-15-

1.6K 181 19
                                    



Merhaba karşı komşum.

Bugün yer yarılsaydı ve ben içine girseydim her şey daha harika olabilirdi. Ama yine de hayatımın en güzel günüydü Ashton.

Senin KFC'yi bu kadar çok sevdiğini keşfettikten sonra en sevdiğim yiyeceğin tavuk olduğuna karar verdim. Bu kararda senin hiçbir etkin yok, saçmalama.

Sabah kahvaltısından yeni kalkmış olmama rağmen canım çıtır tavuk istedi Ashton. Hayır aşermiyorum, hamile değilim. Hayatımda hiç ilişkiye bile girmedim! Bunu niye anlatıyorum ki? Herneyse.

Hemen giyinip beş sokak ötedeki KFC'ye gittim. Inanılmaz bir kalabalık vardı ve ben yaklaşık KIRK YEDİ DAKİKA BOYUNCA sırada bekledim. Sonra bir hödük arkadan gelerek benden önce sipariş vermeye kalkıştı. Kahretsin.

"Ne sikim yapıyorsun? Sıra bende bok beyinli. Burada kırk yedi dakikadır bekliyorum ben!" dedim Ashton. Tabii ki bunu biliyorsun. Çünkü o hödük sensin. TANRIM!!

Neden bere ve güneş gözlüğü taktın seni aptal? Ilk karşılaşmamızın böyle olacağı milyon tane ihtimalden biri bile değildi. Bana "Hey hey. Tamam sakin ol. Üzgünüm seni fark etmedim." dedin. Evet Ashton beni fark etmedin.

Benim karşı komşun olduğumu,
Sarhoşken yanında olduğumu,
Benim yatağımda uyuduğunu,
Senin için kahvaltı hazırladığımı,
Mezarlıkta ağlarken bile yanında olduğumu ve en önemlisi seni sevdiğimi fark etmedin. KFC sırasında fark etmemen bu yüzden fazla acıtmadı.

Sonra gözlerim doldu ve bunu senden saklamaya çalıştım. Özür diledim, fazla sert çıkıştığımı çünkü gerçekten çok fazla beklediğimi söyledim. Sende beni anlayışla onayladın. Sana kendimi affettirmek için benimle birlikte sipariş vermene izin verdim.

Seninle ilk defa dialoğa girdik Ashton. Biraz tartışma tarzında da olsa bana gülümsedin. Kollarım sana sarılmak için kıvranırken beynim buna engel oluyordu. Gamzelerine dokunmamak için can çekiştiğimden bahsetmiyorum bile.

Siparişimi alıp gitmeden önce sana buruk bir şekilde gülümsediğimde bana en içten gülümsemenle karşılık verdin ve ben o kalabalık ortamdan kendimi dışarı attığımda gülümsemekten uyuşmuş olan dudaklarımın üzerinde gözyaşlarımı hissettim.

Birgün buradan el ele çıkmamız dileğiyle.

Sevgiler, sırılsıklam aşık olmuş Milla.

"Sonunda bee !" diyerek halay çekenler fav akakskkslsdk Milla Eştınla ilk konuşmasında ancak bu kadar batırabilirdi sanırım aksksldl

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now