-22-

1.6K 167 13
                                    



Merhaba karşı komşum.

Hayır. Defterimi bulamadım. Ama bir yerlere yazmayınca kendimi yarım hissediyorum. Bir tarafım her zaman eksik oluyor ve bu biraz rahatsız edici.

Yeni bir defter aldım. Eski yazdıklarımı geri alamam ama tüm bu olanlar hafızamdan asla silinmeyeceği için çok fazla üzülmüyorum Ashton. Sen de üzülme.

Beni öptün. Tanrım, sen beni öptün! Ashton, beni neden öptün? Defterin uğursuzluk getirebileceğini bile düşündüm. Onu kaybettim ve BAM! Ashton'ın dudaklarına hoşgeldin dedim. Hayatım cidden tuhaf bir hal alıyor. Biliyor musun? Asıl tuhaf olan sensin! Neden beni öpüp gittin? Tanrım kafayı yemek üzereyim.

Alerji olmuştun ve küçük bir çocuk gibi yüzüme bakıyordun Ashton. Sana merhem sürerken yüzünün parmağıma temas ettiği noktaların yandığını hissettim. Sanki biri parmağıma toplu iğne batırıyormuş gibi.

Ashton benden yaşça büyüksün. Bana kıyasla çok daha olgun ve güzel kızlarla takılabilme şansın var. Yakışıklısın, çok yakışıklısın. Neden 16 yaşındaki bir ergen kızı öpüp onu umutlandırıyorsun?

İnan bana umutlanmaya korkuyorum. Bana karşı çok iyisin ve tüm bu davranışların cidden tuhaf. Neden bana karşı bu kadar iyisin? Çok fazla sorguladığımı düşünebilirsin ama hayır. Sadece nedenini merak ediyorum.

Dudaklarını hala dudaklarımda hissediyorum ve dokunduğu yerler karıncalanıyor. Peki ya naneli sakızına ne demeli. Nefesin hala burnumda Ashton. Bana ne yaptın böyle?

Tüm bu olanlara anlam veremiyorum. Her şey çok saçma. Herkes garip davranıyor. Bana acımıyorsun değil mi Ashton? Tüm bu yaptıkların sırf babamı kaybettiğim içinse git ve kendini becer. Çünkü kimsenin bana acımasına ihtiyacım yok.

Regl dönemi yüzünden ruh halim aniden değişebiliyor ve bunun için gerçekten üzgünüm. Bunu buraya neden yazıyorum inan bende bilmiyorum. Bu defteri okumayacağın için bir sorun yok Ashton. Ne de olsa birkaç yıl sonra bunları yakmış olurum.

Umarım diğer defter birilerinin eline geçmemiştir çünkü defteri okuyan biri tüm o yazıların 12 yaşında bir kıza ait olduğunu falan düşünebilir. Ya da düşünmez çünkü orada yaşımdan da bahsettim. Ah, cidden kötü hissediyorum Ashton. Devrelerimi yaktın!

Millatcher'a süt koymayı bile unuttum. Tanrım, ismi kulağa cidden çok garip geliyor ama kesinlikle değiştirmeyeceğim çünkü teknik olarak ona o ismi sen verdin. Çok tatlısın Ashton.

Bu defteri de kaybettiğimde sevişmemiz dileğiyle. Hey, tamam. Şakaydı! Seni ne kadar sevimli gösterse de alerjinin bir an önce geçmesi dileğiyle.

Sevgiler, sorumsuz Milla.

Hahah evet saat gecenin 4'ü ve ben vicdan azabı çekip bu saatte bölüm paylaştım. Ağağağa bu arada She's kinda hot -EP'deki şarkılar mükemmel. Sanırım favorim Lost in Reality. Her geçen gün favorim değişiyo. Yavaş gelin çocuklar akkskdkd Neyse fikirlerinizi sorularınızı görüşlerinizi yorum yapabilirsiniz.

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now