hissettiriyor. Tanrım, ne diyorum ben?!

Umarım benimle kafam güzelken karşılaşmazsın çünkü şuan ayıksam, kafam güzel olduğunda neler yapabileceğimi az çok tahmin edebiliyorsundur.

Saatlerdir Luke'un odasındasınız ve şarkı yazmaya çalışıp birşeyler zıkkımlanıyorsunuz. Ama beni düşünüp atıştırmalık getirecek kimse yok! Çok üzücü değil mi?

Tıpkı geçtiğimiz on saat gibi şimdi de birazcık kestirme vakti sanırım. Zaman uyumadan geçmek bilmiyor. Sonuç olarak bende uyuyorum.

Ashton, açık konuşmak gerekirse beni öpüp giderek tam bir sik kafalı gibi davrandın. Benimle o günden sonra hiç konuşmadın. Bu tuhaf hissettiriyor. Birini öpüp öylece çekip gidemezsin bayım.

Yan odadan gelen gitar eşliğinde sesini duyuyorum Ashton. Ilahi gibi geliyor. Tanrı sana güzel bir beden vermemiş gibi bir de harika bir ses vermiş. Sahip olduklarının kıymetini bilmelisin. Beni öptüğün için teknik olarak bende 'Sahip oldukların' listesine giriyorum. Benim değerimi bil.

Ne olacak bizim bu halimiz inan ki bilmiyorum. Ama mutlu sonları sevdiğimi bil yeter.

Milla Irwin. Vay be! Kulağa gerçekten hoş geliyor Ashton. Şimdiden gelinliğimin modelini seçmeye başladım bile. Tamam şakaydı. Ne zaman büyüyeceğim herkes bunu merak ediyor olmalı. Sanırım hiçbir zaman!

Herkes istediğiyle evlenebiliyorsa bende seninle evlenebilirim değil mi? Ashton, benimle evlenir misin? Lütfen evet de.

Karşıma çıkıp "Sana aşığım Milla." desen herşey çok daha kolay olabilirdi. Ama bana aşık değilsin ve bu biraz yürek burkan bir durum. Keşke bana aşık olsaydın Ashton.

Her şeyin çok güzel olması dileğiyle.

Sevgiler, uykucu Milla

Kaçıncı bölümde final yapsam acaba diye düşünüyorum.... Ve nasıl bir final yapabilirim diye düşünüyorum. Sanırım bu gece uyumayıp 5-6 bölüm falan yazcam akskdfgjk

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now