-27-

1.4K 158 22
                                    



Merhaba karşı komşum.

Bu komik. Çünkü neden şuanda oturmuş, tekrar bu deftere yazıyorum bilmiyorum. Belki de alışkanlıktır ha? Uzun zaman oldu Ashton.

Yanlış mı yapıyorum, bilmiyorum. Seni tam unutmuşken bu defteri bulmam fazla ironik. Sanırım bu hayatın benimle dalga geçtiği kısım.

Bu akşam Calum'la ikinci ayımızı kutlayacağız. Beni yemeğe çıkaracakmış. Sürpriz olması gerekiyordu ama o bir şeyler saklamayı pek beceremiyor.

Düşündüğümün aksine hayatım fazlasıyla mükemmel ilerliyor. Derslerime düzenli bir şekilde çalışıyorum ve notlarım harika. Kusursuz bir erkek arkadaşım var. Beni çok seviyor. Bana değer veriyor. En önemlisi bana destek çıkan ve yanımda olan bir ailem var.

Sen neler yapıyorsun inan hiç bilmiyorum Ashton. Seni takip etmeyi bırakalı kim bilir neler yapmışsındır. Açıkça söylemek gerekirse seni biraz merak ediyorum. Seni hala sevdiğimden değil ki sevmiyorum, sadece iyi olup olmadığını bilmek istiyorum.

Seninle karşılaşmamak için o kadar çok çaba sarfediyorum ki. Seninle karşılaşmaktan korkuyorum Ashton. Kalbimi tekrar kıracağından korkuyorum. 'Kırık bir kalp daha ne kadar kırılabilir ki ?' diye düşünebilirsin. Her seferinde Ashton. Her seferinde tekrar tekrar kırılabilir.

Şuan tüm bunları yazmak yerine akşam yemeği için hazırlanmam gerekiyor. Bugün özel bir gün Ashton. Koskoca iki ay. Senin beni paramparça ettiğin ve benim tek kaçış yolunu Calum'da bulduğum günün üzerinden geçen iki ay.

Aslında en çok kendimden korkuyorum. Çünkü şuan kapımı çalsan koşarak boynuna atlayacağımı biliyorum. Sakın ama sakın bunu yapma Ashton. Sakın Calum'u üzecek herhangi birşey yapma. O bunların hiçbirini haketmiyor. O iyi biri ve bana değer veriyor. Tıpkı benim ona değer verdiğim gibi.

Umarım birgün beni anlarsın.

Sevgiler, Milla

Ashton'ın suskunluğu hikayenin yönünü fazlasıyla değiştirdi. Herkes neden böyle davrandığı konusunda meraklı.
Sizce neden böyle davrandı?
Veya Ashton kendini nasıl affettirebilir?

Okul olduğu için çok sık yb atamıyorum bunun için üzgünüm. Elimden geldiğince yazmaya çalışıcam. Oy ve yorumlarınızı esirgemeyin.

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now