-32-

1.3K 131 5
                                    



Merhaba karşı komşum.

Bu sabah annemle konuştum. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Bana eğer ağabeyim de benimle gelirse oraya gidebileceğimi söyledi. Luke bunu duyunca daha önce hiç görmediğim bir dans kareografisiyle gözlerimi kör etti ve Michael'ın da bizimle gelip gelemeyeceğini sordu. Ve bil bakalım annem ne dedi.

"Neden olmasın?"

Tüm sakinleşme ve rahatlama planlarım suya düşerken bende yanımda birini çağırma hakkımı kullanarak seni seçtim. Tamam, kulağa fazlasıyla saçma geliyor. Evet, Luke'la konuşmuyor olabilirsiniz ama bu sizin barışmanız için büyük bir fırsat. Öyle değil mi?

Seni arayıp aramamak arasında gidip geliyorum Ashton. Biraz heyecanlandım. Ya kabul etmezsen? Tabii ki sana Luke'un da orada olacağını söylemeyeceğim. Belki de Lauren'i de çağırmalıyım. Tanrım, Luke beni öldürecek.

LUKE BENI GERÇEKTEN ÖLDÜRECEK. Pekala, bununla yaşayabilirim sanırım.

Birazdan çantamı toplayacağım ve yarın sabah yola çıkacağız. Fazla uzak bir yer değil. En fazla bir saat sürecek bir yol.

Evimiz fazla büyük değil. Iki katlı, sevimli birşey. Arka bahçesinde bir gölü, oturup tüm bu manzarayı izlemek için minik bir çardağı bile var.

Babam bu evi yaz tatillerinde hep birlikte kafa dinlememiz için almıştı. Buraya her yıl gelip bir sürü anı biriktirdik. Şimdi hepsi sadece gülümsememi sağlayan güzel anılar.

Birkaç gün orada kalmak bana iyi hissettirecek gibi görünüyor. Çünkü ben gerçekten yoruldum. Sanki herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum. Aklıma ne zaman senin beni sevmediğin gelse, sanki gövdeme bir çivi saplıyorlar ve onu aşağı çekiyorlar.

Aşk acıtır mı Ashton? Bu aşk mı bilmiyorum ama gerçekten çok acıtıyor. Sen acıtıyorsun ve benim elimden hiçbir şey gelmiyor. Ben sadece acı çekiyorum. Hiç çekmediğim kadar.

Sen hiç benim gibi sevdin mi? Hiç sanmıyorum. Sevsen ne kadar acı çektiğimi anlardın. Ama görmüyorsun.

Kalbimin senin tarafından kırılması benim için bir onur Ashton Flatcher Irwin. Ama abartma istersen.

Birazdan seni arayacağım ve şimdiden kalbim hiç bilmediğim bir ritimde atıyor. Lütfen bana olumsuz bir cevap verme çünkü kendimi üç aylık ömrü kalmış kalp kanseri bir kız gibi hissediyorum.

Tanrım, Ashton'ın gelmesi için lütfen birşeyler yap. Ashton gelirse her pazar kiliseye gideceğime dair sana söz veriyorum.

Sana sarıldığımda bana herşeyin geçeceğini söylemen dileğiyle.

Sevgiler, Milla.

Derbeder oldum aşkından temalı Milla :(:(:(:(:(:( Ashton olsanız ne yapardınız? Ayrıca kapağı değiştirmeli miyim?

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now